κύκνειο

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

tomR
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tomR »

sakis_ έγραψε:Τα μπράβο σε σένα. Είσαι κορυφαίος.
Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου , δεν νομίζω να το λες ειρωνικά Ε?.

[/quote]Μέσα σε δυο - τρεις μέρες τα έκανες όλα άνω κάτω.
Κατάφερες και έδιωξες τον Μάνο και την Έλενα (τόσο μυαλό κουβαλάνε κι αυτοί και φεύγουν εξαιτίας σου) . Μπράβο ξανά σε σένα παιδί μου. Έχεις ταλέντο.... Θα πας μπροστά παιδί μου.[/quote]

Δεν έδιωξα καμιά και κανένα , οποίος έφυγε έφυγε μόνος του , μεν την ίδια λογική σου θα μπορούσα και εγώ να ζορίζομε και να λέω γιατί ο Στρατος με κοροϊδεύει συνέχεια με τις φατσουλες που βάζει γιατί το ένα γιατί το άλλο , δεν το έκανα όμως γιατί αντιλαμβάνομαι πως όταν λες την άποψη σου δημόσια δέχεσαι και κριτική ανάλογη με το ζόρι που θα τραβήξει ο άλλος που θα το διαβάσει .

Τώρα για το άνω κάτω ,θα διαφωνήσω μαζί σου αυτοί που θύμωσαν είναι συγκεκριμένοι και είναι αυτοί που συνεχώς κάνουν υποδείξεις και ειρωνεύονται τους άλλους . απλά ήταν θέμα χρόνου , .εγώ δεν πιστεύω πως σκοπός μας θα πρέπει να είναι το ποιος θα λεπτολογεί και ορθογραφεί σωστότερα , ούτε ποιος θα αναρτήσει το ποιο εντυπωσιακή κινούμενη φάτσα, , αυτά εγώ νομίζω ότι πρέπει να γίνονται σε άλλου είδους φόρουμ. Αλλά όχι και πως συμφωνώ να τα καταργήσουμε ,όλα να γίνονται με γνώμονα την σωστή προώθηση απόψεων που να μην έρχονται σε αντίθεση με το όνομα του Φόρουμ.

[/quote]Έχουμε "ωφεληθεί" όλοι από τα θεόπνευστα κείμενα σου.[/quote]

δεν έχω σκοπό ούτε να γίνω ο Θεματοφύλακας σας ούτε τίποτα , κάνω αυτό που θα έκανε κάποιος σε ένα φόρουμ .

[/quote]Θα μου επιτρέψεις να σου κάνω και μια υπόδειξη για την προσωπική σου ιστοσελίδα. Τη φράση :
"Κληρονόμοι της κόλασης , οι ομοφυλόφιλοι "
να την βάλεις με Bold arial 25 για να τη βλέπουν καλύτερα και να ωφελούνται οι παρεκτραπέντες αδερφοί.[/quote]

δεν σου επιτρέπετε να κανείς υποδείξεις , όταν συμφωνείς ότι οι αρσενοκοιτες μπορούν να πάνε στο παράδεισο με την Ιδιότητα του αρσενοκοίτη , αν όχι τότε καλοπροαίρετο το οποίο σου σχόλιο , και αυτό γιατί αν το πρόσεξες αυτό δεν είναι δική μου άποψη , εμείς δεν ξέρουμε ποιος θα πάει στον παράδεισο , ξέρουμε όμως ποιες αμαρτίες κλείνουν την πόρτα ερμητικά .

δεν έχει σημασία ποιοι λένε Κύριε Κύριε ή λένε ότι είναι με τον Χριστό , σημασία έχει με ποιους λέει ο Χριστός ότι είναι .
tomR
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tomR »

sakis_ έγραψε:Τα μπράβο σε σένα. Είσαι κορυφαίος.
Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου , δεν νομίζω να το λες ειρωνικά Ε?.

sakis_ έγραψε:Μέσα σε δυο - τρεις μέρες τα έκανες όλα άνω κάτω.
Κατάφερες και έδιωξες τον Μάνο και την Έλενα (τόσο μυαλό κουβαλάνε κι αυτοί και φεύγουν εξαιτίας σου) . Μπράβο ξανά σε σένα παιδί μου. Έχεις ταλέντο.... Θα πας μπροστά παιδί μου.

Δεν έδιωξα καμιά και κανένα , οποίος έφυγε έφυγε μόνος του , μεν την ίδια λογική σου θα μπορούσα και εγώ να ζορίζομε και να λέω γιατί ο Στρατος με κοροϊδεύει συνέχεια με τις φατσουλες που βάζει γιατί το ένα γιατί το άλλο , δεν το έκανα όμως γιατί αντιλαμβάνομαι πως όταν λες την άποψη σου δημόσια δέχεσαι και κριτική ανάλογη με το ζόρι που θα τραβήξει ο άλλος που θα το διαβάσει .

Τώρα για το άνω κάτω ,θα διαφωνήσω μαζί σου αυτοί που θύμωσαν είναι συγκεκριμένοι και είναι αυτοί που συνεχώς κάνουν υποδείξεις και ειρωνεύονται τους άλλους . απλά ήταν θέμα χρόνου , .εγώ δεν πιστεύω πως σκοπός μας θα πρέπει να είναι το ποιος θα λεπτολογεί και ορθογραφεί σωστότερα , ούτε ποιος θα αναρτήσει το ποιο εντυπωσιακή κινούμενη φάτσα, , αυτά εγώ νομίζω ότι πρέπει να γίνονται σε άλλου είδους φόρουμ. Αλλά όχι και πως συμφωνώ να τα καταργήσουμε ,όλα να γίνονται με γνώμονα την σωστή προώθηση απόψεων που να μην έρχονται σε αντίθεση με το όνομα του Φόρουμ.

sakis_ έγραψε:Έχουμε "ωφεληθεί" όλοι από τα θεόπνευστα κείμενα σου.
δεν έχω σκοπό ούτε να γίνω ο Θεματοφύλακας σας ούτε τίποτα , κάνω αυτό που θα έκανε κάποιος σε ένα φόρουμ .

sakis_ έγραψε:Θα μου επιτρέψεις να σου κάνω και μια υπόδειξη για την προσωπική σου ιστοσελίδα. Τη φράση :
"Κληρονόμοι της κόλασης , οι ομοφυλόφιλοι "
να την βάλεις με Bold arial 25 για να τη βλέπουν καλύτερα και να ωφελούνται οι παρεκτραπέντες αδερφοί.
δεν σου επιτρέπετε να κανείς υποδείξεις , όταν συμφωνείς ότι οι αρσενοκοιτες μπορούν να πάνε στο παράδεισο με την Ιδιότητα του αρσενοκοίτη , αν όχι τότε καλοπροαίρετο το οποίο σου σχόλιο , και αυτό γιατί αν το πρόσεξες αυτό δεν είναι δική μου άποψη , εμείς δεν ξέρουμε ποιος θα πάει στον παράδεισο , ξέρουμε όμως ποιες αμαρτίες κλείνουν την πόρτα ερμητικά .

δεν έχει σημασία ποιοι λένε Κύριε Κύριε ή λένε ότι είναι με τον Χριστό , σημασία έχει με ποιους λέει ο Χριστός ότι είναι .
tomR
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tomR »

δεν ξέρω αν με κατάλαβες , αλλά το κληρονόμοι τις Κολάσεως το λέει ο Απόστολος Όχι εγώ , οπότε αν σε πείραξε τότε να ζητήσεις να το βγάλουν και από την Κ.Δ.
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Εικόνα
Εικόνα
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

Αδελφέ Stratos, Χριστός Ανέστη!
Ζηλεύω τις γνώσεις(με την καλή έννοια), εγώ δυστυχώς με το ζόρι να καταφέρω βασικά πράγματα.
Με την ευκαιρία, να σε ευχαριστήσω δημόσια για την βοήθεια που μου έδωσες, στην δύσκολη στιγμή μου...
Εύχομαι υγεία και παν ποθητόν εκ Θεού δωρούμενον, σε σένα και την οικογένειά σου.

================
Την αρετή της φιλοπατρίας, τελευταία, την ευνουχίσαμε, τη στραγγαλίσαμε. Κι έμειναν τα πορτρέτα των ηρώων της φυλής μας στραπατσαρισμένα στους τοίχους των σχολείων… Κι απέμειναν κάποια λεβεντοπαλλήκαρα αποφασισμένα να θυσιαστούν για την πατρίδα, σαν το Σολωμό Σολομού και τον Τάσο Ισαάκ, να περιμένουν μιμητές… Η μεγαλύτερη αυτοθυσία είναι η θυσία για την πατρίδα, γιατί υπερασπίζεσαι πατρογονικές εστίες και χώματα.
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

Λογικό να αποχωρούν μέλη μετά από τις κοτσάνες που ακούγονται κατα καιρούς . Δεν είναι μαζόχες οι άνθρωποι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”