Συνάντηση Μελών Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 12:00 π.μ.
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Συστηματικός Αποστολέας
Συνάντηση 10 Δεκεμβρίου
Θα μπορούσα να μάθω μεχρι τι ώρα θα είσαστε στο Ολύμπικο, γιατί στιε 2μμ έχω επιτήρηση σε εξετάσεις για τη δημόσια διοίκηση.Ευχαριστω.ekpaideytikos.
-
- Συστηματικός Αποστολέας
Ενημέρωση
Καλημέρα, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Περίπου θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για το τι γίνεται σε μία συνάντηση μελών; Ευχαριστώ.
ekpaideytikos
Περίπου θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για το τι γίνεται σε μία συνάντηση μελών; Ευχαριστώ.
ekpaideytikos
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Re: Ενημέρωση
Το βασικό είναι η γνωριμία μας. Από εκεί και πέρα κουβεντιάζουμε για διάφορα θέματα...ekpaideytikos έγραψε:Καλημέρα, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
ekpaideytikos
Π.χ. στην προηγούμενη συνάντηση κυριάρχησε η προσκηνυματική εκδρομή μιας κοπέλας στα Ιεροσόλυμα που μας εκιστορούσε τι ένιωσε και τι ειδε... :) :) :)
α.,,.Δομνα μου...Domna έγραψε:Τι συμπτωση , βρε παιδια , και εγω θα βρισκουμε εκεινη την ημερα που θα συναντηθητε στην Ελλαδα. Ισως να ερθς και εγω , αλλα αυτο εξαρταται απο τον αρραβωνιαστικο μου.
να εξαρτηθει και απο εσενα..
να μην τα αφηνεις ολα στην δικη του κρίση και εκτιμηση,..
να ¨παιρνεις " παντα πρωτοβουλιες...
θα χαρουμε πολυ να εισαι κοντα μας εστω και λιγο.....
Re: Ενημέρωση
Όταν βγαίνεις για καφέ με τους φίλους σου ή τους συναδέλφους σου, τι γίνεται? Βάζετε όρους? Έχετε πρωτόκολλα?ekpaideytikos έγραψε:Καλημέρα, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
ekpaideytikos
Είμαστε όλοι ελεύθερα άτομα με ελεύθερη σκέψη και ελεύθερη δράση υπακούοντας μόνο στους όρους της ηθικής και της παιδείας μας.
Μια συμβουλή με αγάπη. Μην εξαρτάσαι από τον μέλλοντα άντρα σου (επειδή είπες "εξαρτάται"). Ο καθένας θα ρυθμίζει το πρόγραμμά του, με σεβασμό στον σύντροφό του και έχοντας εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον.Domna έγραψε:Τι συμπτωση , βρε παιδια , και εγω θα βρισκουμε εκεινη την ημερα που θα συναντηθητε στην Ελλαδα. Ισως να ερθς και εγω , αλλα αυτο εξαρταται απο τον αρραβωνιαστικο μου.
Θα χαρώ να σε δω με τον αρραβωνιαστικό σου