Κυριακή της Συγνώμης / Καλή Σαρακοστή !
Συντονιστής: Συντονιστές
Καλόν αγώνα απανταχού αδέλφια μου , ο Κύριος να μας δυναμώσει στον αγώνα της μετανοίας, στο ανέβασμα πρός τον Γολγοθά άς σταθούμε συνοδοιπόροι όσο ανάξιοι και άν είμαστε για αυτό.Συγγνώμη απο όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ.
''Γίνου πιστός άχρι θανάτου,και δώσω σοι τον στέφανον της ζωής'' ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ κεφ.β' 10
-
- Συστηματικός Αποστολέας
-
- Έμπειρος Αποστολέας
Καλή Σαρακοστή σε όλους μας!!!
Καλώς σας βρήκα!!!Είμαι νέο μέλος και είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην παρέα σας!!!Καλή Σαρακοστή!!!Ο Θεός να μας βοηθήσει να μείνουμε στην εγκράτεια που επιτάσσει αυτή η περίοδος και να είμαστε πάντα αρεστοί στον Ύψιστο!!! >:D<
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasilikh την Τρί Φεβ 20, 2007 11:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
<<Αδιαλείπτως προσεύχεσθε>>,<<Μην ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ όταν χύνεις δάκρυα στήν προσευχή σου. Είναι ο Χριστός που άγγιξε τα μάτια σου και μπόρεσες να δείς νοερό φώς.>>
-
- Έμπειρος Αποστολέας
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και συγνώμη αδελφοί καί αδελφές, συγνώμη ζητάω από όλους για όλα ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andronikos την Τρί Φεβ 20, 2007 12:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.