Παρακλήσεις Προσευχής

Εδώ αναρτούνται αιτήματα & προσφορές βοηθείας με στόχο την αλληλοβοήθεια των μελών μας.

Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Παρακλήσεις Προσευχής

Δημοσίευση από eleimon »

Εχεις περασει απο συμπληγαδες φιλεναδα,.....θα το ξεπερασεις κι αυτο, :8 :8 :8 ολα θα πανε κατ ευχην και οι προσευχες ολων βοηθεια σου.
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

H Σμαρούλα μας είναι πολύ καλά!!!
Η εγχείρηση θεωρήθηκε 100% επιτυχημένη!

Τα λόγια της ήχησαν στην ψυχή μου.
Λίγα λόγια πάντα καρδιάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά του φόρουμ, από τη Smarti μας.

Άντε βρε Σμαρουλίνα μας. Καλή αντάμωση καλή μου.
balloo
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από balloo »

μπορειτε να προσευχηθητε και για μενα?
ευχαριστω Ελενη το ονομα μου πεστε μου και ποτε να προσευχηθω κ γω συγχρονως γιατι τωρα τελευταια με πιανει τεμπελια κ ταχω παρατησει..
:-)
Άβαταρ μέλους
evagelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από evagelia »

ΜΠΡΑΒΟ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΑΡΟΥΛΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ!!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Ευχαριστώ για όλα παιδιά! Υγεία να έχετε πάντα όλοι σας και βοήθεια σας για το καλό που κάνατε! :25 :25

Υ.Σ Για να γελάσετε τώρα λίγο θα σας π τι έγινε... :smile: :smile:
Την Τρίτη το απόγευμα μπήκα στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου εκεί θα γινόταν η εγχείριση , είχα ακούσει για έναν πολύ καλό ιατρό..και σαν ιατρός αλλά πάν από όλα σαν άνθρωπος..μπήκα λοιπόν κοιμήθηκα με το καλό το βραδάκι και το πρωι της 7 ωρα ηρθαν να με ετοιμάσουν φοράω και εγώ την άσπρη ποδίτσα και με το κρεβάτι με μεταφέρουν κάτω στο χειρουργείο.....εκει περίμενα να με δει ο αναισθησιολόγος....και με είδε...και με ακύρωσε για άλλη μια φορά το χειρουργείο, λόγο το ότι έβηχα και με γραντσουνουσαν τα λαιμά.....το καλό αυτή τη φορά ήταν, ότι μετά από 3 προσπάθειες να γίνει αυτό το χειρουργείο..τουλάχιστον αυτή τη φορά κάταφερα να φτάσω ως έξω από την πόρτα του χειρουργείου! :mrgreen: :mrgreen: Και ετσι με εστειλαν και πάλι επάνω με γεμισαν με αντιβιώσεις και ενέσεις..και την Πέμπτη το πρωί με τη βοήθεια του Θεού και των προσευχών σας και του Αγίου Θεόδωρου ο Τηρων έγινε η επέμβαση...και όλα πήγαν καλά!! Τώρα περιμένω την βιοψία.
Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα από όλη μου την καρδιά! Βοήθεια σας!! Δόξα τω θεώ.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

smarti έγραψε:Ευχαριστώ για όλα παιδιά! Υγεία να έχετε πάντα όλοι σας και βοήθεια σας για το καλό που κάνατε! :25 :25

Υ.Σ Για να γελάσετε τώρα λίγο θα σας π τι έγινε... :smile: :smile:
Την Τρίτη το απόγευμα μπήκα στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου εκεί θα γινόταν η εγχείριση , είχα ακούσει για έναν πολύ καλό ιατρό..και σαν ιατρός αλλά πάν από όλα σαν άνθρωπος..μπήκα λοιπόν κοιμήθηκα με το καλό το βραδάκι και το πρωι της 7 ωρα ηρθαν να με ετοιμάσουν φοράω και εγώ την άσπρη ποδίτσα και με το κρεβάτι με μεταφέρουν κάτω στο χειρουργείο.....εκει περίμενα να με δει ο αναισθησιολόγος....και με είδε...και με ακύρωσε για άλλη μια φορά το χειρουργείο, λόγο το ότι έβηχα και με γραντσουνουσαν τα λαιμά.....το καλό αυτή τη φορά ήταν, ότι μετά από 3 προσπάθειες να γίνει αυτό το χειρουργείο..τουλάχιστον αυτή τη φορά κάταφερα να φτάσω ως έξω από την πόρτα του χειρουργείου! :mrgreen: :mrgreen: Και ετσι με εστειλαν και πάλι επάνω με γεμισαν με αντιβιώσεις και ενέσεις..και την Πέμπτη το πρωί με τη βοήθεια του Θεού και των προσευχών σας και του Αγίου Θεόδωρου ο Τηρων έγινε η επέμβαση...και όλα πήγαν καλά!! Τώρα περιμένω την βιοψία.
Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα από όλη μου την καρδιά! Βοήθεια σας!! Δόξα τω θεώ.
Και εσυ τελικα ενα χερακι ξυλο θελεις και τιποτα αλλο
Περαστικα σου Σμαρουλινη τα ξαναλεμε αν μου το επιτρεψει οι Σταθης :8
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
akylina
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από akylina »

Σιδερένια, Σμάρω :smile: .. Καλή και ταχεία ανάρρωση.. Χαιρόμαστε που πήγαν όλα καλά. Ο Κύριος να σε προστατεύει πάντα. :25
-Αινείτε τον Κύριον εκ των ουρανών,αινείτε αυτών εν τοις υψίστοις..
-Ευφράνθην επι τοις ειρηκόσι μοι εις οίκον Κυρίου πορευσόμεθα. Εστώτες ήσαν οι πόδες ημών εν ταις αυλαίς σου, Ιερουσαλήμ..
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Dimitris39 έγραψε: Και εσυ τελικα ενα χερακι ξυλο θελεις και τιποτα αλλο
Περαστικα σου Σμαρουλινη τα ξαναλεμε αν μου το επιτρεψει οι Σταθης :8
Γεια σου βρε ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΤΤΤΤΤΤΤΤΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! Ευτυχώς έδωσες σημεία ζωής ...όλοι σε περιμένουν βρε!!!Με το καλό να ξαναγυρίσεις...γιατί βλέπω ο φίλος σου ο Στάθης να παθαίνει κατάθλιψη! :smile: :smile: :smile:Μας λείπεις Μήτσο! :8 :8
Ευχαριστώ τα αγαπημένα μέλη για άλλη μια φορά για όλα!!! Βοήθεια σας!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Περαστικά και μην σταματάς ποτέ να δίνεις τον αγώνα, γιατί οι ανάγκες των αδελφών μας είναι πολλές και μεγάλες!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
nikoletap
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από nikoletap »

Σιδερένια Σμαρώ!!!! :8 :8 :8
Τί ανταποδώσω τω Κυρίω περί πάντων, ών ανταπέδωκέ μοι;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλοβοήθεια”