Βρε συναγωνιστές να μην ντρέπεστε να λέτε ότι πάτε με το παλαιό ημερολόγιο! Αμάν πια με τις φοβίες σας. Πείτε το! Δεν θα σας βάλουν φυλακή , ούτε και θα σας δείρουν όπως κάποτε. Δημοκρατία έχουμε.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΧ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΧ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ....ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΠΟΧ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΥΠΟΥ 'ΕΙΝΑΙ Ο ΝΚΟΠΕ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΡΟΜΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
ΣΤΑΡΑΤΑ ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ....
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΔΕΛΦΕ.
andriyian έγραψε:Βρε συναγωνιστές να μην ντρέπεστε να λέτε ότι πάτε με το παλαιό ημερολόγιο! Αμάν πια με τις φοβίες σας. Πείτε το! Δεν θα σας βάλουν φυλακή , ούτε και θα σας δείρουν όπως κάποτε. Δημοκρατία έχουμε.
Αγαπητέ φίλε ΚΛΕΑΝΘΗ, ούτε κι εγώ κρατάω κακία σε κανεναν. Προσπαθώ να σέβομαι τους κανόνες κυκλοφορίας και να λέω τις απόψεις μου, που στο κάτω κάτω, έχω το δικαίωμα χωρίς να προσβαλλω κανέναν.
Οσο για τον nkope κάνει πολύ φιλότιμες προσπάθειες σαν τροχονόμος και θα πρότεινα να κανουμε εισηγηση στο φόρουμ για παρασημοφόρηση. Αμαν βρε Νίκο, ανάσα δεν παιρνουμε!
Όχι φίλε μου, Κ.Ο.Χ. ήταν μια έκφραση που χρησιμοποιήθηκε απ΄την παρέα της Αλεξανδρούπολης, με τη συμπεριφορά της οποίας δεν επιθυμώ ούτε γι αστείο να συγκριθώ.
Περί Γ.Ο.Χ. έχει γίνει συζήτηση παλιότερα και την έκλεισε ο Νικόλας (agiooros) μετά από 25 ολόκληρες σελίδες αντεγκλήσεων, χωρίς ουσιαστικό συμπέρασμα. Αν θέλεις μπορείς να τις διαβάσεις:
kleanthis έγραψε:ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΧ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΧ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ....ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΠΟΧ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΥΠΟΥ 'ΕΙΝΑΙ Ο ΝΚΟΠΕ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΡΟΜΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
ΣΤΑΡΑΤΑ ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ....
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΔΕΛΦΕ.
ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΑ.....
Υπάρχουν επίσης και οι ΜΠΟΧ.....Όσο για την ερωτηση και την σοβαρότητά της θα το θεσω διαφορετικά....Πόση ειναι η διαφορά μεταξύ σοβαρότητας και σοβαροφανειας...?
Γάτος ο Κλεάνθης, φανταζομαι θα μπορεσει ευκολα να απαντησει...