ekpaideytikos έγραψε:
Μη έχεις άγχος για το δρόμο ο Όσιος θα τα οικονομήσει και θα βρεθείς εκεί χωρίς να το καταλάβεις. Ζήτησε από τον π. Κύριλλο να σας σταυρώσει με την κάρα ή το χεράκι του Οσίου και ιδιαίτερα την γυναίκα σου. Δεν θα σου πει όχι.
Καλό ταξίδι τυχερέ
Μόλις γύρισα από την Εύβοια. Ευαγγελία δεν έχω λόγια να σ' ευχαριστήσω. Ο Θεός να σου δίνει όλα τα αγαθά. Ήταν η καλύτερη προσκυνηματική εκδρομή που έχω κάνει ποτέ. Δεν ξέρω γιατί αλλά ειλικρινά πρώτη φορά ένιωσα έτσι σε κάποιο μοναστήρι.
Και ειλικρινά δεν ξέρω σε τι να πρωτοαναφερθώ. Στον Όσιο με την κάρα του οποίου μας σταύρωσε ο π. Γαβριήλ, στο μακαριστό Γ. Ιάκωβο που προσκυνήσαμε τον τάφο του, στο Γέροντα Κύριλλο (τι μορφή Θεέ μου), στον εξυπηρετικότατο και ευγενέστατο π. Γαβριήλ ή στους υπόλοιπους μοναχούς;
Ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που το τοπίο της φύσης εκεί πέρασε σε δεύτερη μοίρα αν και είναι από τα ομορφότερα μέρη που έχω επισκεφθεί!
Αυτό που μπορώ να πω για τώρα (γιατί είναι τόσα πολλά) είναι πως έγραψα τα ονόματα σχεδόν όλων σας (κι όσων ξέχασα πιστεύω πως θα είναι σα να τα έγραψα γιατί δεν έγινε επίτηδες), τα ονόματα όλων όσων χρειάζονται βοήθεια και αυτών που έδιναν για το ΑΣΕΠ (Parike & Juli πιστεύω να σκίσατε). Αυτά πρς το παρόν (να πάρω μια ανάσα)