Η πνευματικη πλευρά της χρήσης μη αγορασμενου λογισμικου

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

cghera
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από cghera »

lovethink έγραψε:Ποιό σεντόνι καλέ ? εσύ ξεσήκωσες όλο το χυτήρογλου

Δηλαδή ... σπίτι που κατέβασα τη Μαντάμ Σουσού που έπαιζε παλιά η ΕΡΤ2 ..... να τη σβύσω χωρίς να τη δω ?

Φαντάσου λέει να πας σε έναν ιερέα γεράκο παπούλη που δεν θέλει ούτε ρεύμα και να του πεις
"Πάτερ θέλω να εξομολογηθώ . Εχω utorrent και κάνω downloading από peer2peer.Exω τα ports ανοιχτά και έτσι κάνω download ταινίες αν έχει πολλούς seeders . Είναι αμαρτία ? "

Εγιναν μοντέρνες και οι αμαρτίες μας τελικά :roll:
Φιλε μου να δεις ό,τι θέλεις από τη Μαντάμ Σουσου εγώ βλέπω Φρουτοπία στο google videos. Το ζήτημα δεν είναι να σου κάνω εγώ το χωροφύλακα του διαδικτύου. ουτε εγώ είμαι απόλυτα νόμιμος. Αλλά το ξέρω...
οι αμαρτίες έγιναν μοντέρνες αλλά ακόμα τις παραδοσιακές τις κάνουμε!Οπότε νομίζω οτι θα πρέπει να δώσουμε σημασία κυρίως στην παράδοση!
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Κοινώς διαμελίζουμε το κουνούπι και καταπίνουμε τη καμήλα ακόμα και σήμερα ....
cghera
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από cghera »

lovethink έγραψε:Κοινώς διαμελίζουμε το κουνούπι και καταπίνουμε τη καμήλα ακόμα και σήμερα ....
κοιτα σε κάθε περίπτωση νομίζω οτι είναι καλό που σκεφτόμαστε αν αμαρτάνουμε έστω και για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
lenakog1
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από lenakog1 »

cghera έγραψε:
lovethink έγραψε:Κοινώς διαμελίζουμε το κουνούπι και καταπίνουμε τη καμήλα ακόμα και σήμερα ....
κοιτα σε κάθε περίπτωση νομίζω οτι είναι καλό που σκεφτόμαστε αν αμαρτάνουμε έστω και για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
Φίλε cghera δηλαδή πιστεύεις ότι πρέπει να το εξομολογούμαστε; δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό!!!
Χριστώ συνεσταύρωμαι...
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

lenakog1 έγραψε:
cghera έγραψε:
Φίλε cghera δηλαδή πιστεύεις ότι πρέπει να το εξομολογούμαστε; δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό!!!
To κάθε mp3 πιάνει για ξεχωριστή αμαρτία ? γιατί άμα είναι έτσι κάηκα :lol:
blurcode
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από blurcode »

Μετά ίσως πρέπει και να τα σβήσεις από τους δίσκους σου.
lenakog1
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από lenakog1 »

blurcode έγραψε:Μετά ίσως πρέπει και να τα σβήσεις από τους δίσκους σου.
Δηλαδή για τα 200 περίπου τραγούδια που έχω κατεβάσει έχω 200 αμαρτίες; Αν βάλουμε και τα προγράμματα μέσα... Κλάφτα!!!
Καλά δεν πιστεύω να είναι τόσο τραγικό πια! Το κάθε τραγούδι βγαίνει και εκτίθεται στο κοινό... Και παλιά που η τεχνολογία των υπολογιστών δεν ήταν τόσο διαδεδομένη γράφαμε τραγούδια από το ράδιο! Νομίζω ότι τραγικοποιούμε τα πράγματα...
Χριστώ συνεσταύρωμαι...
blurcode
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από blurcode »

Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα. :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”