Jesus Super Star και φυλλάδια
Συντονιστής: Συντονιστές
Και πως γίνετε η υπόδειξη ; με κοροιδευτικές φωτογραφίες και με μεγάλα κόκκινα γράμματα ; με φωνές και αποκλεισμούς ; με φανατισμό και προκατάλειψη ; Ολες οι μητροπόλεις έχουν sitesVoliotis έγραψε:Σε αυτό σφάλλεις. Οι Παλαιοημερολογίτες σε αυτό το φόρουμ δεν είναι παραπάνω από 5-6. Οι "βρισιές" στις οποίες αναφέρεσαι δεν προέρχονται εκ του πονηρού, αλλά αποβλέπουν στην επιστροφή κάποιων ταγών στην αυτούσια Ορθόδοξη διδασκαλία. Όταν ο χ Μητροπολίτης, Αρχιεπίσκοπος ή Πατριάρχης αρχίζει να λοξοδρομεί, είναι χρέος όλης της Εκκλησίας να του υποδείξει το σωστό δρόμο της σωτηρίας. Ειδικά, στην Ορθοδοξία ΔΕΝ ισχύει ο θεσμός του Πάπα και του αλάθητου. Οποιοσδήποτε ανώτατος κληρικός είναι επιρρεπής σε δογματικά ή άλλα λάθη. Γι' αυτό και οι υπόλοιποι που τα διαπιστώνουν, οφείλουν να προσπαθήσουν να τον συνετίσουν.Elpida έγραψε:Το φόρουμ απ΄ότι βλέπω έχει σε ποσοστό 90% παλαιοημερολογίτες που βρίζουν συνέχεια τους ιερείς της Ορθοδόξου εκκλησίας μου )
Ισως τα θέματα που έβαλα να τους κάνουν να γίνουν λίγο πιο ήρεμοι
Ας φροντίσετε ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ όσοι θέλετε να φτιάξετε ένα petition online να υπογράψετε και να το στείλετε στην ανάλογη μητρόπολη που έχετε το πρόβλημα και τις αντιρρήσεις
Τι νομίζετε ; ότι θα κάτσει ο Χ μητροπολίτης να ασχοληθεί με το φόρουμ επειδή 5-6 παλαιοημερολογήτες τους ξεφτυλίζουν δημόσια ;
Δεν ξέρω αν είναι 5-6 ή 56
Αυτό που ξέρω είναι ότι άλλο πράγμα η διαφωνία και άλλο η δημόσια διάσυρση
Νιώθω ρε παιδιά ότι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ υπάρχει εδώ μέσα ώρες ώρες σε κάποια μηνύματα
Ούτε ΥΠΟΜΟΝΗ ούτε ΠΙΣΤΗ ούτε ΑΓΑΠΗ ούτε ΑΝΟΧΗ
Ελπίδα να με συγχωρείς αν δεν απέδωσαν τα γραφόμενά μου στην σωστή αντιμετώπιση της σκέψης μου.Η αμαρτωλότητα θεωρώ οτι διακατέχει τις κινήσεις της ψυχής περισσότερο,και όχι τις πράξεις.Και προς Θεού...μακρυά από μένα,να κατηγορήσω κάποιο συνάνθρωπό μου ως αμαρτωλό.Απλά είπα για την υποβόσκουσα αλλοίωση σε τέτοιου είδους μορφές τέχνης,της αλήθειας,που γίνεται με ύπουλο τρόπο.Και σαφώς δεν σε προέτρεψα να μοιράσεις φυλλάδια,απλά διατύπωσα την θέση μου γι'αυτούς που τα μοιράζουν.
Συγνώμμη Αnny μου εγώ αν σε άγχωσαanny έγραψε:Ελπίδα να με συγχωρείς αν δεν απέδωσαν τα γραφόμενά μου στην σωστή αντιμετώπιση της σκέψης μου.Η αμαρτωλότητα θεωρώ οτι διακατέχει τις κινήσεις της ψυχής περισσότερο,και όχι τις πράξεις.Και προς Θεού...μακρυά από μένα,να κατηγορήσω κάποιο συνάνθρωπό μου ως αμαρτωλό.Απλά είπα για την υποβόσκουσα αλλοίωση σε τέτοιου είδους μορφές τέχνης,της αλήθειας,που γίνεται με ύπουλο τρόπο.Και σαφώς δεν σε προέτρεψα να μοιράσεις φυλλάδια,απλά διατύπωσα την θέση μου γι'αυτούς που τα μοιράζουν.
Σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου άλλωστε εκεί ήθελα να εστιάσω
Το ξέρω ότι η παράσταση δεν έστεκε θεολογικά