Ki ego lypamai gia tous naous mas, gia tin xalki gia tous anthropous ekei pera. Emeis zitame kati apo autous, to exeis katalabei? Esy mporeis k ekklisiazesai kathe Kyriaki tous dikous mas anthropous ekei pera tous skeftesai? Kala ekane ean exei apotelesma, kala ekane. As skeftoume tous anthropous pou xreiazontai tin stiriksi tis Elladas, i nomizeis oti xairotane mesa tou o Karamanlis tin ora pou pige ston tafo tou Kemal? Ntrepomai mallon gia tin egoistiki sou stasi kai euxomai na exei apotelesma i synantisi auti. Autothusia tha elega, kai palia otan i Ekklisia mas ta eixe kala me tous tourkous den to ekane epeidi ithele alla epeidi polu anthropoi eixane tin anagki.fotios έγραψε:Χαίρετε αδέρφια!
Τι απίστευτο, τι φοβερό και λυπηρό είναι να βλέπεις τον "Έλληνα" πρωθυπουργό να καταθέτει στεφάνι στον σφαγέα, τον δήμιο των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ... Φρικτό και να το πιστέψεις...
Συνηθισμένο???Αφού 50 χρόνια είχε να πάει Ελληνας Πρωθυπουργός...
(Είχε πάει και ο κ. Παπανδρέου, ως υπουργός Εξωτερικών)
Κάποιοι, όπως πάντα που στουθοκαμηλίζουν εσκεμμένα ή είναι εξαιρετικά ευκολόπιστοι και αθώοι...δεν πίστευαν ότι θα καταθέσει στεφάνι ο Πρωθυπουργός στον φονιά...
Τώρα, προσπαθούνε να μας πείσουν πως είναι ένα τιποτένιο, απαρατήρητο γεγονός... Πόσο ξέπεσε το Ελληνορθόδοξο κριτήριό μας....
Φρίττουν οι γέροντες και οι γερόντισσες που ξέφυγαν την σφαγή και όλοι οι πρόγονοι... Αυτός είναι ο Οικουμενισμός σε πολιτικό επίπεδο, το παιδομάζωμα από τις κυβερνήσεις... Τέτοιοι που είμαστε , τέτοιοι κυβερνήτες μας αξίζουν , τιμητές δήμιων, πλουτοκράτες... Οι νέοι γενίτσαροι, με πλήρη διαγραφή μνήμης ετοιμάζονται μεθοδικά από την Κυβέρνηση(βλ. βιβλίο Ιστορίας.....) Το ποτήρι ξεχείλισε...ή μήπως ακόμη και τώρα δεν το είδαν κάποιοι και μας πουν ότι μόνο εσείς τα είδατε τα έκτροπα... Ντρέπομαι για τον "ηγέτη" της Ελλάδας...λυπάμαι και προσεύχομαι για την αρρώστια αυτή που έχει και όλοι οι ομόφρονες... Λυπάμαι για την κατάσταση αυτή που περνάει στα πεταχτά.... Ο Χριστός να μας βοηθάει, όχι γιατί το αξίζουμε , αλλά από το Μέγα Έλεός του...
Χαίρετε και αγαλλισάσθε, που ο Αρχηγός της Πίστεως είναι άμωμος!!!
Η επίσκεψη Καραμανλή στην Άγκυρα
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Nici-D
- Συστηματικός Αποστολέας

-
Nici-D

Ki esu eidika eisai thitsa, pou isoun otan katestrepsan tous naous, sympatrioti sou leei o allos meta giati den piges na boithiseis? mesa apo to salonaki sou na katakrineis einai eukolo. Autos einai o simerinos Ellinas, krazeis alla boitheia apo sena as min perimenoune oi dikoi mas, ta aderfia mas. Tromero paradeigma, kai i dikia mou oikogeneia eixe dioxthei kai arketoi afisan tin zoi tous, alla polemisan toulaxiston. Tora pane na mas kleisoune k tous Naous oti xreiastei as ginei, yparxoune dikoi mas akoma ekei..Thomas15n έγραψε:Ο καθένας μας έχει την άποψή του, εμένα αυτή είναι αν κάποιος την θεωρεί "φανατική" δικαιωμά του δεν με αγγίζει. Την άποψή μου όμως πάντα την στοιχειοθετώ και δεν είναι ένας ακαθόριστος συναισθηματισμός.
Τα όσα βλέπω με λυπούν και όχι μόνο εμένα αλλά πολλούς το γνωρίζω πολύ καλά αυτό. Αλλά σίγουρα δεν κρύβομαι πίσω από το δακτυλό μου ωραιοποιώντας καταστάσεις, λέω τα πράγματα όπως τα πιστεύω και όπως τα καταλαβαίνω. Δεν έχω την απαίτηση κανείς να συμφωνήσει μαζί μου όμως δεν δέχομαι και να σιωπήσω ή να αλλάξω γιά να συμφωνήσω με άλλους, η γνώμη μου είναι κατασταλαγμένη μετά από αρκετή επεξεργασία και καθόλου εύκολα ή επιφανειακά βγαλμένη.
Gia sou re magka Nici-D pou ediokses tous tourkous kai den katestrepsan tous naous. NICI-D o tourkofagos, pou na ftourisei o Rambo mprosta sou a re Superman, petas ki'olas giati an petas petaksou stin Tourkia na fas merikous tourkous gia proino alla prosekse mi varistomaxiasis.Nici-D έγραψε:Ki esu eidika eisai thitsa, pou isoun otan katestrepsan tous naous, sympatrioti sou leei o allos meta giati den piges na boithiseis? mesa apo to salonaki sou na katakrineis einai eukolo. Autos einai o simerinos Ellinas, krazeis alla boitheia apo sena as min perimenoune oi dikoi mas, ta aderfia mas.
Kai mia kai eisai toso dynatos kai foveros boithise esy ta aderfia mas.
Mono kane grigora na proftasis min ligostepsoun ki allo, prolavenis den prolavenis einai 1500 me 2000, opos eipe kai o Patriarxis "Evarithmos siriknoumeni".
Αδελφέ fotios,
είμαι από αυτούς που δεν περίμεναν με τίποτε,
ότι θα γίνει η κατάθεση στον Κεμάλ.
Πλήρης απογοήτευση.
Από ότι καταλαβαίνω όμως είναι μερικοί που συμφωνούν.
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του,
διότι εμείς βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας.
Και πώς είναι ποτέ δυνατόν να "συγκινηθούν"
ή να "εξευμενιστούν" οι Τούρκοι με κάτι τέτοιες κινήσεις ;
Νομίζω ότι αυτό είναι αδύνατον.
Το έχει αποδείξει η ιστορία.
Αντιθέτως, ελπίζω να υπάρχει κάποιο μακρόπνοο έστω,
στρατηγικής φύσεως σχέδιο,
για ολοσχερή καταστροφή της Τουρκίας.
Αλλά και να μην το έχουμε εμείς,
το έχει ο Κύριός μας και Θεός μας και Σωτήρας μας,
Ιησούς Χριστός.
ΟΨΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΝ ΕΞΕΚΕΝΤΗΣΑΝ !!!
είμαι από αυτούς που δεν περίμεναν με τίποτε,
ότι θα γίνει η κατάθεση στον Κεμάλ.
Πλήρης απογοήτευση.
Από ότι καταλαβαίνω όμως είναι μερικοί που συμφωνούν.
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του,
διότι εμείς βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας.
Και πώς είναι ποτέ δυνατόν να "συγκινηθούν"
ή να "εξευμενιστούν" οι Τούρκοι με κάτι τέτοιες κινήσεις ;
Νομίζω ότι αυτό είναι αδύνατον.
Το έχει αποδείξει η ιστορία.
Αντιθέτως, ελπίζω να υπάρχει κάποιο μακρόπνοο έστω,
στρατηγικής φύσεως σχέδιο,
για ολοσχερή καταστροφή της Τουρκίας.
Αλλά και να μην το έχουμε εμείς,
το έχει ο Κύριός μας και Θεός μας και Σωτήρας μας,
Ιησούς Χριστός.
ΟΨΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΝ ΕΞΕΚΕΝΤΗΣΑΝ !!!
Χαίρετε αδέρφια!
Αγαπητέ-η Νίκη, επειδή φαίνεσαι αναστατωμένος θα απαντήσω μόνο στην εξής σου σκέψη:
Νίκη:"Kala ekane ean exei apotelesma, kala ekane. As skeftoume tous anthropous pou xreiazontai tin stiriksi tis Elladas, i nomizeis oti xairotane mesa tou o Karamanlis tin ora pou pige ston tafo tou Kemal?"
Θέλεις να πεις ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα? Αυτό δεν είναι καθόλου Χριστιανικό και πατερικό το ξέρεις? Το καλό δεν είναι καλό αν δεν γίνει με καλό τρόπο λένε οι Πατέρες. Επειδή αυτό που λες θυμίζει τους γνωστικούς, θα σου πω πως τους μάρτυρες τους λέγαν θυσιάστε εξωτερικά στους θεούς μας και μέσα σας να πιστεύετε όπου θέλετε... Αν οι μάρτυρες σκεφτόταν όπως εσύ θα λέγανε: για να βοηθήσω τους αδερφούς μου στην πίστη θα θυσιάσω στα είδωλα και μετά θα αρχίσω κατήχηση...
Καταλαβαίνεις ότι κάνεις λάθος?...
Τέλος πάντων, δεν νομίζω πως μια κακομοίρικη, υποταγμένη θέση Ελληνα πρωθυπουργού και Ελλήνων βοηθάει τους Έλληνες των χαμένων πατρίδων...Αυτό το βλέπουμε και ιστορικά, με πολλά παραδείγματα, μέχρι τα πρόσφατα που δεν αφήνουν τους Ελληνες ψαράδες να ψαρέψουν στα Ιμια, κτλ..την ώρα που τα λένε οι κουμπάροι πρωθυπουργοί...
Ομως ο Θεός δεν αφήνει, αν μένουμε στην πίστη μας, χωρίς να δεχόμαστε
την παραμικρή παρεκτροπή, λόγω χρημάτων, κτημάτων....
Οταν έρθει η ώρα θα δώσουμε και τη ζωή μας αν χρειαστεί...
Βέβαια θα είναι και ατοί που θα λένε, πως δεν είναι τίποτα να ξεφτυλίζεται ο Χριστός, η Πατρίδα, διότι από μέσα τους πονάνε και υποφέρουν που τους ξεφτυλίζουν...
Χαίρετε εν Κυρίω!
Αγαπητέ-η Νίκη, επειδή φαίνεσαι αναστατωμένος θα απαντήσω μόνο στην εξής σου σκέψη:
Νίκη:"Kala ekane ean exei apotelesma, kala ekane. As skeftoume tous anthropous pou xreiazontai tin stiriksi tis Elladas, i nomizeis oti xairotane mesa tou o Karamanlis tin ora pou pige ston tafo tou Kemal?"
Θέλεις να πεις ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα? Αυτό δεν είναι καθόλου Χριστιανικό και πατερικό το ξέρεις? Το καλό δεν είναι καλό αν δεν γίνει με καλό τρόπο λένε οι Πατέρες. Επειδή αυτό που λες θυμίζει τους γνωστικούς, θα σου πω πως τους μάρτυρες τους λέγαν θυσιάστε εξωτερικά στους θεούς μας και μέσα σας να πιστεύετε όπου θέλετε... Αν οι μάρτυρες σκεφτόταν όπως εσύ θα λέγανε: για να βοηθήσω τους αδερφούς μου στην πίστη θα θυσιάσω στα είδωλα και μετά θα αρχίσω κατήχηση...
Τέλος πάντων, δεν νομίζω πως μια κακομοίρικη, υποταγμένη θέση Ελληνα πρωθυπουργού και Ελλήνων βοηθάει τους Έλληνες των χαμένων πατρίδων...Αυτό το βλέπουμε και ιστορικά, με πολλά παραδείγματα, μέχρι τα πρόσφατα που δεν αφήνουν τους Ελληνες ψαράδες να ψαρέψουν στα Ιμια, κτλ..την ώρα που τα λένε οι κουμπάροι πρωθυπουργοί...
Βέβαια θα είναι και ατοί που θα λένε, πως δεν είναι τίποτα να ξεφτυλίζεται ο Χριστός, η Πατρίδα, διότι από μέσα τους πονάνε και υποφέρουν που τους ξεφτυλίζουν...
Χαίρετε εν Κυρίω!
Sygxora me megale Nici-D alla adynatousa tote giati to 1955 pou eginan ta prota gegonota den eixa gennithi akomi kai to 1965 imoun neogennito, ipirxe kollima opos katalavenis. Ekana kathe prospathia alla den mporousa parapano den perpatousa akomi oste na pao mexri tin poli.Nici-D έγραψε:Ki esu eidika eisai thitsa, pou isoun otan katestrepsan tous naous, sympatrioti sou leei o allos meta giati den piges na boithiseis?
-
Nici-D

Ithela apla na sou po oti anti na katakrineis ton Karamanli pigaine prosfere tin boitheia sou esu kai allakse ta pragmata, mporeis? magkaki ti Rambo kai eksupnades poios sou milise gia polemo. nomizeis den uparxei problima stin Tourkia me tous Naous mas? Koimasai orthios mou fainete tis m... allou," den eixa gennithei", giati tora pou zeis ston kosmo sou? profanos.Thomas15n έγραψε:Sygxora me megale Nici-D alla adynatousa tote giati to 1955 pou eginan ta prota gegonota den eixa gennithi akomi kai to 1965 imoun neogennito, ipirxe kollima opos katalavenis. Ekana kathe prospathia alla den mporousa parapano den perpatousa akomi oste na pao mexri tin poli.Nici-D έγραψε:Ki esu eidika eisai thitsa, pou isoun otan katestrepsan tous naous, sympatrioti sou leei o allos meta giati den piges na boithiseis?
Einai apoluto Xristianiko na boithas ton synanthropo sou kai idios tin Ekklisia otan exoune anagki, kai oute einai sosto na bazoume ton egoismo mas mprosta.
-
Nici-D

Den eipa o skopos agiazei ta metra den ksereis katholou pos skeftomai gia na les teoia, milisa gia ton egoismo. otan uparxoune anthropoi pou exoune problima kai den mporoune na ekklisiastoune e nai, autous prepei na skeftoume prota. Polemane tin Ekklisia mas oi Tourkoi, milas gia tous Martures pou edosan tin zoi tous gia tin ekklisia? Kai pou tin upostiriksan os ton thanato? Akous ti les tora, akribos to antitheto apo auta pou mou grafeis, mou milas gia Agious. Katagomai apo tin Limno diladi mporeis na fantasteis poso tous thelo tous Tourkous kai posa exoune dei kai ta matia mou. einai aparaitito na kounithei o Karamanlis kai na kanei kati!!fotios έγραψε:Χαίρετε αδέρφια!
Χαίρετε εν Κυρίω!
Σταματηστε την εισοδο της Τουρκιας στην Ευρωπη :
http://www.petitiononline.com/turkeyeu/petition.htm
http://www.petitiononline.com/turkeyeu/petition.htm
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο μακαριστός Γέροντας Παΐσιος είπε ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος με ημερομηνία λήξεως!
Δεν νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί τόσο πολύ η γείτων. Περισσότερο να μας απασχολεί πώς θα βελτιώσουμε την πνευματική μας κατάσταση, ώστε να μας βρουν έτοιμους τα γεγονότα, ΟΤΑΝ συμβούν!
Δεν νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί τόσο πολύ η γείτων. Περισσότερο να μας απασχολεί πώς θα βελτιώσουμε την πνευματική μας κατάσταση, ώστε να μας βρουν έτοιμους τα γεγονότα, ΟΤΑΝ συμβούν!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.