Χρόνια πολλά Διονύση!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
konstantinoupolitis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΝΥΣΗ!!!
Εγώ πάλι είμαι απο τους τελευταίους όχι για εντύπωση, τώρα έπιασα την "σανίδα" απο το πρωί.
Καλόν παράδεισο κατα το Χρόνια Πολλά και Αγάπη οικογενειακή, σεβασμό σεαυτό που κάνεις.
Κωνσταντίνος
Καλόν παράδεισο κατα το Χρόνια Πολλά και Αγάπη οικογενειακή, σεβασμό σεαυτό που κάνεις.
Κωνσταντίνος
-
georgeva
- Βασικός Αποστολέας

Xρονια πολλα στους εορταζοντες!
dionysisgr να εισαι παντα καλα για να αγωνιζεσαι τον καλο αγωνα και να ευχεσαι να φτασουμε ολοι στην <<πολη της ταπεινωσης>> και να αποκτησουμε την αγαπη,οπου εκει πλεον τελειωνει ο δρομος μας επειδη εκει βρισκεται ο Θεος.
Χρονια πολλα και ευλογημενα!
dionysisgr να εισαι παντα καλα για να αγωνιζεσαι τον καλο αγωνα και να ευχεσαι να φτασουμε ολοι στην <<πολη της ταπεινωσης>> και να αποκτησουμε την αγαπη,οπου εκει πλεον τελειωνει ο δρομος μας επειδη εκει βρισκεται ο Θεος.
Χρονια πολλα και ευλογημενα!
Ο ΕΓΕΙΡΩΝ ΑΠΟ ΓΗΣ ΠΤΩΧΟΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΑΣ ΑΝΥΨΩΝ ΠΕΝΗΤΑ(ψαλμ.112)
-
ktistos
- Έμπειρος Αποστολέας

Διονύση χρόνια πολλά κι ευλογημένα. Να σε χαίρεται η γυναίκα σου! Ευχόμαστε από την καρδιά μας το 2009 να σας βρει περισσότερους!!!
Διονυση χρονια πολλα με υγεια σε σενα και την οικογενεια σου καθως και σε ολους τους εορταζοντες !
Οτι επιθυμειτε...
Οτι επιθυμειτε...
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρονια πολλα και ευλογημενα Διονυση !!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- AngelsGR
- Έμπειρος Αποστολέας

χρονια πολλα και καλα Διονυση και σε ολους οσους γιορταζαν..
και αν τα ματια σου δεν κλαινε, εχουν τροπο και το λενε...
Χρόνια πολλά και από μένα Διονύση αν και τελευταία από όλους,
εύχομαι ο Θεός να εκπληρώνει κάθε ευγενή πόθο της καρδιάς σου!
Να σε χαιρόμαστε! :)
εύχομαι ο Θεός να εκπληρώνει κάθε ευγενή πόθο της καρδιάς σου!
Να σε χαιρόμαστε! :)
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Χρόνια Πολλά και ευλογημένα,Ο Θεός να σου χαρίζει φώτιση,υγεία και ευτυχία,αγαπητέ αδελφέ Διονύση!
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
-
angieholi
- Συντονιστής

Re: Χρόνια πολλά Διονύση!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Διονύση!!!!
Ιδιαίτερα στον Dionysisgr τον ευχαριστούμε που σήμερα αν και γιορτάζει, θυσιάζει ένα μέρος του απογεύματός του για ένα θεάρεστο σκοπό!!!!!
Ο Άγιος Διονύσιος να πρεσβεύει για όλους όσους γιορτάζουν και να τους ενδυναμώνει την πίστη τους!
Ιδιαίτερα στον Dionysisgr τον ευχαριστούμε που σήμερα αν και γιορτάζει, θυσιάζει ένα μέρος του απογεύματός του για ένα θεάρεστο σκοπό!!!!!
Ο Άγιος Διονύσιος να πρεσβεύει για όλους όσους γιορτάζουν και να τους ενδυναμώνει την πίστη τους!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια πολλά Διονύση!!!
Χρόνια πολλά κι'ευλογημένα στον dionysisgr και σε όλους όσους γιορτάζουν!
Διονύση το καλύτερο "δώρο" στον Άγιό σου, είναι η σημερινή πράξη αγάπης, την οποία συνοργάνωσες και με τη βοήθεια όλων πραγμάτωσες. Συγχαρητήρια, να είσαι πάντα καλά!
Διονύση το καλύτερο "δώρο" στον Άγιό σου, είναι η σημερινή πράξη αγάπης, την οποία συνοργάνωσες και με τη βοήθεια όλων πραγμάτωσες. Συγχαρητήρια, να είσαι πάντα καλά!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.