Παρακλήσεις Προσευχής

Εδώ αναρτούνται αιτήματα & προσφορές βοηθείας με στόχο την αλληλοβοήθεια των μελών μας.

Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Παρακλήσεις Προσευχής

Δημοσίευση από aposal »

Ο Θεός να βοηθήσει τον μικρό Χαράλαμπο, αλλά και όλα τα άρρωστα παιδάκια...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

aposal έγραψε:Ο Θεός να βοηθήσει τον μικρό Χαράλαμπο, αλλά και όλα τα άρρωστα παιδάκια...
Ωχ Παναγια μου τι γολγοθας ειναι αυτος με τα μικρα παιδια........................Ο καλος Θεός ας βοηθησει τον δουλο του Χαραλαμπο.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
paulina
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paulina »

Όσοι έχετε παιδιά μικρά, βάλτε τα να γονατίσουν και να προσευχηθούν για τον μικρό Χαράλαμπο, να γίνει το θέλημά Του.
Η προσευχή τους εισακούγεται κι ανεβαίνει στο θρόνο του Κυρίου ευωδιαστή, αφού είναι αγνή και καθαρή σαν κι αυτά.

Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για το παιδάκι παραγματικά κι η Παναγία να δίνει δύναμη και κουράγιο στους γονείς, Αυτή γνωρίζει τον πόνο...
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Και για όλα αυτά φταίμε εμείς, οι μεγάλοι! Ας κάνουμε μια προσευχούλα τουλάχιστον!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
gol
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από gol »

παρακαλω την προσευχη σας για την αδελφη Μαρια,πασχει απο νεφρικη ανεπαρκεια (παρουσιαστηκε ξαφνικα!) ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση!
να πω μονο οτι ειναι ενας πολυ πνευματικος ανθρωπος ,ακομα και σε αυτη τη κατασταση για τον Κυριο μας μιλαει,δινει κουραγιο στους δικους της!..δεν εχω λογια να πω για αυτη τη γυναικα,την αγαπω πολυ και ευχομαι η Παναγια μας να κανει το θαυμα της!
ευχαριστω!
ΤΟ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΠΕΔΙΟΝ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
(Γέροντας Επιφάνιος)
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

Eυχαριστώ όλους για τις προσευχές σας για το μικρό Χαράλαμπο.
Η κατάσταση του φυσικά παραμένει κρίσιμη αλλά είναι η πρώτη φορά που οι γιατροί έδωσαν κάποιες έστω και μικρές ελπίδες για το παιδί, μια και ανταποκρίνεται ως τώρα θετικά στις χημειοθεραπείες (προς το παρόν δεν το πείραξαν πολύ).
Ας ελεήσει ο Κύριος και τη δούλη του Θεού Μαρία και θα πρότεινα να δίνουμε όπου μπορούμε ο καθένας ονόματα ανθρώπων με τόσο σοβαρά προβλήματα (εννοώ σε μοναστήρια και Γέροντες γιατί λίγο-πολύ όλοι έχουμε επαφή με κάποιους). Σήμερα είναι κάποιοι άλλοι, αύριο ίσως είμαστε εμείς ή τα παιδιά μας που χρειαστούμε βοήθεια Ανωθεν.
ΓΙα το μικρό Χάρη βέβαια ήδη έχω δώσει το όνομα και στο Αγιο Ορος και σε διάφορα μοναστήρια αλλά φυσικά κάθε βοήθεια δεκτή.
Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις προσευχές σας.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Ας προσευχηθούμε για την ανάπαυση της ψυχής της δούλης Του Θεού Ευγενίας που έχασε πριν λίγη ώρα την μάχη της ζωής με τον καρκίνο. Ο Θεός ας την αναπαύσει και ας χαρίζει πνευματική δύναμη και κουράγιο στον σύζυγο και τα τρία παιδάκια της.

Συγκεκριμένα επικοινώνησα σήμερα με έναν γέροντα αγιορείτη για να της κάνουν κομποσχοίνι και μου είπε συγκεκριμένα και χαριτωμένα. "Ax πιδίμ' τουν καρκίνου μη τουν μαλόν΄τι. Ου καρκίνους σι στιφανών' σι στουλίζ' , σι βαν΄ καλο κουστούμ' και γράβάτα κι σι στέλνει έτοιμου στουν ουρανό! Σι στέλνει στουλισμένου και καθαρό"!

Μακάρι και εμείς να έχουμε το φωτισμό των αγίων αυτών ανθρώπων και να δεχόμαστε με τέτοιο τρόπο την πρόνοια του Θεού!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Αν θελετε κατε μια προσευχουλα για την Αγγελικη, που σήμερα ξεκινάει την διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

smarti έγραψε:Αν θελετε κατε μια προσευχουλα για την Αγγελικη, που σήμερα ξεκινάει την διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Ευχομαι ολα να πανε καλα Σμαρω αλλα ειναι ενα λεπτο θεμα και αυτο :8 :8 :8
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
faviola
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από faviola »

Σας παρακαλώ. Ο αδερφός του πατέρα μου είναι στο νοσοκομείο με καρκίνο που ξεκίνησε από τον πνεύμονα, έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο και τώρα στα οστά. Τον λένε Νίκο. Παρακαλέστε να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει. Ευχαριστώ. :25 :25 :25 :25 :25 :25 :25
Κύριε τό σόν θέλημα γενέσθω και μή τό 'εμόν.

Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλοβοήθεια”