Μια χρονιά που πήγαινα κατηχητικό, και μας έκανε κατήχηση ένας παπάς ,μου έλεγε να λέω σε συμμαθητές μου να έρχονται κατηχητικό κλπ.
Λοιπόν τα παιδιά στην τάξη με είχαν πάρει στο ψιλό, με λέγανε θεούσο κλπ.
Εντωμεταξύ μου πιάνανε κάτι κουβέντες για να με ρωτήσουν τι λέει η εκκλησία στο τάδε θέμα όπως σεξ κλπ, και όταν ανέφερα τα επιχειρήματα της εκκλησίας τα βρίσκανε εντελώς αστεία.
Βέβαια τα επιχειρήματα της εκκλησίας τα βρίσκουν αστεία ακόμα και οι γριες, όπως έχω διαπιστώσει.
Γιαυτό βγάζω αυτην την αντίδραση και λέω καλά να τα λέμε αυτα μεταξύ μας αλλά μην τα πείτε παραέξω, θα γελάσει κάθε πικραμένος!
Αφιέρωση για τις 390 μέρες στο φόρουμ...
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
ε ειναι βασιλη ο ζυγος της εποχης αυτος...δεν εχει βασανιστηρια το μενου πια,χλευη εχει...
μην γινεσαι καρικατουρα μονο και μονο για να γινεις αρεστος στον περιγυρο σου(Αλλαξε τον αν δεν σε αρεσει)...
Αρκει να εκφερεις την αποψη σου(στο φορουμ ) και με το χιουμορ που σε διακρινει,τα υπολοιπα δεν τα χρειαζεσαι...Φτανεις τωρα εσυ να χλευαζεις τους ανθρωπους,οπως σε κανανε αυτοι παντως...
Ο δικος μου περιγυρος παντως δεν με χλευαζει αν εκφερω μια ορθοδοξη θεση!!(και σιγουρα δεν ειναι αυτο που θα λεγε κανεις ζηλωτες )...Μπορει να μην ακουνε οπως και εγω ωρες ωρες δεν τους ακουω,αλλα χλευη οχι...
εγραψες "Γιαυτό βγάζω αυτην την αντίδραση και λέω καλά να τα λέμε αυτα μεταξύ μας αλλά μην τα πείτε παραέξω..." Το παραεξω βασιλη ειμαστε και εμεις ολοι καπου 150 ατομα που μπαινουν(αυτην την στιγμη οπως βλεπω) και δνε ειναι λιγοι για φορουμ οπως θα ξερεις αρα σε αναλογια υπαρχει πολυς κοσμος παραεξω που υποστηριζει τις θεσεις αυτες τις οποιες χλευαζεις τωρα...ψυχραιμια και καλο αγωνα σε ολους μας :D ,γιατι απ τις πραξεις κρινομαστε
Τωρα για το καρναβαλι (αποψη μου δηλαδη)και μενα δεν μου αρεσει που εχεις τις ριζες του στα διονυσιακα οργια,ουτε με ενθουσιαζει η κρεπαλη που το ακολουθει (μαθαινω ανταλλασουν και συζυγους σε ενα οργιο κρεπαλης στην πατρα).....Δηλαδη χαιρω πολυ αν ντυθεις και βγεις να κανεις μια βολτα εκεινη την κυριακη δεν ειναι δα και καμια αμαρτια φανταζομαι,το χαβαλε του εχει!!!
μην γινεσαι καρικατουρα μονο και μονο για να γινεις αρεστος στον περιγυρο σου(Αλλαξε τον αν δεν σε αρεσει)...
Αρκει να εκφερεις την αποψη σου(στο φορουμ ) και με το χιουμορ που σε διακρινει,τα υπολοιπα δεν τα χρειαζεσαι...Φτανεις τωρα εσυ να χλευαζεις τους ανθρωπους,οπως σε κανανε αυτοι παντως...
Ο δικος μου περιγυρος παντως δεν με χλευαζει αν εκφερω μια ορθοδοξη θεση!!(και σιγουρα δεν ειναι αυτο που θα λεγε κανεις ζηλωτες )...Μπορει να μην ακουνε οπως και εγω ωρες ωρες δεν τους ακουω,αλλα χλευη οχι...
εγραψες "Γιαυτό βγάζω αυτην την αντίδραση και λέω καλά να τα λέμε αυτα μεταξύ μας αλλά μην τα πείτε παραέξω..." Το παραεξω βασιλη ειμαστε και εμεις ολοι καπου 150 ατομα που μπαινουν(αυτην την στιγμη οπως βλεπω) και δνε ειναι λιγοι για φορουμ οπως θα ξερεις αρα σε αναλογια υπαρχει πολυς κοσμος παραεξω που υποστηριζει τις θεσεις αυτες τις οποιες χλευαζεις τωρα...ψυχραιμια και καλο αγωνα σε ολους μας :D ,γιατι απ τις πραξεις κρινομαστε
Τωρα για το καρναβαλι (αποψη μου δηλαδη)και μενα δεν μου αρεσει που εχεις τις ριζες του στα διονυσιακα οργια,ουτε με ενθουσιαζει η κρεπαλη που το ακολουθει (μαθαινω ανταλλασουν και συζυγους σε ενα οργιο κρεπαλης στην πατρα).....Δηλαδη χαιρω πολυ αν ντυθεις και βγεις να κανεις μια βολτα εκεινη την κυριακη δεν ειναι δα και καμια αμαρτια φανταζομαι,το χαβαλε του εχει!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yparxei την Δευ Ιαν 22, 2007 6:34 pm, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Α όχι το δούλεμα που έφαγα τότε μου έγινε μάθημα , δεν ξανααναφέρω άυτά που λέει η εκκλησία (αφού πολλά από αυτά δεν τα πιστεύω εξάλλου).
Αν πω σε παιδιά της ηλικίας μου ότι η εκκλησία δεν δέχεται το καρναβάλι, θα φάω μούτζες με μαθηματική ακρίβεια!
Φαντάσου να τους πεις τίποτα για προγαμιαίο σεξ κλπ..Θα γελάνε για κανα χρόνο τουλάχιστον!
Αν πω σε παιδιά της ηλικίας μου ότι η εκκλησία δεν δέχεται το καρναβάλι, θα φάω μούτζες με μαθηματική ακρίβεια!
Φαντάσου να τους πεις τίποτα για προγαμιαίο σεξ κλπ..Θα γελάνε για κανα χρόνο τουλάχιστον!
-
- Συστηματικός Αποστολέας
vasilis_m21 έγραψε:Aμάν βρε παιδιά σας φταίει το καρναβάλι. Δε δθυμάστε που ακόμα και ο Χριστόδουλος είχε πει το 98 ή το 99 ότι το κακό καρναβάλι είναι η υποκρισία και τα προσωπεία. Το καρναβάλι της διασκέδασης που βγαίνει ο κόσμος να ξεχάσει τις σκοτούρες είναι αθώο μπροστά στην υποκρισία.
Θα έχει και ...βραζιλιάνες;;;; :-B :-B :-B Εκεί να δεις. Δεν θα ξεχαστούν οι σκοτούρες μόνο, αλλά πολλοί θα ξεχάσουν και το όνομά τους :
:)) :)) :))