ΛΑ.Ο.Σ. Δεν έχει καμιά σχέση με την Ορθοδοξία

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Δεν έχει καμιά σχέση με την Ορθοδοξία

Δημοσίευση από aposal »

Όταν ένας άνθρωπος φωτογραφίζεται με περιστέρι στο κεφάλι την ημέρα των Θεοφανείων είναι προφανές ότι θέλει να δείξει στον απλό κόσμο ότι έχει την επιφοίτηση, ή την έγκριση "άνωθεν"!
Αυτό για μένα είναι η μέγιστη βλασφημία! Είναι κάτι που δεν θα τολμούσε ΠΟΤΕ να κάνει κάποιος Χριστιανός, κάποιος που έχει φόβο Θεού!
Ώστε στην κοπή βασιλόπιτας το ένα κομμάτι το αφιέρωσε στον Θεό (γενικά και αόριστα) και το άλλο στον Αλλάχ!
Μπράβο ρε Γιώργη! Όλα ένα ίσωμα τα έκανες! Και το Θεό ενόθευσες προς άγραν ψήφων!
Δεν με εξοργίζει το ότι ο άνθρωπος δεν έχει ιερό και όσιο! Αυτά πιστεύει και έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει αυτά που επέλεξε! Με εξοργίζει όμως η κοροϊδία προς τον απλό ψηφοφόρο!
Πολύ πιο ειλικρινής ο ΣΥΡΙΖΑ! Ξέρεις ότι ψηφίζεις άθεο! Δεν υποκρίνεται (σ' αυτόν τουλάχιστον τον τομέα)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Σπάρτακος
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Σπάρτακος »

Ηγέτες του κόσμου........
Εκτός από τον Αδόλφο, υπήρξαν και άλλα μπουμπούκια που άνθισαν υπό τις ιαχές του όχλου, που γονατιστός έσκυβε το κεφάλι. Άλλοι π.χ. στη Κίνα προτιμούσαν να κουνάνε ψηλά τα κόκκινα βιβλιαράκια της ΄΄πολιτιστικής επανάστασης΄΄, που προέβλεπε και εφάρμοσε διωγμό του οποιουδήποτε είχε κάποια μόρφωση ή καλλιέργεια πνευματική, μέχρι ανθρωποφαγίες σημειώθηκαν. Η δήθεν μη υλιστική Δύση τα έχει κάνει όλα αυτά γαργάρα. Τριάντα εκατομ. νεκροί θύματα του κόκκινου κιτρινιάρη. Αν τους βάλεις στη σειρά αυτή ξεκινάει από Ομόνοια και φτάνει στη Σουηδία μέσω Μόσχας όμως.

Ποιο εδώ, ήταν ο ΄΄πατερούλης΄΄ απροσδιόριστα εδώ τα θύματα, πόσα εκατομμύρια ήταν οι εχθροί του λαού; δέκα; ή είκοσι που λένε άλλοι;

Οσονούπω έρχεται και ο δάσκαλός όλων αυτών, πάλι ζήτω, υποταγή, και γλείψιμο μετά σφραγίσματος.
Αληθές είναι το πραγματικό, και η αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
fosterer
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fosterer »

aposal έγραψε:Όταν ένας άνθρωπος φωτογραφίζεται με περιστέρι στο κεφάλι την ημέρα των Θεοφανείων είναι προφανές ότι θέλει να δείξει στον απλό κόσμο ότι έχει την επιφοίτηση, ή την έγκριση "άνωθεν"!
Αυτό για μένα είναι η μέγιστη βλασφημία! Είναι κάτι που δεν θα τολμούσε ΠΟΤΕ να κάνει κάποιος Χριστιανός, κάποιος που έχει φόβο Θεού!
Ώστε στην κοπή βασιλόπιτας το ένα κομμάτι το αφιέρωσε στον Θεό (γενικά και αόριστα) και το άλλο στον Αλλάχ!
Μπράβο ρε Γιώργη! Όλα ένα ίσωμα τα έκανες! Και το Θεό ενόθευσες προς άγραν ψήφων!
Δεν με εξοργίζει το ότι ο άνθρωπος δεν έχει ιερό και όσιο! Αυτά πιστεύει και έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει αυτά που επέλεξε! Με εξοργίζει όμως η κοροϊδία προς τον απλό ψηφοφόρο!
Πολύ πιο ειλικρινής ο ΣΥΡΙΖΑ! Ξέρεις ότι ψηφίζεις άθεο! Δεν υποκρίνεται (σ' αυτόν τουλάχιστον τον τομέα)!
Μετά από αυτό,τι άλλο να πω?
Τα λόγια είναι περιττά!
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Αναδίπλωση Καρατζαφέρη: "Σέβομαι την εκκλησιαστική περιουσία"

http://www.amen.gr/index.php?mod=news&o ... le&aid=656
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Domna έγραψε:Αναδίπλωση Καρατζαφέρη: "Σέβομαι την εκκλησιαστική περιουσία"

http://www.amen.gr/index.php?mod=news&o ... le&aid=656

Ελίσσεται σαν το χέλι ο εν λόγω.
Χτες το βράδυ τον παρακολούθησα στην ΝΕΤ, να λέει ότι θα ήθελε να γίνει πρωθυπουργός(!!!!!), για να σώσει την πατρίδα και ότι αισθάνεται ότι του έλαχε ο κλήρος για αυτό(!!!!!). Από ποιόν ο κλήρος ρωτάω εγώ? Μήπως από τον Θεό????? !!!!!
Παιδιά νομίζω ότι "την έχει ψωνίσει" ο άνθρωπος!! Ισως από το 7,5% των ευροεκλογών.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΘΙΧΤΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟ ΄΄ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ, Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ΄΄... ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ - ΝΟΜΙΖΩ - Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
fosterer
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fosterer »

Ψηφήστε αυτούς που ψηφήζετε τα τελευταία εκατό χρόνια...
...αυτούς αξίζετε για να έχετε αρχηγούς!!!
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

fosterer έγραψε:Ψηφήστε αυτούς που ψηφήζετε τα τελευταία εκατό χρόνια...
...αυτούς αξίζετε για να έχετε αρχηγούς!!!
Σε αυτό το topic αναφέρονται διάφορες απόψεις. Απόψεις διαφορετικές. Ολες είναι σεβαστές αδελφέ Fosterer. Ούτε υπάρχει κάποιο αλάθητο. Μπορεί να έχεις δίκιο εσύ, μπορεί εγώ, μπορεί κάποιος άλλος, κανείς δεν μπορεί να ξέρει από πριν, ποιός έχει τελικά δίκιο. Αυτό θα πει άποψη, αυτό θα πει forum, αυτό σε τελική ανάλυση είναι και οι εκλογές.
Ολοι μαζί αξίζουμε, ό,τι όλοι μαζί έχουμε.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Ας ψηφισουμε ΝΤΑΛΑΡΑ
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Ο Παναγιώτης διδάσκει, πραγματικά διδάσκει σωφροσύνη. Η ψήφος του καθενός είναι ιερή. Πραγματικά ιερή. Όχι για αστεία, ούτε για να βγει η κουβέντα. Για να πούμε όμως τα πράγματα με το ονομά τους θα υπάρχουν κάποιοι λόγοι που το 75% των ψηφοφόρων επιλέγουν αυτό που επιλέγουν. Πιστεύω όμως πως ο Παναγιώτης τοποθετήθηκε τέλεια. Ας μη το χαλάσω...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”