Κάποιες σκέψεις πριν κλείσω το pc

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

yparxei έγραψε:αμα ρωτησεις τον πνευματικο σου και παρεις ευλογια προβλημα δεν υπαρχει νομιζω.ισως οπως λες νηστεια θα χρειαστει(νηστεια κανουν για την αγιογραφηση εικονων ποσο μαλλον για το προσφορο)
Καλά ας το το ζαλίσαμε το θέμα και το κάναμε πολύ προσωπικό 8)
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

ναι μην συζητας
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Μάνο, το διόρθωσα, είναι 1 και 1/4 αλλά όπως ξέρεις αυτό είναι σχετικό, όσο πάρει δηλ.στο ζύμωμα.
Για μουσική Βανδή, Βίσσυ ( :lol: :lol: :lol: ) εννοώ. Ψαλμωδίες επιβάλλεται, είναι καλλίτερα.

Για την ευλογία δεν ξέρω θα πω όμως κάτι. Ο πνευματικός μου΄κάνει κήρυγμα μια φορά τη βδομάδα και κάθε φορά αναφέρεται σε κάποιο θέμα που είναι γενικού ενδιαφέροντος. Κάποια φορά μας μίλησε για το πρόσφορο. Μας έδειξε όλο τον τρόπο και την διαδικασία της ετοιμασίας της Θείας Κοινωνίας καθώς και τη σημασία κάθε μιας.

Μετεξύ των άλλων είπε πως (χωρίς να θέλει να κόψει την πελατεία τους) είναι καλλίτερα να ζυμώνουμε το πρόσφορο. Εντάξει με ένα πρόσφορο που θα χάσουν δεν θα ζημιωθούν οι αρτοποιοί. Η δική μας η ωφέλεια όμως θα είναι μεγάλη.

Μας είπε για τη διαδικασία της παρασκευής, αλλά δεν ανέφερε καθόλου για ευλογία.Επειδή είναι πολύ προσεκτικός και σίγουρος γι αυτά που λέει πιστεύω πως αν χρειαζόταν ευλογία θα το έλεγε. Παρόλα αυτά θα τον ρωτήσω κι εγώ γιατί άνθρωποι είμαστε και το μυαλό ξεχνάει που και που...
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

Επιτρέπεται όταν κάνεις πρόσφορο να ακούς κοσμικά τραγούδια; Έχει πλάκα η αλήθεια είναι.
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

vasilis_m21 έγραψε:Επιτρέπεται όταν κάνεις πρόσφορο να ακούς κοσμικά τραγούδια; Έχει πλάκα η αλήθεια είναι.
Εάν εσύ μπορείς να προσεύχεσαι με Βανδή, κανένα πρόβλημα...
Εάν μπορείς να κάνεις πλάκα την ώρα της προσευχής και πάλι κανένα πρόβλημα....

Εδώ λέμε το τι πρέπει και είναι αρεστό στον Θεό κι από κει και πέρα ακολουθούμε το "όσοι πιστοί.....".......
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Όχι δεν προσεύχομαι με μουσική. Ωστόσο όταν ακούμε μουσική μπορούμε να κάνουμε γιόγκα, διαλογισμό, πιλάτες (όχι πόντιες)

Εννοείται ότι πολλά ακούσματα είναι ακατάλληλα για ώρα προσευχής. Για φαντάσου να ακούς Τάκη Ζαχαράτο να κάνει μιμήσεις! Αν και τις προάλλες τον είδα να κάνει τη Ρένα Βλαχοπούλου και τον Στέλιο Καζαντζίδη, ήταν συγκινητικό. Aυτό το ταλέντο που έχει είναι θεόσταλτο, παρόλο που είναι γκέη.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

vasilis_m21 έγραψε: πιλάτες (όχι πόντιες).
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σε καλό σου
ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ !!!! Ζηλεύω ήθελα να το πω εγώ :lol:
vasilis_m21 έγραψε:
Aυτό το ταλέντο που έχει είναι θεόσταλτο, παρόλο που είναι γκέη.
Τώρα εσύ ρίχνεις εξεπίτηδες μπαμπάκι με οινόπνευμα ..... αλλά δεν θα τσιμπήσω
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

vasilis_m21 έγραψε:Όχι δεν προσεύχομαι με μουσική. Ωστόσο όταν ακούμε μουσική μπορούμε να κάνουμε γιόγκα, διαλογισμό, πιλάτες (όχι πόντιες)

Εννοείται ότι πολλά ακούσματα είναι ακατάλληλα για ώρα προσευχής. Για φαντάσου να ακούς Τάκη Ζαχαράτο να κάνει μιμήσεις! Αν και τις προάλλες τον είδα να κάνει τη Ρένα Βλαχοπούλου και τον Στέλιο Καζαντζίδη, ήταν συγκινητικό. Aυτό το ταλέντο που έχει είναι θεόσταλτο, παρόλο που είναι γκέη.
Συγνώμη αλλά είσαι εκτός θέματος.... :lol:
Εικόνα
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Lovethink παιδί μου για τον Ζαχαράτο έλεγα, δεν ήταν μπηχτή για κανέναν.
Λοιπόν, συμφωνείτε ή όχι ότι το εκπληκτικό ταλέντο που έχει ο Τάκης είναι πραγματικά θεόσταλτο; Όταν έκανε τον Καζαντζίδη και την Βλαχοπούλου ανατρίχιασα , ήταν σαν να τους ανάσταινε.

Όσο για το Πιλάτες όχι Πόντιες δεν είναι δικό μου, τάδε έφη Σεφερής.

Πάντως το Βρεταννικό χιούμορ είναι τόσο άνοστο που είναι χειρότερο από Σεφερλή ή Ρώμα.. Με το ζόρι γελάς!
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

vasilis_m21 έγραψε:Lovethink παιδί μου για τον Ζαχαράτο έλεγα, δεν ήταν μπηχτή για κανέναν.
!
Θα σου απαντήσω με κάποιους στίχους του Σεφέρη
"Είναι νωρίς μέσα στο κόσμο αυτό για μας αγάπη μου"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”