Βοηθεια υπερ πυροπαθων - Πληροφοριες εδω!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

10.000 πληγέντες ΜΟΝΟ από το νομό Ηλιείας πήραν σήμερα ( μέχρι στιγμής ) τη χρηματική βοήθεια από τις τράπεζες των 3000 ευρώ έκαστος

Πόσα έδωσε η Εκκλησία της Ελλάδος ?
400.000
Δηλαδή αν μιλάμε ΜΟΝΟ για 10.000 πληγέντες ( που δεν είναι τόσοι γιατί υπάρχουν κι άλλοι νομοί που κάηκαν ) η εκκλησία έδωσε στον κάθε καμμένο 0,025 λεπτά

0,025 λεπτά στον καθένα μέχρι στιγμής η χρηματική βοήθεια της εκκλησίας
Και μετά είμαι εγώ ο "άπιστος" , ο "πλανεμένος" , ο "κακός" που ΤΟΛΜΑΩ να το σχολιάζω και να μη κλείνω τα μάτια
0,025 ........ ακόμα και το ένα κερί 30 λεπτά έχει
Καλή Σαρακοστή
Kyrie_Elehson
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από Kyrie_Elehson »

Συγγνώμη βρε lovethink αλλά νομίζω τους αδίκησες... 400.000/10.000 είναι 40 ολόκληρα ευρό έκαστος!!!! ή το υπολογίζεις κάπως αλλιώς :?:
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Kyrie_Elehson έγραψε:Συγγνώμη βρε lovethink αλλά νομίζω τους αδίκησες... 400.000/10.000 είναι 40 ολόκληρα ευρό έκαστος!!!! ή το υπολογίζεις κάπως αλλιώς :?:
:lol: ok λάθος πράξη χαχααχαχα
Αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο
Ο κόσμος έχει δυσαρεστηθεί με το ποσό που έδωσε η εκκλησία
Δεν "πολεμώ" την εκκλησία
Απλά ήρθε ο καιρός να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους για να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο
Σε όλους τους τομείς

Πονέσαμε πολύ πάρα πολύ
Εγώ προσωπικά νιώθω λες και γνώρισα πόλεμο
Από εδώ και πέρα θα μπορώ να νιώθω πως γνώρισα πόλεμο στη χώρα μου
Καλή Σαρακοστή
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

lovethink έγραψε:
Kyrie_Elehson έγραψε:Συγγνώμη βρε lovethink αλλά νομίζω τους αδίκησες... 400.000/10.000 είναι 40 ολόκληρα ευρό έκαστος!!!! ή το υπολογίζεις κάπως αλλιώς :?:
:lol: ok λάθος πράξη χαχααχαχα
Αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο
Ο κόσμος έχει δυσαρεστηθεί με το ποσό που έδωσε η εκκλησία
Δεν "πολεμώ" την εκκλησία
Απλά ήρθε ο καιρός να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους για να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο
Σε όλους τους τομείς

Πονέσαμε πολύ πάρα πολύ
Εγώ προσωπικά νιώθω λες και γνώρισα πόλεμο
Από εδώ και πέρα θα μπορώ να νιώθω πως γνώρισα πόλεμο στη χώρα μου

Αδελφε Lovethink που κανεις λογαριασμους και διαβαζεις στις καρδιες των ανθρωπων οτι εχουν δυσαρεστηθει με την Εκκλησια, επιτρεψε μου να σου πω,οτι πιο πολλοι εχουν δυσαρεστηθει με την ελλειψη συμπνοιας,ομονοιας,καλης διαθεσης και θελησης για αποτελεσματικο αγωνα .Δυστυχως απο οτι διαβαζω και σε αυτο το φορουμ,ειμαστε ολοι αγανακτισμενοι και ψαχνουμε αγωνιωδως για καταμερισμο ευθυνων.
Αν θελουμε να διορθωθει οποιαδηποτε κατασταση στην Ελλαδα,ας αρχισουμε με ομονοια,συνεργασια και τιμια δουλεια.
Τα πολλα λογια σε τετοιες στιγμες που το χωμα καπνιζει ακομα, ειναι αχρηστα ,ειναι επιβλαβη ειναι ανανδρεια.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

NIKOSZ έγραψε:
τότε, Κύριε, στεῖλε τή δίκαιη ὀργή Σου ἐπάνω τους καί τιμώρησέ τους παραδειγματικά γιά τό ἔγκλημα πού θεληματικά διέπραξαν σέ βάρος ὅλου τοῦ λαοῦ μας καί τῆς Δημιουργίας Σου.
ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ
ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !

ΡΕ ΣΥ ΜΑΝΩΛΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ?

ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ "ΝΕΑ" ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΕΔΩ ?

ΣΙΓΗ,ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ !

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !

Αδελφε Νικο , χωρις ξερω πως σκεφτεται ο καθενας,θα σου πω γιατι δεν αντεδρασα εγω : Δεν μπορω να ξερω εκεινη τη στιγμη την ψυχικη κατασταση του Αρχιεπισκοπου,και τι ειχε στο μυαλο του .Μπορει να υποπτευοταν τους Γκριζους Λυκους και να ευχοταν να βοηθησει ο Θεος να εξουδετερωθουν.
Μας ειναι τοσο δυσκολο να αναγνωριζουμε ελαφρυντικα σε Ιεραρχες;
Γιατι να ριξω λαδι στη φωτια κρινοντας;
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

NIKOSZ έγραψε:...

ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ !

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ?

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ?
Εάν, όμως οι φωτιές οφείλονται σε δόλια ενέργεια εμπρηστών, τότε Κύριε, στείλε την δίκαιη οργή Σου επάνω τους και τιμώρησε τους παραδειγματικά για το έγκλημα που θεληματικά διέπραξαν σε βάρος όλου του λαού μας και της Δημιουργίας Σου.

Είναι και αυτός άνθρωπος με ατέλειες και δυστυχώς περιστοιχίζεται από κακούς συμβούλους. Περισσότερο πολιτική υπέρ της εκκλησίας φαντάζει η ευχή (και κατάρα όπως λές) παρά προσευχή με ταπείνωση όπως φανταζόμαστε οτι θα έκανε ένας Αγειορίτης μοναχός.

Η γλώσσα της εκκλησίας βλέπω να περνάει στα χέρια opinion leaders και αυτό με ξενίζει.

Ο Θεός ας τον φωτίζει και ας τον έχει καλά.

Θυμάμαι (και πιστεύω) το "πάντα εν σοφία εποίησε". Ας μην το ξεχνάμε.

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Πηγαινει για πολυ σοβαρη επεμβαση και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ
θα επρεπε να συγχωραει ολους τους ανθρωπους
ακομα και εγκληματιες-πυρομανεις η οτι αλλο ειναι !

Αυτη ειναι η γνωμη μου !

Και μετα λεμε Θεε μου συγχωρα τους εχθρους μας !

Η κανω λαθος ?

ΕΓΩ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ !

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ !

ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ !
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
Loukas_Notaras
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από Loukas_Notaras »

lovethink έγραψε: Πόσα έδωσε η Εκκλησία της Ελλάδος ?
400.000
Δεδομένου ότι η Εκκλησία δεν είναι (απλώς) φιλανθρωπικό ίδρυμα και ότι η Πολιτεία ήδη προσφέρει μεγάλη βοήθεια,δεν νομίζω ότι πρέπει να κατηγορούμε την "Εκκλησία¨. Η Πολιτεία απότελείται (τουλάχιστον μέχρι τώρα) από χριστιανούς φορολογούμενους πολίτες , μέλη της Εκκλησίας. Με την έννοια αυτή η Πολιτεία περιλμβάνεται στην Εκκλησία. Η Εκκλησία πρέπει να έχει πόρους και να δίνει βοήθεια όταν υπάρχει ανάγκη.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

lovethink έγραψε:
NIKOSZ έγραψε:
![/b]
Να προσέχει τι λέει όμως γιατί έτσι και στείλει τη δίκαιη οργή του μπορεί να ξεκινήσει από αυτούς που ακόμα και τώρα περιμένουν από το κόσμο να ρίξει το παραδάκι , και η εκκλησία ως "φιλάνθρωπος" δίνει 400 χιλιάρικα
Δεν αλλαζουμε λιγο το τροπαριο ,και να αφησουμε τον ευκολο στοχο που ειναι η Εκκλησια και οι Ιεραρχες ,για να ασχοληθουμε με λιγο πιο δυσκολους στοχους οπως η δικια μας φιλανθρωπια, η δικια μας φιλαληθεια ,η δικια μας πνευματικη κατασταση,ο δικος μας πατριωτισμος,η δικια μας διαθεση για να φτειαξουμε οτι εχει γκρεμιστει;
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Και κατι αλλο αδελφε Lovethink : Αν η υλικη βοηθεια ειναι αυτο που σε ανησυχει,σε πληροφορω οτι χρηματα θα φτασουν πολλα στην Ελλαδα ,απο ολο τον κοσμο.
Για να δουμε πως ολοι οι θερμοι ανθρωπιστες θα τα διαχειριστουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”