Καλά κάνεις και ρωτάς δεν υπάρχει πρόβλημα μην ανησυχείς...απλά μπορώ να απαντήσω μόνο για τον εαυτό μου... έχω ευλογία...αλλιως δεν νομίζω οτι θα κανα κατι ...για κάποιους άλλους (αν υπάρχουν) δεν ξέρω τι γίνετε.smarti έγραψε:Επειδη ,πρωτη φορα μπορουμε και μιλαμε με καποιον μοναχο απο το περιβολι της Παναγιας μας ,νομιζω οτι μπορουμε να βοηθηθουμε ολοι παρα πολυ !!!!!!!!!!Χαιρομαι πολυ που μας δινετε αυτη η δυνατοτητα!!!!!!!!!στη διαρκεια ,μου ηρθε μια απορια ομως,δεν ξερω αν κανω σωστα ,αν την ρωτησω.Αν δεν ειναι σωστη ,μην απαντησετε.Δεν θελω να σας φερω σε δυσκολη θεση!!!!!!!
Μου ηρθε το ερωτημα ,αν οι μοναχοι ,που συμμετεχουν στο ιντερνετ,αν εχουν την ευλογια ,απο τον γεροντα τους.Σας παρακαλω μην με μαλωσετε!!!!
Αλλα πρέπει να ξέρεις οτι δεν μας συμφέρει πνευματικά να κάνουμε κάτι χωρίς ευλογία...βγαίνει στην πορεία το κακό...είναι πνευματικός νόμος. Αν δεν έχει ευλογία ή θα σε βγει σε κακό ή δεν θα προκόψει...
Καλα είναι αυτήν την ερώτηση να την κάνουμε και στον εαυτό μας πάντοτε πριν κάνουμε οτιδήποτε....
Εχει ευλογία αυτο που κάνω???
Χαίρε