χαχαχα εχω 2 φωτογραφιες στο Parking που φευγαμε και περασε ο γεροντας μας καλημερισε και εσυ ειπες οχχχ και κρατουσα τσιγαρο με ειδε
αυτη την φωτο την εχω
Συντονιστής: Συντονιστές

Χα χα το καθαρισα.Dimitris39 έγραψε:Η μια φωτο τσακωσε εμενα αν δεν κανω λαθος τα μαλια μου απο την ομιχλη φαινοντε ασπρα
δικιο εχει η σμαρω να καθαρησεις το Τοπιο με κανενα προγραμμα

ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!Dimitris39 έγραψε:Υ.Γ Η σμαρω εινε Οδηγαρα αληθεια λεω οδηγη γρηγορα και καλα μην ξαναακουσω κατι αντιθετο….....
Έτσι επιτάσσει το πρωτόκολο! Ο Πρωθυπουργός έρχεται ΠΑΝΤΑ τελευταίος!Dimitris39 έγραψε:Τελικα μετα από τα πολλα ερχετε και ο Νικος Αγιον ορος γεια σου Νικολα ...

smarti έγραψε:Αχ να προλάβαινα, να βλέπατε εσείς μια φωτογραφία...θα τρέχανε τα σάλια σας!![]()
![]()
Αντε καλά προλαβαίνω..μονο αυτη ομως η συνεχεια το βραδυ!Ο Νικόλαος 9 πάντως αν μπορούσε θα έτρωγε και εμάς. Πλάκα κάνω βέβαια
![]()
![]()