Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί!!!

Εδώ αναρτούνται αιτήματα & προσφορές βοηθείας με στόχο την αλληλοβοήθεια των μελών μας.

Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί!!!

Δημοσίευση από smarti »

Όσο πάει μεγαλώνει η παρέα..αχ τι ωραία.. Νίκη , μια ωραία καλημέρα.....καλή αρχή λοιπόν , μάλλον ομαδική αρχή. :6 :6
Τι ωραια!!!! :25 :25
Ελπίδα και ψυχούλα καλή συνέχεια....Ψυχούλα τι λες, θα τα καταφέρει και ο μπέμπης να τη λέει μαζί σου την ευχούλα.. :lol:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

ακομα δεν εχει κλεισει ετος αλλα ειναι....λαλιστατος! οποτε.... :8
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
NIKI
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKI »

Αγαπημένοι μην παραξενευεσθε με τα παιδια μας.Ειναι απροβλεπτα.Εγω την Κυριακη πηγα σε μοναστήρι εκκλησιασμο και πριν να κοινωνησω διαβαζα τις ευχες πριν την Θεια Κοινωνια και ο γυιος μου που ειναι 8 χρονων μου ζητησε βιβλιαρακι να τις διαβασει και αυτος μονος του.Του εδωσε η καλογρια το βιβλιαρακι και αρχιζε και διαβαζε μονος του τις ευχες .
Ας ειναι τα παιδια μας ευλογημενα απο τον Πατερα μας.Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

αληθεια (αλλο θεμα αυτο τωρα) εχετε βρεθει ποτε αντιμετωποι με ειρωνικα σχολια του περιγυρου τυπου "τι ειναι αυτα που μαθαινεις στο παιδι καλογρια θα το κανεις" η με μια πολυ "ευγλωττη" σιωπη και αλλα τετοια;
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

ναι μου ετυχε και εμενα αυτο...ενοιωσα λιγο ασχημα, οχι προς αυτο που ειπαν, αλλα για το παιδι που ντραπηκε εκεινη τη στιγμη....δεν πειραζει ομως ...με αυτον τον τροπο δειχνουμε και εμεις την ομολογια μας και τη πιστη μας.για τον Χριστο μας.Ας πανε να λενε καποιοι οτι θελεουν..ο αγωνας ειναι δικος μας και τα παιδια δικα μας και εμεις σαν γονεις εχουμε χρεως να τα μεγαλωσουμε και να τους γνωρισουμε τον Χριστο..ολα τα αλλα νομιζω δεν εχουν αξια..
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

smarti έγραψε:ναι μου ετυχε και εμενα αυτο...ενοιωσα λιγο ασχημα, οχι προς αυτο που ειπαν, αλλα για το παιδι που ντραπηκε εκεινη τη στιγμη....δεν πειραζει ομως ...με αυτον τον τροπο δειχνουμε και εμεις την ομολογια μας και τη πιστη μας.για τον Χριστο μας.Ας πανε να λενε καποιοι οτι θελεουν..ο αγωνας ειναι δικος μας και τα παιδια δικα μας και εμεις σαν γονεις εχουμε χρεως να τα μεγαλωσουμε και να τους γνωρισουμε τον Χριστο..ολα τα αλλα νομιζω δεν εχουν αξια..
καλα για εμας δεν το συζητω αλλα το παιδι πως θα πρεπει να απαντα, κι αν μπει σε κινδυνο να αρχισει να ντρεπεται και να το απομονωνουν στο σχολειο, ειναι πολλα...
NIKI
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKI »

Το θέμα οτι το ζητησε μονος του να το διαβάσει και δεν του το επεβαλα εγω.Οπως και στο σπιτι οταν αρχιζω να μελετω την Αγια Γραφή θέλει να διαβάσει και αυτους.Τωρα ο κόσμος ας λέει οτι θέλει .Αν το παιδι μου θέλει να διαβαζει οτι βλέπει την μητέρα του να διαβάζει μπορω να του το απαγορευσω αυτό? Οσο για το μοναστήρι ειναι πολυ φιλικό προς τον γυιο μου γιατι πηγαινομε συχνα ετσι οι καλογριες εκει τον εχουν σαν "παιδι" τους.
Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Δυστηχως απο σχολια αλλο τιποτα,κι οχι μονο απο περιγυρο αλλα κι απο οικογενειακο περιβαλλον που ειναι εντελως απομακροι απ την εκκλησια....Ειναι πολυ λυπηρο οχι για μενα και το παιδι αλλα γι αυτους τους ιδιους που δε ξερουν τι αξια εχει νασαι κοντα στο Χριστο μας....
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Κορτσουδια , ανοιγω ξεχωριστο θεμα γι αυτο το θεμα...στη θεση της Ψυχουλας που το συζητησαμε για να μην χαλασει εδω το θεμα της προσευχουλας...συγχωρεστε με και μη μου θυμωσετε...σας παρακαλω.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Νικι κοιτα το π.μ σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλοβοήθεια”