Παρακλήσεις Προσευχής
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
- evagelia
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Παρακλήσεις Προσευχής
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΜΑΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
- vivika
- Κορυφαίος Αποστολέας
evagelia, προσεύχομαι να σου δώσει ακόμα μεγαλύτερο κουράγιο και ακόμα μεγαλύτερη δύναμη ο Θεός. (Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τώρα το είδα).
theodosis79, ας είναι συγχωρεμένος και αναπαυμένος ο Τριαντάφυλλος.
andreastsa, καλή και ταχεία ανάρρωση για τις Άννα και Χριστίνα.
Σμάρω, να βοηθήσει η Παναγιά μας και να πάνε όλα καλά, στην Ηλιάνα και το μωράκι που έχει έχει στην κοιλίτσα της.
theodosis79, ας είναι συγχωρεμένος και αναπαυμένος ο Τριαντάφυλλος.
andreastsa, καλή και ταχεία ανάρρωση για τις Άννα και Χριστίνα.
Σμάρω, να βοηθήσει η Παναγιά μας και να πάνε όλα καλά, στην Ηλιάνα και το μωράκι που έχει έχει στην κοιλίτσα της.
«Γρηγορεῖτε καί προσεύχεσθε, ἵνα μή εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν» Ματθ. κστ' 41
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.
- evagelia
- Κορυφαίος Αποστολέας
ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ VIVIKA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΥΓΕΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Προσευχή για εμπερίστατους συναθρώπους μας
Όποιος θέλει ας βάλει στη προσευχή του τα ονόματα: Δονάτος (καρκινοπαθής σε κρισιμότατη κατάσταση), Θωμάς (με σωρεία σοβαροτάτων προβλημάτων όπως τυφλωση, φτωχεια, αρρώστια κ.α αλλά λέει συνέχεια "δοξα σοι ο Θεός" - μάθημα για μένα αφού τον γνωρίζω προσωπικά), Αικατερίνη (εγκεφαλικό), Λουκάς. Ευχαριστώ
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Χριστός Ανέστη παιδιά! Οποιος μπορεί ας κάνει μια προσευχή για κάποιον που σε λίγη ώρα μπαίνει στο χειρουργείο για αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο. Το όνομα του Παναγιώτης.
Ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ πολύ.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
H Υπεραγία Θεοτόκος μας να βάλει το χέρι Της να πάνε όλα καλά!!theodosis79 έγραψε:Χριστός Ανέστη παιδιά! Οποιος μπορεί ας κάνει μια προσευχή για κάποιον που σε λίγη ώρα μπαίνει στο χειρουργείο για αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο. Το όνομα του Παναγιώτης.
Ευχαριστώ πολύ.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
επειδη τη δευτερα 17-05-2010 θα κανω μια σοβαρη χειρουργικη επεμβαση,θα ηθελα να σας παρακαλεσω να με θυμηθειτε στις προσευχες σας,γιατι απο μονος μου,δυστυχως, δεν κανω τιποτα.ευχαριστω εκ των προτερων.
ελεησον με ο Θεος
-
- Συντονιστής
Να είσαι σίγουρος!!!!iliasgr έγραψε:επειδη τη δευτερα 17-05-2010 θα κανω μια σοβαρη χειρουργικη επεμβαση,θα ηθελα να σας παρακαλεσω να με θυμηθειτε στις προσευχες σας,γιατι απο μονος μου,δυστυχως, δεν κανω τιποτα.ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι, όλα να πάνε καλά με την ευχή του Θεού!!!!!
Περαστικά σου!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Kαλή επιτυχία Ηλία ! Σίγουρα θα προσευχηθούμε για σένα ! Είμαι βέβαιη ότι όλα θα πάνε μια χαρά και όταν με το καλό αναρρώσεις θα σε ξαναδούμε στην παρέα μας γερό και δυνατό !!!!
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Περαστικά Ηλία.iliasgr έγραψε:επειδη τη δευτερα 17-05-2010 θα κανω μια σοβαρη χειρουργικη επεμβαση,θα ηθελα να σας παρακαλεσω να με θυμηθειτε στις προσευχες σας,γιατι απο μονος μου,δυστυχως, δεν κανω τιποτα.ευχαριστω εκ των προτερων.
Όλα θα πάνε καλά.
Επιτέλους ήρθε η ώρα να βγάλω και καμιά υποχρέωση σ αυτό το φόρουμ.
Κάποτε όταν ζήτησα εγώ βοήθεια ο Ηλίας ήταν παρών.
Παρών λοιπόν!!!