Γενετήσιος φόβος - προπατορικό αμάρτημα
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
Re: Γενετήσιος φόβος - προπατορικό αμάρτημα
Το προπατορικο αμαρτημα ειναι η ΠΑΡΑΚΟΗ δηλ οατν ο θεος επλασε την ευα γιατι δεν ηθελε τον αδαμ μονο δεν ντρεπονταν ο ενας τον αλλον .Αυτο συνηθως ερμηνευετε με τους ορους των συμβατικων σεξουαλικων ηθων, που θεωρουν αυτονοητο οτι πρεπει να νττεπονταν αφου τα γεννητικα οργανα ειναι ακαλυπτα ...... Σε βαθυτερο επιπεδο η παρακοη τους οδηγησε να δουν ο ενας τον αλλον την σπασμενη ΕΝΟΤΗΤΑ που με την πτωση απεκτησαν ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ δηλ ειδαν οτι η αρχικη ενοτητα εσπασε οτι ειναι ΞΕΧΩΡΟΙ ΚΑΙ απομακρυσμενοι . η ΓΥΜΝΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ οπως και η ΕΝΟΧΗ δεν καλυφθηκαν με τη συκια , δεν μπορουσαν πλεον να φτασουν ο ενας τον αλλον ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. Η παρεκληση και ο εκρτοχιασμος αρχισε εκεινη τη στιγμη και η διαστρεβλωση του φυσικου νομου.. Η αποξενωση τους τους οδηγουσε να μην επιδιωκουν την ενωση για κοινο οφελος αλλα για το εγω τους , ειδαν τον ευατο τους διασπαρμενο να γινετε χιλια κοματια ο ΕΓΩΙΣΜΟς ΚΑΙ Η ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ εισεβαλε στον ανθρωπο ,να γιατι και οι κατηγοριες που εκτοξευε ο ενας στον αλλον.ΑΤΗ Η αμαρτια ειναι ριζωμενη βαθια στην ανθρωπινη υπαρξη.ΕΧΟΝΤΑς χασει την αρχικη αρμονια με τη ΦΥΣΗ [κατι που χαρακτιριζει τα ζωα, στην οποια η ζωη τους καθοριζετε απο ενστικτα ],εχοντας αποκτηση τθ λογικη και τηναυτοσυνειδησια βιωνουμε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ απο καθε αλλο ανθρωπινο πλασμα συνεχεια. η υπαρξιακη καταστση του ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΦΥΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ .αν λοιπον η αμαρτια δεν ειναι πραξη ανυπακοης αλλα μια πραξη που ξεκιναει απο ΤΟΝ ΝΑΡΚΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΙΜΕΝΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΧΩΡΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΘΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ.ΑΥΤΟ ειναι το προπατορικο ΑΜΑΡΙΜΑ και οχι το σεξουαλικο ενστικτο.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Theodora, απευθυνθηκα στον Harry1934.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Theodora, οταν ρωταμε καποιον, καλο ειναι να απανταει ο ιδιος.
Εκτος εαν εσυ και ο Harrys1934 ειστε το ιδιο προσωπο και δεν το γνωριζουμε.
Ορθοδοξοτατος και να υβριζει κεκοιμημενο ιεραρχη, εμενα δεν μου κανει.. Εσας σας κανει;
Ορθοδοξοτατος και να υβριζει κεκοιμημενο ιεραρχη, εμενα δεν μου κανει.. Εσας σας κανει;
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Και εχω θεσει και ενα αλλο θεμα στην αγαπη σας. Σχετικα με το ποσο βαρυνει το θεμα του ημερολογιου στην Πιστη σας.
Εαν κανατε τον κοπο να απαντησετε και στα δυο, θα με τιμουσατε ιδιαιτερα.
ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ,
ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ.. ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΖΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!!
ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΘΕΛΕΤΕ;
ΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!! ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ, Η ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ!!
ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!
Ο OIK. ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΕΝΑ, Ο OIK.ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΑΛΛΟ, Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΚΕΙΝΟ, Ο ΝΥΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΟ..
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.. Η ΘΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΙΜΙΟΣ!!
ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΙΕΡΩΣΥΝΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ, ΤΟΝ ΚΡΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΛΕΤΙΟ..
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΚΑ.. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ, ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ..
Εαν κανατε τον κοπο να απαντησετε και στα δυο, θα με τιμουσατε ιδιαιτερα.
ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ,
ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ.. ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΖΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!!
ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΘΕΛΕΤΕ;
ΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!! ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ, Η ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ!!
ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!
Ο OIK. ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΕΝΑ, Ο OIK.ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΑΛΛΟ, Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΚΕΙΝΟ, Ο ΝΥΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΟ..
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.. Η ΘΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΙΜΙΟΣ!!
ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΙΕΡΩΣΥΝΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ, ΤΟΝ ΚΡΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΛΕΤΙΟ..
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΚΑ.. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ, ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ..
Θέλεις να απαντήσει η Θεοδώρα τώρα?dionysisgr έγραψε:Theodora, οταν ρωταμε καποιον, καλο ειναι να απανταει ο ιδιος.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΥΒΡΙΣΕΩΣ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!
ΝΑΙ AGION OROS, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ!
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΥΟ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΙΚΟΣ, ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ "ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ", ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΛΙΓΟΣ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΜΑΣΟΝΟΥΣ" ΚΑΙ "ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ..
ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ..
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΥΒΡΙΣΕΩΣ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!
ΝΑΙ AGION OROS, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ!
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΥΟ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΙΚΟΣ, ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ "ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ", ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΛΙΓΟΣ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΜΑΣΟΝΟΥΣ" ΚΑΙ "ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ..
ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ..
δεν απαντησα σε σενα αγαπητε διονυση αλλα αρχικο θεμα ,αν θελεις ομως πες μου τη συμβαινει με τα περι ημερολογιου ,γιατι δεν εχω ιδεα
Έχω ἀποψη αλλά δεν ξέρω αν θα ωφελήσει να την πω.dionysisgr έγραψε:ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
Θα απαντήσω όμως με μιά ερώτηση.
Στην περίπτωση του πατρινου καρναβαλιού, που έφτιαξαν τον Εφραίμ καρνάβαλο,
ποιος πιστεύεις ευθύνεται ουσιωδώς, οι Πατρινοί ή ο Εφραίμ με τις ατασταλίες του;
Τι πιστεύεις ότι είναι χειρότερο, το να κατηγορώ τα κακώς κείμενα, ή το να μου δίνουν αφορμή εκείνοι που τα διαπράτουν?
Υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας όταν νιώθουμε οτι απειλείται η ορθοδοξία μας, αλλά σε λάθος κατεύθυνση!
Μας πείραξε που έγινε ο Εφραίμ Καρνάβαλος τη στιγμή που είναι υπεύθυνος ο ίδιος για τη μετατροπή της εκκλησίας μας σε ένα τεράστιο καρναβάλι με μασκοφόρους "πιστούς"!
Επί της ουσίας δεν γνωρίζω ποιος έχει δίκιο ή άδικο ούτε είμαι υπέρ της κατάκρισης προσώπων και δη κεκοιμημένων. Αν όμως όντως κάποια πρόσωπα έκαναν λάθη, τότε πιστεύω θα συμφωνήσεις ότι τα λάθη αυτά δεν είναι δυνατόν να ξεχαστούν έστω και μετά το θάνατό τους. και σε αυτά πρέπει να εναντιονόμαστε. Στα λάθη και όχι στα πρόσωπα.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Aυτο επρεπε να το γραψεις στο αλλο θεμα, (υβριστες αντιεκκλησιαστικων blog) δεν το εθεσα εδω, αλλα δεν ειναι καν το ερωτημα μου αυτο, ειναι ασχετο αυτο που γραφεις τελειως..
Ολοι φταινε xenia, ουδεις αναμαρτητος, αλλα αυτο ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!
Ολοι φταινε xenia, ουδεις αναμαρτητος, αλλα αυτο ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!
Καθόλου άσχετο... σου έφερα ένα παράδειγμα λάθους και πως αυτό αντιμετωπίζεται από εμάς.dionysisgr έγραψε:Aυτο επρεπε να το γραψεις στο αλλο θεμα, (υβριστες αντιεκκλησιαστικων blog) δεν το εθεσα εδω, αλλα δεν ειναι καν το ερωτημα μου αυτο, ειναι ασχετο αυτο που γραφεις τελειως..
Δηλάδη σε πειράζει που κάποιος είπε για κάποιον κεκοιμημένο ιερωμένο, αλλά τί κάνουμε για τα λάθη
που έκαναν αυτοί οι κεκοιμημένοι, ή οι ζωντανοί Εφραίμηδες πχ? Απλώς τα ρίχνουμε σε άλλους. Τα βάζουμε με αυτούς που τα κατηγορούν. Και στην περίπτωσή μας, τα έβαλες με κάποιο μέλος που που είπε κάτι για κάποιον χωρίς όμως να ψάξεις γιατί το είπε και αν τελικά είχε δίκιο.
Ίσως τώρα κατάλαβες τί ήθελα να γράψω.