Ioanath έγραψε:Είναι υπέρ σου ότι καταφέρνεις και κρατάς ό,τι σου είναι χρήσιμο και να αδιαφορείς για τα υπόλοιπα. Αν το κατάφερνα και γω θα είχα πιό ήρεμες ώρες εδώ μέσα. Μακάρι να ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα σου.
Για τον Μιχάλη τώρα μια που έχει τη τιμητική του σήμερα:
Ο Μιχάλης, τον οποίο γνωρίζω ελάχιστα, έχει ενα τεράστιο πλούτο γνώσης, όπως ο καθένας από εμάς έχει κάπου μέσα του ένα λαμπρό χάρισμα. Όμως ο καλός Θεός μαζί με το χάρισμα δίνει πάντα σχεδόν και το ψεγάδι που το αμαυρώνει. Αν μπορέσω εγώ με αυτά που του λέω να τον βοηθήσω να δει το μικρό ψεγάδι ίσως κερδίσει κάτι. Και φυσικά αυτό το κάνω γιατί τον εκτιμώ, αλλιώς απλά θα αδιαφορούσα.
Και φυσικά πάντα, ασχολούμαι με το "δοκάρι" που έχω στο δικό μου μάτι (κατά την ευαγγελική ρήση), γιατί δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλο!
να σου πω Γιαννη κρατω παντα οτι μου ειναι χρησιμο
αλλα δεν αδιαφορω οπως το θετεις στα υπολοιπα και θα το εχεις διαπιστωσει ποσες φορες εχω θυμωσει και εχω πει αυτο το φευγω..
θα ειδες και σημερα οτι εγω εισπραξα μεσα μου οτι γραφηκε για τον Αγιο αλλα δεν με αφησε αδιαφορη η δικη σου τοποθετηση,δεν γυρισα το κεφαλι μου και να συνεχισω να διαβαζω η να δουλευω σαν να μην συμβαινει τιποτα,ποτε δεν το κανω και σε τιποτα,λεω την γνωμη μου προσπαθω να ριξω τους τονους (νερο) οχι (λαδι ) σε οτι μπορω ,παιρνω θεση παντα στα περισσοτερα που μεσολαβουν στο χωρο.
μην ξεχνας οτι ειμαστε μια ομαδα απο ατομα που ειναι λογικο να εχουν διαφορετικες αποψεις,διαφορετικα "ακουσματα" εχουμε ομως κατι κοινο ..ξαναλεω..την πιστη μας.
και αυτο Γιαννη ειναι το πρωτευων..εδω να σταθουμε και στο τι θα δωσει ο ενας στον αλλο με τον δικο του τροπο,ακομα και με το χιουμορ του,
τι να το κανω εγω εναν Μισα αρεστο σε πολλους οταν ο ιδιος δεν θα εχει δωσει αυτο που θελει εδω μεσα? μην βαζεις καλουπια...μην βαζεις ορια ..μην βαζεις σκεψεις δεν ταιριαζουν.....
σε ενοχλησα με οσα ειπα ?