) δεν τα έχω με το νέο ημερολόγιο αλλά με τον οικουμενισμό
2)Δεν είμαι παλαιοημερολογίτης
3)Όταν αυτό που νομίζω ότι ξέρω ορθά έρχεται σε αντίθεση με αυτό που διαβάζω έρχομαι και ελέγχω
Τριπλός έλεγχος ! Και τον εαυτό μου και τον συνομιλητή μου μα και την Αλήθεια
4) Και εντολή έχω να μη πιστεύω αβασάνιστα και να δέχομαι κάθε λόγο αβασάνιστα αλλά να δοκιμάζω να ελέγχω
5) Είμαι πρόθυμος να ΜΕΤΑΝΟΗΣΩ όπου είμαι λάθος αλλά και να ομολογήσω την ορθοδοξία μου
Σωτήρη είσαι ανεκδιήγητος........
Τι θέλεις να αποδείξεις? Ότι όλοι εμείς είμαστε αμαρτωλοί και πόρνοι και εγκληματίες και....
Ωραία είμαστε...λοιπόν? Για μας ήρθε ο Χριστός!!! Και προσπαθούμε να τον ακολουθήσουμε, να τον πλησιάσουμε.... Μη μας κόβεις τη φόρα!!! Κατευθείαν πια στο πυρ το εξώτερον....
Δείξε λίγη κατανόηση για όλους εμάς τους αμαρτωλούς...ήμαρτον.
lovethink έγραψε:sotirio έγραψε:
Πατηρ Αντονιε εν Ονοματι του Ιησου πες μας ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
.
Είναι υποκριτικό αυτό που κάνεις sotirio
Ενώ έχεις κατά νου ήδη τις απαντήσεις βάση κανόνων προσπαθείς με πλάγιο τρόπο να στριμώξεις τον Πατήρ Αντώνιο για να πεις ακόμα μια φορά πως του νέου εορτολογίου είμαστε πλανεμένοι
Αφού ξέρεις τις απαντήσεις για ποιό λόγο να στις πουν κ άλλοι ? για να τεστάρεις την πίστη μας ?
Αν νομίζεις ότι κατέχεις τα πάντα ΟΡΘΑ και εμείς εδώ όλοι είμαστε πλανεμένοι ιερείς και λαϊκοί τότε δεν υπάρχει λόγος να βάζεις συνέχεια καρφιά στο δρόμο
Δεν θελω να αποδειξω τιποτα και να στριμοξω κανενα .
Ουτε αναφερθικα σε κανενα για οι σε ολους μαζι
Απλα θελω να μαθω τι λεει ο Χριστος , οι πατερες στις συνοδους
Το μονοπατι το στενο θελω που σωζει και οχι την λεωφορο την φαρδια που ευχαριστη ειναι μεν της απωλειας δε .
THN ΑΛΗΘΕΙΑ
Αν η Αληθεια τωρα στριμωνει η εχει αλλες παρενεργιες τι να σου πω
Εσυ τι προτινεις να ζουμε μεσα στο ψεμα ?