ποιοί ΔΕΝ θα εορτάσουν μεθαύριο;

θεματική ενότητα με Πνευματικά Quiz

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

Ioanath έγραψε:[Τι να ακούσω από τον Misha; Τα εμπαθή άτομα προσωπικά τα θεωρώ επικίνδυνα. Προτιμώ να διαβάζω πιο ήρεμες και πιό ταπεινές φωνές ...
θα ξαναπω....εχει δικαιωμα να λεει οτι πιστευει
εχει δικαιωμα να γραφει οτι αυτος κρινει (γιατι κανεναν μα κανενα ποστ του δεν εχει ξεφυγει απο το υφος και το πνευμα του σιτε )μπορει να υπερβαλει σε καποια αλλα ΣΕΒΕΤΕ .
εχει δικαιωμα να μοιραζετε μαζι μας τους φοβους του για οσα συμβαινουν που αλλοι τα βλεπουμε μικρα και ασημαντα.
εχεις το δικαιωμα να μην απαντας αφου δεν σου αρεσουν
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Η θεματολογία Πάπα Οικουμενισμός όντως έχει γίνει εμμονή υστερική υπερβολική και ιδεοψυχακαταναγκαστική
Ακόμα και ο Αγιος Μάρκος ο Ευγενικός να μπορούσε να μας γράψει θα έλεγε "ήσυχα παιδιά ακόμα δεν σας ζητήθηκε λόγος άρνησης "
Ακόμα βαπτίζουμε κανονικά , κοινωνούμε κανονικά
Εγώ σε περίπτωση που τεθεί όριο στον αριθμό μηνυμάτων ανά ημέρα θα το εκλάβω σαν φίμωση του λόγου και της ελεύθερης διακίνησης σκέψεων
Επίσης θα αναγκαστώ να πω πως με τη λόγικη των 3 μηνυμάτων τη μέρα και του απόλυτου έλεγχου σκέψης και γραφής δεν έχουμε δικαίωμα να κατηγορήσουμε κανέναν για "μεγάλο αδελφό" και "παγκόσμια δικτατορία" κτλπ
Η Αποψη του ΠΑτρός Αντωνίου με βρίσκει διαφωνούντα
Μέχρι 3 μηνύματα τη μέρα χωρίς χιούμορ χωρίς να έχει ο καθένας το χαρακτήρα του
Σαν μαριονέτες που βγήκαμε από το εργοστάσιο της πίστης
ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ για να μην μαθευτεί η αλήθεια και σκανδαλιστεί ο πιστός
Περάσαν όμως οι εποχές που δεν μαθαινόταν τίποτα
Και για τις μετοχές της εκκλησίας ξέρουμε και για τα όργια ξέρουμε και για τις συνλειτουργίες ξέρουμε και για χίλια δυό μαθαίνουμε οι πιστοί σήμερα

Οπως επίσης ξέρουμε για την ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ , την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , της ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ , των Ενεργειών Του , τον τόσων ΑΓΙΩΝ ανά τους αιώνες που μας κρατούν σε αυτή τη πίστη
Στην εκκλησία έχουν μείνει μόνο άσπρα κεφάλια πλέον εξαιτίας της
αδυναμίας της να προσεγγίσει τη νεολαία που ΔΙΨΑ για πνευματικό λόγο με ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ και όχι με αερολογίες

Το φόρουμ έχει αγριέψει και έχουμε συζητήσει αμέτρητες φορές ΠΟΛΛΑ θέματα και ΔΙΑΦΟΡΑ
Εχουν υπάρξει μεγαλύτερες διαφωνίες πχ στο θέμα "Ομοιοπαθητική"
Αλλά το συγκεκριμένο θέμα νομίζω τραβάει πολύ χωρίς λόγο
Ηδη έχει συζητηθεί
Καλή Σαρακοστή
Ioanath
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ioanath »

Dirfys έγραψε:
Ioanath έγραψε:[Τι να ακούσω από τον Misha; Τα εμπαθή άτομα προσωπικά τα θεωρώ επικίνδυνα. Προτιμώ να διαβάζω πιο ήρεμες και πιό ταπεινές φωνές ...
θα ξαναπω....εχει δικαιωμα να λεει οτι πιστευει
εχει δικαιωμα να γραφει οτι αυτος κρινει (γιατι κανεναν μα κανενα ποστ του δεν εχει ξεφυγει απο το υφος και το πνευμα του σιτε )μπορει να υπερβαλει σε καποια αλλα ΣΕΒΕΤΕ .
εχει δικαιωμα να μοιραζετε μαζι μας τους φοβους του για οσα συμβαινουν που αλλοι τα βλεπουμε μικρα και ασημαντα.
εχεις το δικαιωμα να μην απαντας αφου δεν σου αρεσουν
Είτε μιλάς για άλλον Misha, είτε δεν έχεις χρόνο να διαβάζεις ό,τι γράφεται εδώ μέσα. Σε ζηλεύω για το 2ο! :D

Πάντως, τώρα που το καλοσκέφτομαι και το πρώτο πιθανά να παίζει ... 8O
Μαράν Αθά
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

Είτε μιλάς για άλλον Misha, είτε δεν έχεις χρόνο να διαβάζεις ότι γράφεται εδώ μέσα. Σε ζηλεύω για το 2ο! :D[/quote]

κανεις λαθος και με ζηλευεις τζαμπα ... διαβαζω οτι γραφετε..
οπως διαβασα για " γιατρους" και¨" ξυδια" και δεν οφειλω να ομολογησω οτι ανεβηκε στα ματια μου οσες υπερβολες και εμμονες να εχει με τον παπα.
απο το συγκεκριμενο ποστ κρατω την γνωση που μου εδωσε ο Μισα αφου εμαθα για τον Αγιο Μρκο και κανω delete στην γλωσσα σου(της πληροφορικης εννοω) τα υπολοιπα.
εγω κερδισα κατι σημερα.
Ioanath
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ioanath »

Είναι υπέρ σου ότι καταφέρνεις και κρατάς ό,τι σου είναι χρήσιμο και να αδιαφορείς για τα υπόλοιπα. Αν το κατάφερνα και γω θα είχα πιό ήρεμες ώρες εδώ μέσα. Μακάρι να ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα σου.

Για τον Μιχάλη τώρα μια που έχει τη τιμητική του σήμερα:

Ο Μιχάλης, τον οποίο γνωρίζω ελάχιστα, έχει ενα τεράστιο πλούτο γνώσης, όπως ο καθένας από εμάς έχει κάπου μέσα του ένα λαμπρό χάρισμα. Όμως ο καλός Θεός μαζί με το χάρισμα δίνει πάντα σχεδόν και το ψεγάδι που το αμαυρώνει. Αν μπορέσω εγώ με αυτά που του λέω να τον βοηθήσω να δει το μικρό ψεγάδι ίσως κερδίσει κάτι. Και φυσικά αυτό το κάνω γιατί τον εκτιμώ, αλλιώς απλά θα αδιαφορούσα.

Και φυσικά πάντα, ασχολούμαι με το "δοκάρι" που έχω στο δικό μου μάτι (κατά την ευαγγελική ρήση), γιατί δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλο! :lol:
Μαράν Αθά
xenos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenos »

lovethink έγραψε: Εκανα αλλαγές στον τρόπο γραφής μου , καταπιέζω τον εαυτό μου στο τρόπο γραφής και σκέψης για να πάψω να ενοχλώ εδώ
Ποιον ενόχλησε ο τρόπος που γράφεις??
Δημόσια δεν είδα να σε ελέγχει κανείς (εκτός αν μου ξέφυγε!) :)

Εκφράσου ελεύθερα!
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

Ioanath έγραψε:Είναι υπέρ σου ότι καταφέρνεις και κρατάς ό,τι σου είναι χρήσιμο και να αδιαφορείς για τα υπόλοιπα. Αν το κατάφερνα και γω θα είχα πιό ήρεμες ώρες εδώ μέσα. Μακάρι να ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα σου.

Για τον Μιχάλη τώρα μια που έχει τη τιμητική του σήμερα:

Ο Μιχάλης, τον οποίο γνωρίζω ελάχιστα, έχει ενα τεράστιο πλούτο γνώσης, όπως ο καθένας από εμάς έχει κάπου μέσα του ένα λαμπρό χάρισμα. Όμως ο καλός Θεός μαζί με το χάρισμα δίνει πάντα σχεδόν και το ψεγάδι που το αμαυρώνει. Αν μπορέσω εγώ με αυτά που του λέω να τον βοηθήσω να δει το μικρό ψεγάδι ίσως κερδίσει κάτι. Και φυσικά αυτό το κάνω γιατί τον εκτιμώ, αλλιώς απλά θα αδιαφορούσα.

Και φυσικά πάντα, ασχολούμαι με το "δοκάρι" που έχω στο δικό μου μάτι (κατά την ευαγγελική ρήση), γιατί δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλο! :lol:
να σου πω Γιαννη κρατω παντα οτι μου ειναι χρησιμο
αλλα δεν αδιαφορω οπως το θετεις στα υπολοιπα και θα το εχεις διαπιστωσει ποσες φορες εχω θυμωσει και εχω πει αυτο το φευγω..
θα ειδες και σημερα οτι εγω εισπραξα μεσα μου οτι γραφηκε για τον Αγιο αλλα δεν με αφησε αδιαφορη η δικη σου τοποθετηση,δεν γυρισα το κεφαλι μου και να συνεχισω να διαβαζω η να δουλευω σαν να μην συμβαινει τιποτα,ποτε δεν το κανω και σε τιποτα,λεω την γνωμη μου προσπαθω να ριξω τους τονους (νερο) οχι (λαδι ) σε οτι μπορω ,παιρνω θεση παντα στα περισσοτερα που μεσολαβουν στο χωρο.
μην ξεχνας οτι ειμαστε μια ομαδα απο ατομα που ειναι λογικο να εχουν διαφορετικες αποψεις,διαφορετικα "ακουσματα" εχουμε ομως κατι κοινο ..ξαναλεω..την πιστη μας.
και αυτο Γιαννη ειναι το πρωτευων..εδω να σταθουμε και στο τι θα δωσει ο ενας στον αλλο με τον δικο του τροπο,ακομα και με το χιουμορ του,
τι να το κανω εγω εναν Μισα αρεστο σε πολλους οταν ο ιδιος δεν θα εχει δωσει αυτο που θελει εδω μεσα? μην βαζεις καλουπια...μην βαζεις ορια ..μην βαζεις σκεψεις δεν ταιριαζουν.....
σε ενοχλησα με οσα ειπα ?
xenos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenos »

Ioanath έγραψε:Όσο δεν υπάρχει, κινούμαι και γω ανεξέλεγκτα.
μια χαρά μας βρίσκω!
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

xenos έγραψε:
lovethink έγραψε: Εκανα αλλαγές στον τρόπο γραφής μου , καταπιέζω τον εαυτό μου στο τρόπο γραφής και σκέψης για να πάψω να ενοχλώ εδώ
Ποιον ενόχλησε ο τρόπος που γράφεις??
Δημόσια δεν είδα να σε ελέγχει κανείς (εκτός αν μου ξέφυγε!) :)

Εκφράσου ελεύθερα!
Δεν θέλω να μοιάσει με reality αυτός ο χώρος και ο διάλογος
Δεν είμαι εδώ για να υπερασπίσω τον εαυτό μου
Δεν είναι ανάγκη να πει κάποιος ο Χ κάνει αυτό ο Ψ αυτό
Μπορείς εύκολα να καταλάβεις πότε πρέπει να είσαι έτσι πότε αλλιώς
Θα ήθελα να βοηθήσω όσο μπορώ να γίνει το φόρουμ πιο ήσυχο
ή αν μη τι άλλο να μην έχω κάποια ευθύνη
Καλή Σαρακοστή
Ioanath
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ioanath »

Dirfys έγραψε:
σε ενοχλησα με οσα ειπα ?
Όχι μόνο δε με ενόχλησαν αλλά τα βρήκα χρήσιμα και ωφέλιμα προς προβληματισμό !
Μαράν Αθά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Quiz”