Μια πρόταση (κλείσιμο τηλεόρασης)
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
-
- Τακτικό Μέλος
Με την τηλεοραση δεν εχω ιδιαιτερη σχεση.Γενικα ταινιες βλεπω περισσοτερο στον κινηματογραφο ,τωρα αν τυχει και την ανοιξω που θα ειναι μεσημερι απο τισ 3:30 ως τις 17:00 μεχρι να φυγω παλι γαι δουλεια παρακολουθω σκαι αν εχει ντοκυμαντερ ,αν δεν εχει κατι καλο αναγκαστικα καποια απο τα κουσκουσαδικα ,αλλα απλα την εχω ανοικτη.Συνηθως ακουω μουσικη η διαβαζω κανα βιβιλιο.
Παντως οσο αφορα τα παιδια και την τηλεοραση ξερω πολλους γνωστους μου και γνωστες που εχουν οικογενεια οτι δεν αφηνουν α παιδια τους βλεπουν για ωρες ,αλλα απο την αλλη ειναι και αυτο που ειπε ο lovethink παραπανω ετσι οπως εχει γινει η κοινωνια και εχουν και πολλες επιλογες γαι παιχνιδι και γαι εξοσχολικη μαθηση.
ΑΧΧΧ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ παντως ο Παρασκευας η φρουτοποια,τα παραμυθια του δρακου και πολλα αλλα!!!!Ειμασταν και μεις παιδια
Παντως οσο αφορα τα παιδια και την τηλεοραση ξερω πολλους γνωστους μου και γνωστες που εχουν οικογενεια οτι δεν αφηνουν α παιδια τους βλεπουν για ωρες ,αλλα απο την αλλη ειναι και αυτο που ειπε ο lovethink παραπανω ετσι οπως εχει γινει η κοινωνια και εχουν και πολλες επιλογες γαι παιχνιδι και γαι εξοσχολικη μαθηση.
ΑΧΧΧ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ παντως ο Παρασκευας η φρουτοποια,τα παραμυθια του δρακου και πολλα αλλα!!!!Ειμασταν και μεις παιδια
Και εκείνος που διψά ας έλθη και εκέινος που το επιθυμεί ας πάρει το νερό της ζωής δωρεάν.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας
αυτό που λέει ο Κλεάνθης, αλλά αν θέλεις δοκίμασε και στο www.tv4e.gr μήπως έχει καμιά πληροφορία παραπάνωkleanthis έγραψε:koskas έγραψε:μια ερωτηση αν ξερει καποιος, πως μπορω να δω αυτο 4ε που εχει μπροστα στην σελιδα, το παταω και δεν με βαζει μεσα, χρειαζετε ενεργοποιηση απο καπου, θελει κεραια? τη θελει?
υποθετω γρηγορη συνδεση.....
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μην γινομαστε ακραιοι, εχει και ενδιαφεροντα οπως καθε κυριακη 11:30 στην ΕΤ3 ενα υπεροχο μισαωρο αφιερωμα σε Μοναστηρια ανα την Ελλαδα μας.
Πολυ καλη και ατμοσφαιρικη δουλεια απο την Αιγις φιλμ, που ειχε κανει και το : Περασματα απο τον Παραδεισο για το Α.Ο.
Πολυ καλη και ατμοσφαιρικη δουλεια απο την Αιγις φιλμ, που ειχε κανει και το : Περασματα απο τον Παραδεισο για το Α.Ο.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας
Δοκίμασε από δω : http://www.tv4e.gr/4E_ORTHODOX_CHANNEL.htm
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας
Σ' αυτή τη σελίδα σου λέει τι χρειάζεσαι (ADSL- media player-java) Αν τα έχεις αυτά και πάλι δεν "τρέχει" κάνε έναν έλεγχο στο firewall σου κι αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα χρησιμοποόιησε τη "φόρμα επικοινωνίας" που βρίσκεται στην παραπάνω σελίδα. Λυπάμαι που δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο για σένα...Teri έγραψε:Δοκίμασε από δω : http://www.tv4e.gr/4E_ORTHODOX_CHANNEL.htm