Βάζουν στοίχημα για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλο
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφέ μου, δεν φοβάμαι κάτι (τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω). Έχω εμπιστοσύνη στον Κύριο και ό,τι Αυτός αποφασίσει να γίνει στο μέλλον, σίγουρα θα είναι για καλό μας!paratiritis έγραψε:ΑΓΑΠΗΤΕ aposal, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕ 'ΣΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.aposal έγραψε:Να ευχαριστούμε αυτούς τους λίγους συμπατριώτες μας, πραγματικούς Χριστιανούς, τους σύγχρονους ήρωες, οι οποίοι αναλαμβάνουν την προσπαθεια όλων ημών των αμαρτωλών, προσεύχονται για όλους μας, γι' αυτό και ο Πανάγαθος Δημιουργός μας, μας προστατεύει.paratiritis έγραψε:ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΩΣ ΛΑΟΣ, ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Δεν πρόκειται η Ελλάδα να πάψει να υπάρχει ποτέ! Εξ αιτίας τους!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΩΘΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ 10 ΔΙΚΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ 4ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΟΣΩΝ ΨΥΧΩΝ -ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ- ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ, ΑΥΤΗ Η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, την Ελλάδα μας, την κρατάνε όρθια οι λίγοι, πολύ πιστοί Έλληνες Χριστιανοί, των οποίων η ηρωική συμπεριφορά ευαρεστεί τον Κύριο, και κοντά σ' αυτούς ποτιζόμαστε κι εμείς. Να μην ξεχνάμε ότι από τότε που η Ελλάδα γνώρισε τον Χριστό, δεν σταμάτησε να βγάζει Αγίους! Άλλωστε ο Ίδιος ο Κύριος όταν ζήτησαν να Του μιλήσουν, για πρώτη φορά, κάποιοι Έλληνες, είπε : «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου» (Ιω. ιβ΄ 23)
Τώρα το πόσοι είναι αυτοί, δεν το γνωρίζω! Μπορεί κάποιες λίγες εκατοντάδες, μπορεί κάποιες χιλιάδες. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι δεν προβάλλονται, αντίθετα προτιμούν να μένουν στην αφάνεια, θεωρώντας τους εαυτούς τους ως ανάξιους!
Κάποιοι τέτοιοι, ελπίζω, να πάρουν «άνωθεν» εντολή μια μέρα και να παίξουν ρόλο στην διοίκηση της χώρας μας, ώστε να απαλλαγεί αυτός ο τόπος από την σαπίλα που αποκαλύπτεται καθημερινά! Ήδη η κοινή γνώμη προετοιμάζεται πλέον (σχέδιο Θεού;) και απορρίπτει τους νυν πολιτικούς και περιμένει κάτι νέο και άφθαρτο (αν υπάρξει)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Παιδιά, απίστευτο, πριν λίγη ώρα έλαβα αυτό το e-mail :
Στο site http://www.xristodoulos.com που ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,
ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ εάν θέλουν οι επισκέπτες του site να ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ για τον ΘΑΝΑΤΟ του Χριστοδούλου.
Η ψηφοφορία των ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, εάν θέλουν να συνεχιστεί η ΑΛΛΗ ΑΡΧΙΚΗ ψηφοφορία, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 16:00.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ το φόρουμ !
Στο site http://www.xristodoulos.com που ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,
ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ εάν θέλουν οι επισκέπτες του site να ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ για τον ΘΑΝΑΤΟ του Χριστοδούλου.
Η ψηφοφορία των ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, εάν θέλουν να συνεχιστεί η ΑΛΛΗ ΑΡΧΙΚΗ ψηφοφορία, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 16:00.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ το φόρουμ !
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Το site
συνεχίζει να υπάρχει "ζωντανά" και φιλοξενείται στον hosting provider :
www.register.com
Εχει βάλει επιπλέον δημοσκόπιση ως εξής :
Καλούμε το σύνολο των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας να ψηφίσουν στο παρακάτω vote. Εάν το αποτέλεσμα είναι υπέρ του ΝΑΙ & φανεί ότι η πλειοψηφία έχει πρόβλημα με την ιστοσελίδα μας μέχρι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 16:00 η ιστοσελίδα μας θα σταματήσει τη λειτουργία της και θα ακυρωθεί ο διαγωνισμός. Το αντίτοιμο που θα καταβάλλαμε μάλιστα θα δωθεί σε φιλανθρωπική οργάνωση.
Είναι τρελλοί ?
Είναι φανατισμένοι εναντίον της Ορθοδοξίας ?
Είναι κάποιοι που κάνουν πλάκα ?
Οπως και νάχει η δημοσκόπιση αυτή ασκολουθεί τα δεδομένα του SAW όπου κάθε τι extreme περνάει just for fun.
Η δικιά μου κάτάληξη : Ανεργοι, αμμόρφωτοι και τεμπέληδες, ζώντας περιθωριακά προσπαθούν να κερδίσουν μικρό κομμάτι δημοσιότητας δίνοντας διέξοδο στο προσωπικό τους τέλμα και αδιέξοδο.
Χρ.
Κώδικας: Επιλογή όλων
www.xristodoulos.com συνεχίζει να υπάρχει "ζωντανά" και φιλοξενείται στον hosting provider :
www.register.com
Εχει βάλει επιπλέον δημοσκόπιση ως εξής :
Καλούμε το σύνολο των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας να ψηφίσουν στο παρακάτω vote. Εάν το αποτέλεσμα είναι υπέρ του ΝΑΙ & φανεί ότι η πλειοψηφία έχει πρόβλημα με την ιστοσελίδα μας μέχρι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 16:00 η ιστοσελίδα μας θα σταματήσει τη λειτουργία της και θα ακυρωθεί ο διαγωνισμός. Το αντίτοιμο που θα καταβάλλαμε μάλιστα θα δωθεί σε φιλανθρωπική οργάνωση.
Είναι τρελλοί ?
Είναι φανατισμένοι εναντίον της Ορθοδοξίας ?
Είναι κάποιοι που κάνουν πλάκα ?
Οπως και νάχει η δημοσκόπιση αυτή ασκολουθεί τα δεδομένα του SAW όπου κάθε τι extreme περνάει just for fun.
Η δικιά μου κάτάληξη : Ανεργοι, αμμόρφωτοι και τεμπέληδες, ζώντας περιθωριακά προσπαθούν να κερδίσουν μικρό κομμάτι δημοσιότητας δίνοντας διέξοδο στο προσωπικό τους τέλμα και αδιέξοδο.
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΗΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΑ ΤΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4 ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΙΤΕ
ΜΠΗΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ !!!
WWW.XRISTODOULOS.COM
ΜΠΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ΜΠΗΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ !!!
WWW.XRISTODOULOS.COM
ΜΠΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και να νομιμοποιήσουμε το site τους; Να τους δώσουμε κύρος λόγω αυξημένης προσέλευσης; Τι δουλειά έχομε εμείς με αυτούς ; Ας ψηφίζουν ό,τι θέλουν!
Άλλωστε πώς είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορούν να αλλοιώσουν και το ψήφισμα;
Άλλωστε πώς είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορούν να αλλοιώσουν και το ψήφισμα;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
δεν ξερω τι ισχυει στην αμερικη αγαπητη μελπομενη εχεις και ωραιο ονομαMelpomeni έγραψε:Ενταξει εσυ τον αδελφο σκεπτεσαι...αν τον βαλουν φυλακη,θα παμε να πληρωσουμε να τον βγαλουν.giannisxr έγραψε:ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 18812
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ
ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ
ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΟΝ ΕΧΟΥΣΙΝ ΑΛΛ ΟΥ ΚΑΤ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΔΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ
Τωρα,ο στοιχηματιας εχει δωσει ψευτικα στοιχεια ετσι; δεν τα κοιτανε αυτα ; δεν ξερω και πολλα απο διαδικτυο και ιστοσελιδες,αλλα δεν ελεγχουν καποιου τα στοιχεια αν ειναι ψευτικα;
αλλα εδω πληρωνεις κι ενα 200.000 euros id est περιπου 190.000$ αν δεν κανω λαθος ασε την φυλακη και τα υπολοιπα που καλυτερα να παω να με ανοιξει ο τζακης παρα να κανω αυτο
ξερεις ποσες υποθεσεις ηλεκτρονικων εγκληματων εκρεμουν στα ποινικα δικαστηρια;
η αναλυση σκοτωνει την αγαπη
(αγιος νικολαος βελιμιροβιτς)
(αγιος νικολαος βελιμιροβιτς)
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ο πατέρας του παιδιού (?) ανέβασε το παρακάτω κείμενο στο site www.xristodoulos.com
TO TELOS TIS FARSAS - SIGNWMI SE OLOUS
Αυτή είναι η τελευταία ανακοίνωση που δημοσιεύεται μέσα από το xristodoulos.com. Σας ενημερώνουμε για τον τερματισμό αυτής της κακόγουστης φάρσας. Είμαι ο πατέρας του παιδιού που με τους φίλους του σήκωσε αυτή τη ιστοσελίδα, δυστυχώς δεν υπέπεσε νωρίτερα στην αντίληψη μου για να μην πάρει τέτοιες διαστάσεις αυτό το κακόγουστο αστείο ή για να απέτρεπε τα παιδιά.
Εκ μέρους των ανήλικων παιδιών που είχαν αυτή την άρρωστη ιδέα ζητάω συγγνώμη από τον Σεβαστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και από το σύνολο του ελληνικού λαού.
Δυστυχώς το ίντερνετ έχει γίνει ανεξέλεγκτο και ζωόδες, τα παιδιά εμπνεύστηκαν την ιστοσελίδα από τον ιστοχώρο http://www.whenisbritneygoingtodie.com & σκέφτηκαν να την αντιγράψουν βάζοντας τον κόσμο να παίζει με την υγεία του θρησκευτικού πατέρα των Ελλήνων.
Ίσως θα έπρεπε να υπάρχουν φίλτρα που να προστατεύουν τα παιδιά μας από τέτοια site, φυσικά ευθύνη έχω και εγώ και οι υπόλοιποι γονείς που δεν πήραμε χαμπάρι τι γινόταν μέσα στα σπίτια μας.
Συγγνώμη και πάλι & όλοι μας στεκόμαστε δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο στις δύσκολες ώρες που περνάει.
Σε όλους αυτούς που γράψαν αυτά τα αίσχη στα σχόλια το μόνο που έχω να τους πω είναι ένα μεγάλο "ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ".
Δεσμεύομαι αυτή η ιστοσελίδα να μετατραπεί σε αφιέρωμα για το έργο του αρχιεπισκόπου που είναι μέσα στις καρδιές όλων των ελλήνων. Τα έσοδα από τις διαφημίσεις τις google που δεν γνωρίζω πόσα είναι αυτή τη στιγμή θα κατατεθούν σε λογαριασμό φιλανθρωπικού σωματείου και η καταθετήρια απόδειξη θα δημοσιευθεί αύριο το πρωί στην σελίδα.
Παναγιώτης Οικονόμου του Αθανασίου
The End
Δεν σημαίνει αυτό βέβαια και απάλειψη των ευθυνών του πχ για ελλειπή εποπτεία ανηλίκου, προσβολή θεσμών κλπ.
Ας δούμε την συνέχεια της ιστοσελίδας και τα ξαναλέμε...
Χρ.
Αυτή είναι η τελευταία ανακοίνωση που δημοσιεύεται μέσα από το xristodoulos.com. Σας ενημερώνουμε για τον τερματισμό αυτής της κακόγουστης φάρσας. Είμαι ο πατέρας του παιδιού που με τους φίλους του σήκωσε αυτή τη ιστοσελίδα, δυστυχώς δεν υπέπεσε νωρίτερα στην αντίληψη μου για να μην πάρει τέτοιες διαστάσεις αυτό το κακόγουστο αστείο ή για να απέτρεπε τα παιδιά.
Εκ μέρους των ανήλικων παιδιών που είχαν αυτή την άρρωστη ιδέα ζητάω συγγνώμη από τον Σεβαστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και από το σύνολο του ελληνικού λαού.
Δυστυχώς το ίντερνετ έχει γίνει ανεξέλεγκτο και ζωόδες, τα παιδιά εμπνεύστηκαν την ιστοσελίδα από τον ιστοχώρο http://www.whenisbritneygoingtodie.com & σκέφτηκαν να την αντιγράψουν βάζοντας τον κόσμο να παίζει με την υγεία του θρησκευτικού πατέρα των Ελλήνων.
Ίσως θα έπρεπε να υπάρχουν φίλτρα που να προστατεύουν τα παιδιά μας από τέτοια site, φυσικά ευθύνη έχω και εγώ και οι υπόλοιποι γονείς που δεν πήραμε χαμπάρι τι γινόταν μέσα στα σπίτια μας.
Συγγνώμη και πάλι & όλοι μας στεκόμαστε δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο στις δύσκολες ώρες που περνάει.
Σε όλους αυτούς που γράψαν αυτά τα αίσχη στα σχόλια το μόνο που έχω να τους πω είναι ένα μεγάλο "ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ".
Δεσμεύομαι αυτή η ιστοσελίδα να μετατραπεί σε αφιέρωμα για το έργο του αρχιεπισκόπου που είναι μέσα στις καρδιές όλων των ελλήνων. Τα έσοδα από τις διαφημίσεις τις google που δεν γνωρίζω πόσα είναι αυτή τη στιγμή θα κατατεθούν σε λογαριασμό φιλανθρωπικού σωματείου και η καταθετήρια απόδειξη θα δημοσιευθεί αύριο το πρωί στην σελίδα.
The End
Δεν σημαίνει αυτό βέβαια και απάλειψη των ευθυνών του πχ για ελλειπή εποπτεία ανηλίκου, προσβολή θεσμών κλπ.
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

eortologio_gr έγραψε:Ο πατέρας του παιδιού (?) ανέβασε το παρακάτω κείμενο στο site www.xristodoulos.com
The End
Χρ.
Παλι καλα ! να ενα μαθημα για ολους τους γονεις !
Ποιος προσεχει τα παιδια ;
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.