Η μοναξιά ενός (οποιουδήποτε) παπά !

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Δηλαδη αν στειλω ενα mail και πω οτι ειμαι ο Pepino Di Capri θα με πιστεψετε; :lol:
Εικόνα
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

YiaVi έγραψε:Και να σας πω και κάτι άλλο (για να σας προλάβω):
Ναι, είμαι και σνομπ και βιτριολικός! 8)
και να ριξω και λιγο τους τονους....
εισαι και κατι αλλο.. και δεν ερχεσε στο καπη μας....
deppy28
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

....................

Δημοσίευση από deppy28 »

Εγω έχω να πω ότι όλοι οι Ιερείς που γνώρισα και γνωρίζω,με Αγαπαν και μου φέρονται με το γάντι...υπερτέλεια...με Αγαπη,σεβασμό,υπομονη,χαμόγελο,κατανόηση,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,.....

Μακάρι να βρούμε άντρα με τέτια προσόντα..

Δηλώνω δημόσια,-πρώτη φορά-πως αν υπάρχει υποψήφιος παπάς που δεν βρίσκει κοπέλα για παπαδια,και έχει τα παραπάνω προσόντα,θα εξετάσω σοβαρότατα την περίπτωση.....για όσο παραμένω ανύπαντρη..χεχε
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

stratos έγραψε:Δηλαδη αν στειλω ενα mail και πω οτι ειμαι ο Pepino Di Capri θα με πιστεψετε; :lol:
εγω οχι..
θα σε πιστεψω μονο αν πεις οτι εισαι Ριτσαρντ Γκηρ
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

stratos έγραψε:Ζωη η μαρια ειπε ηλιθιο ενα μελος του φορουμ
Δεν ειναι το ιδιο με το κειμενο του εορτολογιου
Ο εορτολογιος κανει την κριτικη του σε εναν αγνωστο ιερεα
Τι θελεις δηλαδη;
Πατριαρχης,Αρχιεπισκοπος,Ηγουμενοι μονων,Πνευματικοι που ακουνε ενα σωρο εδω μεσα;;
Στον αγνωστο ιερεα κολλησατε :wink:

ΧΑΧΑ ΕΛΕΟΣ
Κάτι δεν πρόσεξες μάλλον Ηλία.
Εφόσον ο "πάτερ" που έστειλε το email ταυτίζει τον Γιοσάκη με τον Χριστόδουλο φαντάσου τι μυαλό κουβαλάει όταν δεν είναι περήφανος για την Ιεραρχία του και ειδικά για τον κατέχοντα την πρώτη έδρα της Ελληνικής Εκκλησίας. Το ίδιο ισχύει και για σένα Misha που ενστερνίζεσαι τις σκέψεις του και τις διαχέεις στο παρόν φόρουμ.
Αυτό δηλαδή δεν χαρακτηρίζει εμέσως πλην σαφώς ΗΛΙΘΙΟ όποιον δεν είναι ...περήφανος ( !!!) για τον Χριστόδουλο...?
Και στην προκειμένη περίπτωση δεν αποκαλεί έτσι ξεκάθαρα τον άγνωστο ιερέα, τον Μίσα αλλά και όλους εμάς που διαφωνούμε με τις κινήσεις του αρχιεπισκόπου...?

Εκτός αν η κοσμιότης πρέπει να αφορά μόνον τα κειμενα που προέρχονται από αντιφρονούντες και όλοι όσοι λειτουργούν σαν "τσιράκια" και "φερέφωνα" μπορούν να εκφράζονται κατά το δοκούν.

Εκτός αν θέλετε να μετονομαστεί αυτός ο χώρος από φόρουμ σε ΟΡΓΑΝΟ των απανταχού αυτοαποκαλούμενων "ορθοδόξων" ιεραρχών, και φερέφωνο των εκάστοτε "αγγελοειδούς σχήματος" επαγγελματιών του είδους....
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

YiaVi έγραψε:...Μερικοί μάλιστα από αυτούς :wink: , αν τους ρωτήσεις τί είναι "Μικρή Είσοδος" και "Μεγάλη Είσοδος" θα ψάχνουν να βρουν τίποτα μικρές και μεγάλες πόρτες..... :wink:...
Να μια ευκαιρία να κατέβεις φίλτατε από το άτι σου και να μας πληροφορήσεις τι είναι αυτές οι "Είσοδοι".

Κάνε και ένα μικρό γκάλοπ και δες πόσοι στον περίγυρό σου το γνωρίζουν και μετά ψάξε και σε αυτούς που δεν είναι στον περίγυρό σου.

Η στατιστική είναι εξαιρετικό εργαλείο όταν χρησιμοποιείται σωστά.

Οσο για το σνομπ που ανέφερες δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο για σένα κύριε ...Γαλαζοαίματε "Αρβανίτη" !!!! :lol: :lol: :lol: Αν έχεις και γαλάζια μάτια θα πρέπει να δουμε και άλλα πράγματα ...γενεολογικού ενδιαφέροντος. Χωρίς παρεξήγηση βέβαια τα γραφόμενά μου ... και πάντα με διάθεση συμπόρευσης ...

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Xpnstos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Re: ....................

Δημοσίευση από Xpnstos »

deppy28 έγραψε:Εγω έχω να πω ότι όλοι οι Ιερείς που γνώρισα και γνωρίζω,με Αγαπαν και μου φέρονται με το γάντι...υπερτέλεια...με Αγαπη,σεβασμό,υπομονη,χαμόγελο,κατανόηση,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,.....

Δηλώνω δημόσια,-πρώτη φορά-πως αν υπάρχει υποψήφιος παπάς που δεν βρίσκει κοπέλα για παπαδια,και έχει τα παραπάνω προσόντα,θα εξετάσω σοβαρότατα την περίπτωση.....για όσο παραμένω ανύπαντρη..χεχε
Βρέ είναι η τσαχπινιά σου και τα κολητά και χαμηλοκάβαλα, που τους εμπνέουν και σου φέρονται έτσι! :lol:
Καλά εσύ δεν έλεγες ότι έχεις βρεί άντρα Χριστιανικών αρχών, και να μην στην πέφτουν πιά, οι αδελφοί του forum? Τί δηλώσεις είναι τώρα αυτές; Πάει ο άλλος; πήρε πασαπόρτι;
Πάντως αν γίνεις παπαδιά, θα είναι καταπληκτικό! ( Ειδικά οι ενορίτισες θα ξετρελαθούν μαζί σου! ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YiaVi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από YiaVi »

deppy28 έγραψε: Μακάρι να βρούμε άντρα με τέτια προσόντα..

Νομίζω ότι αυτή την πρόταση της Ντέπυς πρέπει να τη δούνε στα σοβαρά οι νέοι και υποψήφιοι ιερείς του φόρουμ.
Και μετά από τη γνωστή "σέξυ οδοντίατρο", θα έχουμε και τη "σέξυ παπαδιά"! :lol:

Ντέπυ, έλα όπως είσαι, που είπε κι ο Χριστόδουλος! 8)
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

[quote="deppy28"]Εγω έχω να πω ότι όλοι οι Ιερείς που γνώρισα και γνωρίζω,με Αγαπαν και μου φέρονται με το γάντι...υπερτέλεια...με Αγαπη,σεβασμό,υπομονη,χαμόγελο,κατανόηση,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,.....

/quote]

Με συγχωρείς που επεμβαίνω, αλλά έχω την εντύπωση ότι την ευθύνη της εύρεσης του κατάλληλου άνδρα πρέπει να την αναθέσεις στον Θεό! Και μπορεί (λέω μπορεί, αυτό μόνον Εκείνος το ξέρει) ο κατάλληλος για σένα να μην είναι ο πολύ προχωρημένος πνευματικά, αλλά κάποιος που θα σου κάνει - ενίοτε - τη ζωή δύσκολη, ώστε να δοκιμάζονται (και να αυξάνονται) η αγάπη σου, η ταπείνωση και η υπομονή σου!
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

σημερα εχουμε στην λιστα 3 λεξεις.
ηλιθιος.
τσιρακια
φερεφωνα
και η ωρα ειναι ακομα 12 .....
συνεχιζουμε...
μακραινει η λιστα...
των κειμενων των πατερων..και των * αγνωστων * λεξεων..
IONA?που εισαι??
πιασε τα πατερικα και οτι εγραφες..γιατι πιανουμε πατο στρατηγε και
δεν το βλεπει κανεις στο καταστρωμα....
διαγωνιζονται στις βουτιες ποιος θα κανει την μεγαλυτερη και τη βαθυτερη...
Ιονα..τρεξε...
[/i]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”