θα παρακαλούσα όποιον μπορεί να δώσει αίμα στο Νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς - Ιατρικο κεντρο.
Για τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
Σας ευχαριστω.
Παράκληση Βοήθειας
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Παράκληση Βοήθειας
μια φτωχη οικογενεια στο χωριο μου εχει αναγκη απο ρουχα.προκειται για 3 ανδρες(πατερας και 2 παιδια)ψηλοι,αδυνατοι και οι τρεις.
αν καποιος εχει παλια η καινουρια ρουχα που να μην τα χρειαζετε,ας επικοινωνησει μαζι μου.
διευκρινιζω οτι η αποστολη δεματος-των,θα γινει επ ονοματι μου,καθως δεν θα ηθελα να νοιωσουν ασχημα λαμβανοντας δεματα απο αγνωστους.
αν καποιος εχει παλια η καινουρια ρουχα που να μην τα χρειαζετε,ας επικοινωνησει μαζι μου.
διευκρινιζω οτι η αποστολη δεματος-των,θα γινει επ ονοματι μου,καθως δεν θα ηθελα να νοιωσουν ασχημα λαμβανοντας δεματα απο αγνωστους.
ελεησον με ο Θεος
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας
Πως προτείνεις να σταλούν Ηλία;iliasgr έγραψε:μια φτωχη οικογενεια στο χωριο μου εχει αναγκη απο ρουχα.προκειται για 3 ανδρες(πατερας και 2 παιδια)ψηλοι,αδυνατοι και οι τρεις.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
προτεινω,να στειλει δεμα οποιος επιθυμει(μονο ρουχα,τονιζω),σε μενα,το οποιο θα δωσω εγω στην οικογενεια.Captain Yiannis έγραψε:Πως προτείνεις να σταλούν Ηλία;iliasgr έγραψε:μια φτωχη οικογενεια στο χωριο μου εχει αναγκη απο ρουχα.προκειται για 3 ανδρες(πατερας και 2 παιδια)ψηλοι,αδυνατοι και οι τρεις.
η διευθυνση μου σε pm,για τους ενδιαφερομενους
ελεησον με ο Θεος