Είδη μορφές και κατηγορίες χριστιανών

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από plagiaskepsi »

to megalitero doro apo tin eorti mu to exo idi lavi
to megalitero doro ine afti i idia i eorti mu
oso gia tin skepsi............tin skeftome
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

stus agius kano ipakoi
ke sto theo tha ftaso
oso gia ta elinika...rota tus elines
efarmozun afta pu tus afisan i pateres tus
an oxi tote tha grafo........grekklish
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ala stus pateres mu tha akuo
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

dua spata
dua dua
Άβαταρ μέλους
Byzantine_Spirit
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Byzantine_Spirit »

plagiaskepsi...
Αιρέσεις του Χριστιανισμού υπάρχουν.
Κατηγοριοποίηση χριστιανών δε νομίζω πως υπάρχει.
Αυτά που αναφέρεις, ανάγονται στον χαρακτήρα, τα βιώματα και την νοοτροπία του καθενός.
Παραταύτα, όλοι έχουν ένα κοινό: Είναι Χριστιανοί.
Και όταν κάποιος είναι Χριστιανός, έχει τη "φλογίτσα" που λέμε..
Στο χέρι μας είναι, εφόσον όλοι οι Χριστιανοί είμαστε γνώστες των βασικών αρχών της θρησκείας μας (όπου η Αγάπη είναι το παν και το ξέρουν άπαντες, μορφωμένοι και αμόρφωτοι) στο χέρι μας είναι να παλέίψουμε για τη σωτηρία μας.
Επίσης δε συμφωνώ με αυτό που λες περί δυσφήμισης της Εκκλησίας.
Η Εκκλησία όσο και να κλυδωνίζεται, δεν καταποντίζεται.
Το άσχημο, σε περιπτώσεις φανατικών θρησκόληπτων και ευσεβιστών, (δες σχετικά θέματα που έχω βάλει αν θες) είναι όχι η δυσφήμιση αλλά η επιρροή τους σε αμφιτελαντευόμενα άτομα που δεν έχουν ισχυροποιήσει την πίστη τους και που βλέποντας τέτοιες συμπεριφορές κλίνουν σε αιρέσεις ή στην αθεϊα.
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»
Άβαταρ μέλους
preloude
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από preloude »

μπορεις να γραφης μονο ελληνικα διοτι αυτο φανερωνει διχασμενη προσωπικοτητα.
ωραια τα κειμενα σου[δειγμα αντιρισια γενικως]περιεχουν αληθειες,θα μπορουσες να ηταν και καλυτερα
aplastos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από aplastos »

Οι μόνες κατηγορίες Χριστιανών που πρέπει να δεχτούμε είναι Ορθόδοξοι , ετερόδοξοι και σχισματικοί.
Το τι είναι ο καθένας απο τους Ορθόδοξους είναι εκ του πονηρού.
Merkourios
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Merkourios »

Αγαπητή plagiaskepsi ομολογώ ότι πολύ με ξάφνιασες σάν είδα το αρχικό κατεβατό σου, όλα σε Ελληνική γραφή !

Είπα μέσα μου, μπράβο plagiaskepsi, είχες πάντα καλές ιδέες καί πολύ τίς θαυμάζαμε ( οι περισσότεροι νομίζω εδώ), αλλά έλα ντέ πού μάς τα έγραφες πάντα σε Φραγκολεβαντίνικα greeklist καί ώσπου να διαβάσουμε τό τέλος είχαμε ξεχάσει την αρχή !

Αλλά πρίν αλέκτωρ φωνήσει δίς, μάς την έσκασες πάλι καί άρχισες πάλι τα greεklist.

Φθάνω λοιπόν τώρα σε μία απορία ότι εφ΄ όσον υπάρχει τρόπος να γράφεις καί Ελληνικά όπως είδαμε, μή μάς ταλαιπωρείς με τα ακαταλαβίστικα καί μας μπερδεύεις;

Ευχαριστώ καί με το συμπάθειο.

Merkourios
Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

Καλησπέρα,
Καταρχάς νομίζω πως καηγοριοποίηση γίνεται. Σαν παράδειγμα θα φέρω την Κλίμακα, λόγος πρώτος, 1η σελίδα!
το κείμενο του PlagiaSkepsi είναι copy/paste και το λέει και ο ίδιος. Πιστεύω ότι την κριτική μπορούν να την κάνουν άνθρωποι Αγιοι και με το χάρισμα της διακρισης.
Αφού ο PlagiaSkepsi έβαλε το κείμενο ως τροφή για σκέψη τότε καλώς έπραξε. Εμένα προσωπικα με ταρακούνησε λιγάκι γιατί ομολογώ πως διακρίνω τον εαυτό μου σε αρκετές κατηγορίες. Μακάρι όλα τα κείμενα που ανεβάζαμε να ήταν αυτοκριτικά...πολύ βοηθάνε!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Merkourios έγραψε:

Αγαπητή plagiaskepsi ομολογώ ότι πολύ με ξάφνιασες σάν είδα το αρχικό κατεβατό σου, όλα σε Ελληνική γραφή !

Είπα μέσα μου, μπράβο plagiaskepsi, είχες πάντα καλές ιδέες καί πολύ τίς θαυμάζαμε ( οι περισσότεροι νομίζω εδώ), αλλά έλα ντέ πού μάς τα έγραφες πάντα σε Φραγκολεβαντίνικα greeklist καί ώσπου να διαβάσουμε τό τέλος είχαμε ξεχάσει την αρχή !

Αλλά πρίν αλέκτωρ φωνήσει δίς, μάς την έσκασες πάλι καί άρχισες πάλι τα greεklist.

Φθάνω λοιπόν τώρα σε μία απορία ότι εφ΄ όσον υπάρχει τρόπος να γράφεις καί Ελληνικά όπως είδαμε, μή μάς ταλαιπωρείς με τα ακαταλαβίστικα καί μας μπερδεύεις;

Ευχαριστώ καί με το συμπάθειο.

Νομίζω ότι ο Αντώνης (plagiaskepsi) γράφει στα Φραγκολεβαντίνικα όχι γιατί δεν μπορεί να γράψει Ελληνικά, αλλά συνειδητά, για λόγους που εκείνος μπορεί να αναφέρει.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”