To ότι εσύ το θεωρείς απαράδεκτο δεν σημαίνει τίποτε για μένα.aposal έγραψε:Ναι, υπάρχει η δυνατότητα από το φόρουμ, όπως είπες, και γι' αυτό δηλώνω ότι κακώς παρέχεται αυτή η δυνατότητα :avvas έγραψε:Τι γράφεις εδώ ωρέ άνθρωπε;
Υπάρχει η δυνατότητα του φόρουμ γι αυτό ναί ή όχι;
Αν το φόρουμ δίνει αυτήν την δυνατότητα που το πρόβλημα;aposal έγραψε:Απαράδεκτο, και καλόν είναι σε ένα Χριστιανικό φόρουμ να ΜΗΝ υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες!
Και θεωρώ άνευ ουσίας και το ότι το συζητάμε.
Σε έναν διαδικτυακό τόπο το αν θα φαίνεσαι ή όχι συνδεδεμένος είναι επουσιώδες ζήτημα
Ουσιώδες είναι το τι γράφεις
Το διαδίκτυο είναι χώρος διακίνησης ιδεών και όχι προσωπικών στοιχείων
Πάντα κατά την γνώμη μου
aposal έγραψε:Θα σου απαντήσω γιατί επιτίθεσαι επί προσωπικού, αν και η δική μου παρατήρηση είχε να κάνει, όπως προέγραψα, με τις δυνατότητες που παρέχει το φόρουμ :avvas έγραψε: Εσύ δηλαδή δεν είσαι κρυμμένος πίσω από ένα nickname?
Τι είσαι; Γενναίος και φανερός;
Μήπως σε γνωρίζω προσωπικά και δεν το ξέρω;
Όχι δεν είμαι γενναίος, αν και θα το ήθελα πολύ, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης προς τον Θεό! Προσπαθώ να μην κρύβωμαι πίσω από το nickname μου! Είμαι φανερός, όσο μπορώ να είμαι, αφού μπαίνω ως Απόστολος που μένει στην ενορία του Αγίου Δημητρίου, στον ομώνυμο Δήμο.
Δεν σκέφτηκα ποτέ να ενεργοποιήσω την δυνατότητα που δίνει το παρόν φόρουμ και για να είμαι ειλικρινής, είχα ξεχάσει ότι υπήρχε η δυνατότητα αυτή, γιατί το θέμα το είχε ανακινήσει παλαιότερα η "Byzantine_spirit".
Το ότι δεν με γνωρίζεις προσωπικά είναι "κακό που διορθώνεται"!
Κατ' αρχήν νόμιζα πως απαντούσα στον yiorgos31 και όχι σε σένα! Τέσπα
Το ότι ΔΕΝ προσπαθείς να κρύβεσαι δεν σημαίνει ότι και δεν κρύβεσαι όμως έτσι;
Και το ότι εσύ δεν ενεργοποίησες αυτή την δυνατότητα είναι μια επιλογή σου.
Και η δική σου επιλογή δεν σημαίνει πως είναι καλύτερη απ των υπολοίπων μελών
Και απ την στιγμή που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι επώνυμος - όπως εγώ το εννοώ - το εάν
φαίνεται κάποιος συνδεδεμένος ή όχι για μένα ΔΕΝ αποτελεί κάν θέμα συζήτησης.
Και κακώς το συζητάμε.
Και επιπλέον στο παραπάνω μου πόστ που έθεσα ερώτηση επί της ουσίας απάντηση δεν πήρα
Και για «να διορθώσουμε το κακό» μου στέλνεις ένα πμ και θα σε συγχωρέσω
για όλα όσα έγραψες εδώ! Πραγματικά τώρα το ζήτημα δεν χρήζει κάν συζήτησης.
Έχω πάρει την απόφασή μου να ΜΗΝ δημοσιοποιώ προσωπικά μου δεδομένα στο διαδίκτυοaposal έγραψε:Οι συμβουλές σου, αδελφέ, θα έπιαναν τόπο αν τις έκανες πράξη πρώτος εσύ και μετέδιδες την εμπειρία σου αυτή και στους άλλους. Γιατί συμβουλεύεις τους άλλους να κάνουν πράγματα που εσύ δεν υιοθετείς;avvas έγραψε:Αν πάντως έχεις επιθυμία επωνυμίας γίνε επώνυμος!!!
Βάλε τα πλήρη σου στοιχεία αντί για nickname.
Και αντί για υπογραφή βάλε αριθμό ταυτότητας, αφμ, δ/νση τηλ, φαξ, κλπ κλπ
Και όποιος θέλει να μην κρύβεται γράφει τα πλήρη του στοιχεία!
Όχι «τζάμπα μάγκας» και γενναιότητες της πλάκας!
Οι χαρακτηρισμοί σου πάντως είναι κοντά στην πραγματικότητα.
Όταν είχα ξεκινήσει να μπαίνω σε διάφορα φόρα έβαζα κανονικά στοιχεία αλλά αυτό μου δημιούργησε προβλήματα
Έτσι αποφάσισα πως σε έναν χώρο που το ΜΟΝΟ που έχει σημασία είναι η διακίνηση ιδεών
δεν έχει κανένα απολύτως νόημα η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων. Και αυτό ΚΥΡΙΩΣ για λόγους ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων μου. Αρνούμαι με την θέλησή μου να με φακελλώνουν δηλαδή οι εκάστοτε ιδιοκτήτες ενός φόρουμ ή ενός facebook και δεν συμμαζεύεται
ΟΜΩΣ .. ούτε κατηγόρησα κανέναν επειδή μένει ανώνυμος
ούτε και υποχρέωσα κανέναν να γίνει επώνυμος !
Το ότι έγραψα τα παραπάνω τα έγραψα ως δεχόμενος κριτική επειδή δεν φαίνομαι συνδεδεμένος
Και κάτι τρέχει στα γύφτικα δηλαδή τώρα!
ΔΕΝ έδωσα λοιπόν συμβουλή.
Είπα σε κάποιον που μιλάει πως η επωνυμία είναι επιβεβλημένη να το κάνει πρώτος.
Μην μου αντιστρέφεις την πρότασή μου! Αφού το θεωρείς σωστό τότε κάντο!
Εγώ το θεωρώ λάθος για τους λόγους που έγραψα και δεν το κάνω. Απλά πράγματα.
Εγώ ποτέ δεν ζήτησα από ΚΑΝΕΝΑΝ να είναι επώνυμος ούτε να φαίνεται συνδεδεμένος.
Μου αρκεί αυτά που γράφει κάποιος και σε αυτά αντιπαραθέτω δικές μου απόψεις.
Και όσο για τους χαρακτηρισμούς..
Όταν κάποιος επικαλείται την επωνυμία πρέπει και να την εφαρμόζει
Αν την επικαλείται μόνο για τους άλλους κακώς την επικαλείται τότε.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν φαίνεσαι συνδεδεμένος ή όχι
Δεν με ενδιαφέρει αν φαίνεσαι με ονοματεπώνυμο ή όχι
Επουσιώδες ζήτημα για μένα
Το ουσιώδες είναι αυτά που γράφεις, οι παραθέσεις σου όπως και όλων.
Αυτές αποκλειστικά και ΜΟΝΟΝ έχουν για μένα σημασία στο διαδίκτυο.