Eπίσημη γλώσσα της ΕΕ;
Συντονιστής: Συντονιστές
-
nkope
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Φίλε Ιωάννη, αναγκάστηκα να διαγράψω στο κείμενό σου τουλάχιστον τρεις φράσεις που ήταν παραπάνω από ότι έπρεπε κι αδικαιολόγητα επιθετικές. Δεν είναι δουλειά μου να διορθώνω κείμενα, αλλά σαν γενική παρατήρηση σου αναφέρω την ανάμειξη Δημοτικής και Καθαρεύουσας που καταλήγει σε μια περίεργη μορφή σύνταξης.
Παιδιά περιορίστε λίγο τις παραπομπές σας στο youtube. Τη συζήτηση την κάνουμε εδώ κι όχι με παραπομπές, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιο χρήσιμο εκτεταμένο κείμενο που δεν μπορείτε να μεταφέρετε.
Παιδιά περιορίστε λίγο τις παραπομπές σας στο youtube. Τη συζήτηση την κάνουμε εδώ κι όχι με παραπομπές, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιο χρήσιμο εκτεταμένο κείμενο που δεν μπορείτε να μεταφέρετε.
-
IOANNISBATATZHS
- Βασικός Αποστολέας

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ;
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ; ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΣΥΝΩΡΑ ; ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ; ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΙ ΚΑΜΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ; ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΟΜΙΛΩ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΝ ΚΑΛΑ, ΕΝΩ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΤΙΚΑ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΝ ΛΕΞΕΙΣ.
Ο ΚΑΘΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
<<6>>
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ; ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΣΥΝΩΡΑ ; ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ; ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΙ ΚΑΜΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ; ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΟΜΙΛΩ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΝ ΚΑΛΑ, ΕΝΩ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΤΙΚΑ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΝ ΛΕΞΕΙΣ.
Ο ΚΑΘΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
<<6>>
Το σωστό: στις λογοκριθείσες λέξεις. λογοκριθέν κείμενο. λογοκριθείς ομιλητής. λογοκριθείσα δημοσίευση. λογοκριθείσες εφημερίδες..IOANNISBATATZHS έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ !
ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ Η΄ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ...
ΔΕΝ ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΝ ΛΕΞΕΙΣ.