tattoo

Εδώ αναρτούνται αιτήματα & προσφορές βοηθείας με στόχο την αλληλοβοήθεια των μελών μας.

Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Νομίζω ότι ο σταυρός που φοράμε είναι αρκετός! Δεν χρειάζονται τατουάζ! Μερικοί μάλιστα φορούν και ρούχα που έχουν κεντημένο τον σταυρό, κάποια στιγμή είχε γίνει και μόδα! Νομίζω όμως ότι όλα αυτά δεν είναι Χριστιανικά!
Συμβουλευτείτε καλύτερα τον πνευματικό σας, αλλά μέχρι τότε μην προβείτε σε καμιά ενέργεια!
Τις εκπομπές του Χαρδαβέλλα, καλό είναι να τις βλέπουμε με επιφύλαξη!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
koskas
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από koskas »

αστα να πανε αυτος ο χαρδαβελας ειναι για γελια , οποτε κανει εκπομπη και εχει ενα θεμα που αφορα την θρησκεια η κατι παρεμφερη , απο τους 10 καλεσμενους η 9 ειναι αλλοθρησκοι και ο 1 με το ζορι ειναι χριστιανος, απο εκει και περα στα ματια του τηλεθεατη υπερισχυουν αυτοι, και πολλα παιδακια επηρεαζονται σιγουρα. Αλλα να μου πειτε να ηταν μονο αυτο, τοσα γινονται καθε μερα που επηρεαζουν τον κοσμο :(
ΕΑΝ ΕΙΠΩΜΕΝ ΟΤΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΠΛΑΝΩΜΕΝ
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

με τοσες αμαρτιες ρε παιδια που κανουμε ειναι το τατου τοσο μεγαλο αμαρτημα?εγω δηλ που εχω και τατου και σκουλαρικι στο φρυδη καηκα ε?στο κατω κατω στον ευαυτο μας κανουμε κακο.δηλ αμα ειμαστε καθαροι στην ψυχη και εχουμε ενα τατου η κατι αλλο δεν θα μας δεχτει ο ΘΕΟΣ?γνωμη μου ειναι αυτη ετσι...καποια στιγμη θα τα βγαλω και εγω αμα τα βαρεθω.
chrisden
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chrisden »

Ίσως ενδιαφέρει:

Τατουαζ ή δερματοστιξια

http://www.egolpio.com/PAGANISM/tatoo.htm

Χρήστος
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Και επιβάλλει σε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλούσιους και τους φτωχούς, τους ελεύθερους και τους δούλους, να δεχθούν στους εαυτούς τους χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στα μέτωπά τους!
Αποκάλυψη Ιωάννη ΙΓ 16-18

Τι σχέση έχει αυτό με το τριανταφυλάκι που μπορεί να ζωγραφίσει κάποιος στο μπράτσο του ?
Καλή Σαρακοστή
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

ANTREAS έγραψε:με τοσες αμαρτιες ρε παιδια που κανουμε ειναι το τατου τοσο μεγαλο αμαρτημα?εγω δηλ που εχω και τατου και σκουλαρικι στο φρυδη καηκα ε?στο κατω κατω στον ευαυτο μας κανουμε κακο.δηλ αμα ειμαστε καθαροι στην ψυχη και εχουμε ενα τατου η κατι αλλο δεν θα μας δεχτει ο ΘΕΟΣ?γνωμη μου ειναι αυτη ετσι...καποια στιγμη θα τα βγαλω και εγω αμα τα βαρεθω.
Όλοι νομίζουμε ότι οι αμαρτίες μας δεν είναι μεγάλες, ή επιτρέπουμε στον εαυτό μας να έχει μια αμαρτία γιατί, στο κάτω-κάτω, δεν υπάρχει κανείς αναμάρτητος!
Αυτό όμως είναι λάθος! Γιατί οι περισσότεροι από εμάς (με πρώτον εμένα) δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε αν οι αμαρτίες μας είναι μικρές ή μεγάλες, ολέθριες ή μη και κυρίως δεν γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλές αμαρτίες! Έχουμε την εντύπωση ότι οι αμαρτίες μας είναι λίγες και έτσι παίζουμε το παιχνίδι του πονηρού, ο οποίος πάντοτε μας βάζει στο μυαλό την ιδέα ότι είμαστε προχωρημένοι πνευματικά, ότι
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

(συνέχεια)
Έχουμε την εντύπωση ότι οι αμαρτίες μας είναι λίγες και έτσι παίζουμε το παιχνίδι του πονηρού, ο οποίος πάντοτε μας βάζει στο μυαλό την ιδέα ότι είμαστε προχωρημένοι πνευματικά, ότι έχουμε νικήσει τα πάθη μας και ότι οι αμαρτίες μας είναι πολύ μικρές και πολύ λίγες! Μας φουσκώνει δηλαδή με περηφάνια και εγωισμό και μας διώχνει την ταπείνωση, που είναι το ζητούμενο! Γι’ αυτό χρειάζεται ο πνευματικός! Μόνον αυτός είναι αρμόδιος να κάνει διάγνωση της πνευματικής μας κατάστασης και να μας συμβουλεύσει τι θα κάνουμε. Και η υπακοή στον πνευματικό είναι το πρώτο βήμα για την ταπείνωση!
relis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από relis »

Σίγουρα πρέπει να υπάρχει διάκριση, πάντως πιστεύω ότι ο εξαποδώ
όλα αυτά τα εκμεταλεύεται.
Δηλαδή μπορεί να σου "πεί" κάποτε :
"εδώ έχεις επτά σκουλαρίκια,
τέσσερα piercing,
και μισό στρέμμα μόνιμο τατουάζ,
το τσιπάκι που δεν θα φαίνεται κιόλας,
θα σε φθείρει ;
αστο εκεί να πάει ... στο διάολο "

ΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟΝ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΥΜΝΟΙΣ ΤΙΜΩΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΝΟΜΕΝ !
mirto
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από mirto »

OΛΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ...... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΩΦΕΛΟΥΝ ΟΛΑ.....!!!!!!!!!
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Χαίρετε αδέρφια!
Πιστεύω πως πέρα από το κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης που είναι σαφές και συμπεριλαμβάνει όλα τα χαράγματα(τατουάζ,..), είναι αμαρτία σίγουρα. Ακόμη δεν έχει σχέση το τι είδους tatoo θα κάνει κάποιος, αφού χαλάει την εικόνα του Θεού, το δημιούργημα του Θεού. Μου ήρθε στο νου και ο Γέροντας Παΐσιος που έλεγε ότι στα έσχατα τόσο φτωχή κρίση θα έχουν κάποιοι που δίπλα στο χάραγμα θα λένε θα κάνω και ένα Σταυρό...
Αν ήθελε ο Κύριος να έχουμε κάτι πάνω στο σώμα θα το είχαμε. Όσο για το τάμα του νεαρού στον Αρχάγγελο, μόνο σαν αστείο και άγνοια πλήρης πνευματική μπορώ να το εκλάβω...
Ευλογείτε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλοβοήθεια”