Ionas έγραψε:Καλημέρα
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ; ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κάποιος να μπαίνει σε ορθόδοξο φόρουμ και να βλέπει συνέχεια συζητήσεις περί ομοφυλοφιλίας....
Συμφωνώ απόλυτα και παρακαλώ όσους θέλουν να ασχοληθούν με το θέμα της ομοφυλοφιλίας να μετέχουν σε άλλα φορουμ .
Επιτέλους τέλος
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ; Στο παρλθόν, πριν λίγους μήνες, έγιναν Ομηρικές "μάχες" εδώ και έκλεισε για αρκετό καιρό το forum για κάθε συζήτηση. Τότε το θέμα αυτό έφθασε σε άνα συμπερασμα με τη παρέμβαση και του Πατρός Αντωνίου. Μερικοί συνέχεια το συζητάνε, μπορεί να τους απασχολεί, ας το λύσουν με τον πνευματικό τους και τον ψυχιατρό τους.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κάποιος να μπαίνει σε ορθόδοξο φόρουμ και να βλέπει συνέχεια συζητήσεις περί ομοφιλοφιλίας. "Το αισχρό να γίνεται είναι αισχρό και να λέγεται " έλεγαν οι Αρχαίοι. Πιό συνετοί από εμάς ήταν οι ειδωλολάτρες εκείνοι; Αυτοί βέβαι είχαν τον "σπερματικό λόγο" εμείς δεν έχουμε τίποτα;
Θα συμφωνήσω με τον Ιωνα.Εχουν ηδη εκφρασθει οι αποψεις και μαλιστα με πολυ μεγαλη ενταση.Ας το σταματησουμε εδω.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ; ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κάποιος να μπαίνει σε ορθόδοξο φόρουμ και να βλέπει συνέχεια συζητήσεις περί ομοφυλοφιλίας....
Συμφωνώ απόλυτα και παρακαλώ όσους θέλουν να ασχοληθούν με το θέμα της ομοφυλοφιλίας να μετέχουν στο φορουμ του www.colorfulplanet.gr
Επιτέλους τέλος
Και εγώ θα παρακαλέσω όσους άνοιξαν αυτό το θέμα εδώ ( ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ) Να μην ξανακάνουν το λάθος και βάλουν εδώ θέματα που σοκάρονται οι "στρουθοκαμηλικοί" αναγνώστες
Αρκετά πια
Α Εορτολόγιο θα σε ευχαριστούν οι ομοφυλόφιλοι για αυτό το καλό που έκανες και τους στέλνεις σε gay site
Η ευθύνη δική σου
Για το θέμα φυσικά " τα ζώα κάνουν υπακοή στο Θεό" τίποτα .....
Τεσπά ......... σας βαρέθηκε η ψυχή μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Δευ Σεπ 25, 2006 9:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ionas έγραψε:Ορίστε!!! Δεν θα απαντήσω στο Μάνο ή "Γιώργο" ή Lovethink γιατί δεν θα ωφελήση. Αλλά δικαιώνει τη θέση που διατύπωσα πριν ο "λόγος" του.
Ναι
Σας παρακαλώ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Να γλυτώσετε ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ γιατί σε αυτό το θέμα ( που έχω μόνο μια απάντηση και όλα τα άλλα που γράφω είναι αστειάκια ) υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος που δεν το κρύβει
ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ
Γιατί αντί να μαλώνουμε για το τι κάνει ο καθένας στη κρεβατοκάμαρά του δε συζητάμε για τι κάνει ο καθένας στη κουζίνα του , η στο μπάνιο του ή στο γραφείο του ή στη γειτονιά του;
Δεν έχει ενδιαφέρον;
Η μήπως τελικά η σωτηρία της ψυχής είναι ροζ θέμα και δε το ήξερα;
Ioanath έγραψε:Γιατί αντί να μαλώνουμε για το τι κάνει ο καθένας στη κρεβατοκάμαρά του δε συζητάμε για τι κάνει ο καθένας στη κουζίνα του...
Ας μην πώ τι κάνω ΚΑΙ στην κουζίνα διότι θα κοκκινίσει το φορουμ.... !!!
Σήμερα πάντως (επειδή βρίσκομαι σε στιγμή βαθειάς περισυλλογής) θα αγοράσω ρύζι με τρούφα απο τα ΑΒ και θα το μαγειρέψω με βούτυρο. Δεν προλαβαίνει να φτάσει στο πιάτο ...
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Iosif έγραψε: «Είμαι χειρότερος από τά ζώα, διότι τά ζώα ΔΕΝ κάνουν ΠΟΤΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ πρός τόν Θεό».
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΒΥΝΕΤΕ ? δεν έχετε απάντηση ?
Τα ζώα δεν κάνουν ανυπακοή προς το Θεό ?
Οποιος έχει σκυλάκι ξέρει ότι .......... όταν είναι η εποχή τους
Αρα ? Αρα ή η ανυπακοή έχει να κάνει με κανόνες που θεσπίσαμε εμείς ή τα ζώα δεν έχουν επιπτώσεις στην ψυχική τους ισορροπία αυτές οι ορμές οι γενετήσεις
Θα το μετακινήσετε πάλι το θέμα ?
καλα πως ειναι δυνατον να κανουν ανυπακοη τι στιγμη που δεν τους ειπε κανενας να υπακουουν σε κατι [ΘΕΟΣ]
σε εμας εδωσε καποιες παραγγελειες .
εχουμε υποχρεωσεις αν δεν κανω λαθος