Αριθμός ΑΜΚΑ
Συντονιστής: Συντονιστές
-
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
- Τακτικό Μέλος

Re: Αριθμός ΑΜΚΑ
Καλή μέρα σε όλους, Χριστός Ανέστη!!
Το παρόν θέμα μας απασχολεί όλους, δεν είμαι η μόνη!
Θα σας πω κάτι, που εμένα με βοήθησε και με ανέπαυσε: Στην Πειραϊκή Εκκλησία, στην εκπομπή "το πρωί εισάκουσον", μια πνευματική εγκυκλοπαίδεια κατά την ταπεινή μου άποψη, θίχτηκε το θέμα 666, σε ικανοποιητικό βαθμό. Ειπώθηκαν πολλά. Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί από την έλευση του Αντίχριστου, ότι θορυβούμαστε με τις κάρτες, με τη νέα ταυτότητα κλπ.
Ο κύριος που ήταν προσκεκλημένος, ο οποίος είναι ειδικός στα θέματα θεολογίας και έχει εκδόσει βιβλία, αν θυμάμαι καλά ειναι ο κύριος Κόκορης τόνισε ότι βασικά δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε κατά γράμμα την αποκάλυψη και ότι υπάρχουν πολλές αιρέσεις στην Αμερική οι οποίες αρπάζουν τα λόγια της αποκαλύψεως και τα ερμηνεύουν όπως τους καπνίσει και βεβαίως, τρομοκρατούν τον κόσμο.
Οντως, θα έρθει ο Αντίχριστος μα εμείς θα πρέπει να έχουμε τα μάτια της ψυχής μας ορθάνοιχτα, και προπαντώς να αγαπάμε το Χριστό. Αφήσαμε το Χριστό και πιάσαμε τον αντίχριστο. Σε ερώτηση μιας ακροάτριας αν θα πρέπει νά πάρει την νέα ταυτότητα, ο κύριος απάντησε πως για να κάνει τη δουλειά της να την πάρει. Άλλωστε, και οι ιερείς την έχουν γιατι διαφορετικά, πώς θα ταξίδευαν στα Ιεροσόλυμα?
Το συμπέρασμα που βηήκε είναι το εξής: Υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα που θα πρέπει να μας απασχολούν εμάς τους ορθόδοξους, όπως να ενισχύσουμε την πίστη μας, να αγαπήσουμε πραγματικά το Χριστό.
όσο για τον ΑΜΚΑ, τι να κάνουμε? Θα πρέπει να απογραφούμε άσχετα αν δεν μας αρέσει. Τώρα για το σφράγισμα, τι να πω και εγώ η αμαρτωλή? Πιστεύω θα μας δείξει ο Χριστός τι πρέπει να κάνουμε. Ο Ίδιος είπε:'"σ΄αυτόν τον κόσμο θλίψεις έξετε, αλλά θαρσείτε, εγώ νενίκηκα τον κόσμο".
Το παρόν θέμα μας απασχολεί όλους, δεν είμαι η μόνη!
Θα σας πω κάτι, που εμένα με βοήθησε και με ανέπαυσε: Στην Πειραϊκή Εκκλησία, στην εκπομπή "το πρωί εισάκουσον", μια πνευματική εγκυκλοπαίδεια κατά την ταπεινή μου άποψη, θίχτηκε το θέμα 666, σε ικανοποιητικό βαθμό. Ειπώθηκαν πολλά. Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί από την έλευση του Αντίχριστου, ότι θορυβούμαστε με τις κάρτες, με τη νέα ταυτότητα κλπ.
Ο κύριος που ήταν προσκεκλημένος, ο οποίος είναι ειδικός στα θέματα θεολογίας και έχει εκδόσει βιβλία, αν θυμάμαι καλά ειναι ο κύριος Κόκορης τόνισε ότι βασικά δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε κατά γράμμα την αποκάλυψη και ότι υπάρχουν πολλές αιρέσεις στην Αμερική οι οποίες αρπάζουν τα λόγια της αποκαλύψεως και τα ερμηνεύουν όπως τους καπνίσει και βεβαίως, τρομοκρατούν τον κόσμο.
Οντως, θα έρθει ο Αντίχριστος μα εμείς θα πρέπει να έχουμε τα μάτια της ψυχής μας ορθάνοιχτα, και προπαντώς να αγαπάμε το Χριστό. Αφήσαμε το Χριστό και πιάσαμε τον αντίχριστο. Σε ερώτηση μιας ακροάτριας αν θα πρέπει νά πάρει την νέα ταυτότητα, ο κύριος απάντησε πως για να κάνει τη δουλειά της να την πάρει. Άλλωστε, και οι ιερείς την έχουν γιατι διαφορετικά, πώς θα ταξίδευαν στα Ιεροσόλυμα?
Το συμπέρασμα που βηήκε είναι το εξής: Υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα που θα πρέπει να μας απασχολούν εμάς τους ορθόδοξους, όπως να ενισχύσουμε την πίστη μας, να αγαπήσουμε πραγματικά το Χριστό.
όσο για τον ΑΜΚΑ, τι να κάνουμε? Θα πρέπει να απογραφούμε άσχετα αν δεν μας αρέσει. Τώρα για το σφράγισμα, τι να πω και εγώ η αμαρτωλή? Πιστεύω θα μας δείξει ο Χριστός τι πρέπει να κάνουμε. Ο Ίδιος είπε:'"σ΄αυτόν τον κόσμο θλίψεις έξετε, αλλά θαρσείτε, εγώ νενίκηκα τον κόσμο".
ΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τρέξτε να βγάλετε..
http://misha.pblogs.gr/tags/amka-gr.html
http://misha.pblogs.gr/tags/amka-gr.html
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

μηπως μπορούμε να κάνουμε αλλιώς προς το παρόν; την πεθερά μου δεν της έπαιρναν τα δικαιολογιτικά για την σύνταξη επειδή δεν είχε αμκα. όταν έβγαλε όλα κύλησαν ομαλά
ο καιρός γαρ εγγυς
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

κάπου είδα αυτό
δεν ξέρω κατα πόσο ισχυεί
εμενα πάντως με βγάλαν που δοκίμασα στη σελίδα τους, αλλά στο σπίτι δεν μου ήρθε ακόμα, όταν θα εθει θα πάω να ρωτησω τον πνευματικό μου και αναλόγως θα πράξω
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ναι υπάρχουν έτοιμοι για μάχη όποτε χρειαστεί.plagiaskepsi έγραψε:...iparxoun simera Antres?????????
...
Απλά τώρα δεν χρειάζεται...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
vasilis_m21
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δηλαδή φοβούνται κάποιοι ότι ο ΑΜΚΑ θα είναι ο δυσώνυμος αριθμός του θηρίου ή κάτι που θα ανοίξει το δρόμο γιαυτο;
Αν διαβάσετε την αποκάλυψη μιλάει για μια παγκόσμια δικτατορία, υπό τον ηγέτη αντίχριστο. Αλλά με τα σημερινά δεδομένα, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.
Διότι υπάρχει όχι μια αλλά αρκετές υπερ-δυνάμεις - ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, ΕΕ, με αντικρουόμενα συμφέροντα, και φαίνεται πολύ απίθανο να συνενωθούν υπό την εξουσία ενός παγκόσμιου ηγέτη.
Επίσης η αποκάλυψη λέει ότι ο αντίχριστος θα είναι ένας ψευδοπροφήτης, δηλαδή θα έχει και θρησκευτικό χαρακτήρα και πολύς κόσμος θα τον πιστέψει. Αλλά στην παρούσα φάση, πώς θα τον πιστέψουν άνθρωποι τόσο διαφορετικών θρησκειών;
Επίσης πώς είναι δυνατόν με τόσο έντονες διαφορές ιδεολογιών -πχ χώρες με έντονο φιλελευθερισμό στις αγορές ή στον αντίποδα κομμουνιστικά καθεστώτα, να υποταχθούν ταυτόχρονα υπό έναν κοινό ηγέτη, ο οποίος θα έχει και θρησκευτικό χαρακτήρα;
Αυτο μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας με τα σημερινά δεδομένα.
Αν διαβάσετε την αποκάλυψη μιλάει για μια παγκόσμια δικτατορία, υπό τον ηγέτη αντίχριστο. Αλλά με τα σημερινά δεδομένα, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.
Διότι υπάρχει όχι μια αλλά αρκετές υπερ-δυνάμεις - ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, ΕΕ, με αντικρουόμενα συμφέροντα, και φαίνεται πολύ απίθανο να συνενωθούν υπό την εξουσία ενός παγκόσμιου ηγέτη.
Επίσης η αποκάλυψη λέει ότι ο αντίχριστος θα είναι ένας ψευδοπροφήτης, δηλαδή θα έχει και θρησκευτικό χαρακτήρα και πολύς κόσμος θα τον πιστέψει. Αλλά στην παρούσα φάση, πώς θα τον πιστέψουν άνθρωποι τόσο διαφορετικών θρησκειών;
Επίσης πώς είναι δυνατόν με τόσο έντονες διαφορές ιδεολογιών -πχ χώρες με έντονο φιλελευθερισμό στις αγορές ή στον αντίποδα κομμουνιστικά καθεστώτα, να υποταχθούν ταυτόχρονα υπό έναν κοινό ηγέτη, ο οποίος θα έχει και θρησκευτικό χαρακτήρα;
- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

vasilis_m21 έγραψε:Δηλαδή φοβούνται κάποιοι ότι ο ΑΜΚΑ θα είναι ο δυσώνυμος αριθμός του θηρίου ή κάτι που θα ανοίξει το δρόμο γιαυτο;
φ'ιλε μου κάνεις μεγάλο λάθος.
αν δεις τα σημάδια, ή πιο απλά την ισχύουσα κατάσταση στην ευρώπη τότε θα δεις οτι τα γεγονότα είναι κοντά. ο αντίχριστος δεν είναι απλά ψευδοπροφήτης αλλά πρώτα θα υπαρξουν οι ψευδοπροφήτες και μετά θα έρθει ο αντίχριστος.
οι πολλες και διαφορετικές θρησκείες είναι σε μεγάλο βαθμό θα τον προαναγγείλουν και θα τον δεχτούν σαν μεσσία. οι πατέρες της εκκλησίας μας έχουν προειδοποιήσει για όλα αυτά και μας καλούν σε εγρήγορση.
δεν είναι δυνατό να γίνει καμία πολιτική αντίσταση τη στιγμή που η ευροπαϊκή ένωση δεν αναγνωρίζει καμία πολιτική αντίληψη παρα μόνο εκείνη που υπακούει στις προσταγές της.
με τα σημερινά δεδομένα όλα αυτά είναι πραγματικότητα
ο καιρός γαρ εγγυς
-
vasilis_m21
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μα η αποκάλυψη λέει για παγκόσμιο δικτάτορα. Θα μπουν οι ΗΠΑ υπό την ίδια ηγεσία με την Ρωσία, απτη στιγμή που έχουν τόσες διενέξεις;
Ή θα μπει η Βόρεια Κορέα που έκανε τόσες δοκιμές πυραύλων πριν λίγες μέρες, ξεσηκώνοντας τόσες χώρες εναντίον της, υπό την ίδια ηγεσία με όλους τους άλλους;
Θα μπει η Κούβα υπό τον ίδιο ηγέτη με την Αμερική;
Όλα αυτα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Ή θα μπει η Βόρεια Κορέα που έκανε τόσες δοκιμές πυραύλων πριν λίγες μέρες, ξεσηκώνοντας τόσες χώρες εναντίον της, υπό την ίδια ηγεσία με όλους τους άλλους;
Θα μπει η Κούβα υπό τον ίδιο ηγέτη με την Αμερική;
Όλα αυτα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

exis to dikeoma na pistevis oti thelis.....
exis kathikon na kseris ton exthro sou kala. Poli kala.
ksipna me otan o Oktovris teliosi.........
afto den voitha tous anentimous provlimatismous mou
esto ke an ine prosorina kati.
pantos oi monoi pou den ftene ine ta pedia tis pareas edo.
exis kathikon na kseris ton exthro sou kala. Poli kala.
ksipna me otan o Oktovris teliosi.........
afto den voitha tous anentimous provlimatismous mou
esto ke an ine prosorina kati.
pantos oi monoi pou den ftene ine ta pedia tis pareas edo.