Internet στο Άγιον Όρος

Συζήτηση σχετικά με το Αγιο Όρος γενικότερα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Aδελφε silverknight, κοιταξε να δεις πως ξεκινας εντελως λαθος τον συλλογισμο σου.

1. Γραφεις "μην κρινετε ινα μην κριθητε", και χωρις να διευκρινισεις με ποιους διαφωνεις, "κρινεις¨εσυ ολους συλληβδην. Γιατι; Ετσι ακυρωνεις την οποια δικαιωματικη διαφωνια ειχες κατα νουν.

Διαβασες αναλυτικα τα post, πιο πανω να δεις οτι υπαρχουν πολλες και συνθετες αποψεις και δεν ειναι τοσο απλα ολα, οπως τα αφοριζεις εσυ ομαδικα; Το οτι εχει καποιος επιφυλαξεις, δεν σημαινει οτι κρινει. Να εχουμε και νουν οχι μονο αισθησεις. Ολοι χαιρομαστε που συμμετεχουν Εκκλησιαστικοι ανδρες εδω, και μελη της Μοναχικης πολιτειας, αλλα δεν μπορουμε να παιρνουμε αβιαστα τον οποιονδηποτε αμεσως τοις μετρητοις.

2. Τονισαμε επανειλλημενως οτι δεν ειναι η τεχνολογια αλλα ο "τροπος" χρησης της που κανει την διαφορα του καλου απο το κακο.

Μην παιρνετε φορα για ασημαντα θεματα και χαρακτηριζετε τους συμμετεχοντες στο φορουμ ομαδικα. Γραψε με ποιον/α διαφωνεις ονομαστικα και κανε διαλογο.

Ενεργηστε και γραψτε, πιο απλα, και πιο προσωπικα, και εν τελει πιο δικαια.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
silverknight
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από silverknight »

δεν εκρινα ειταν απλα το αυτουσιο της προτασης. δεν νοειτε Χριστιανος να μην σκεφτεται αυτην τη ρηση πριν ανοιξει το στομα του.

επισης δεν αναφερομαι ποτε επι προσωπικου,δεν γνωριζω κανεναν επι προσωπικου και αν ειταν ετσι τοτε η συνομιλια μου θα ειταν επι προσωπικου και οχι δημοσια.

κατακρινω ομως το ΓΕΓΟΝΟΣ καποιος να χρησιμοποιει υπολογιστη και να αντιδρα στην χρηση της τεχνολογιας απο καποιους αλλους.
δυστηχως αδερφε στην Ελλαδα που ανακαλυπτει παντοτε αργοτερα τα 'νεα μεσα' υπαρχει παντοτε η υπερβολη. Βλεποντας αρθρα επι αρθρων για το 'καταστροφικο διαδυκτιο' η την 'διαστροφικη ιδιοτιτα του υπολογιστη, μηχανημα του διαβόλου' κλπ

εχω πραγματι βαρεθει να λεω οτι δεν φταιει το διαδυκτιο αλλα ο νους των διαβαινοντων την οδον αυτου..

οσο για την σχεση μου με τους υπολογιστες ειμαι διαχειριστης ασφαλειας δικτυων με ειδικοτιτα στο hacking και ειμαι συμβουλος σε θεματα διαδυκτιακου εγκληματος, εχω δει τι ειναι η μαυρη του πλευρα σε επιπεδα αναλυσης και ξερω οτι εχει επισης μια υπεροχη πλευρα -το γεγονος της αυτης συζητησεως μεταξυ μας σε μια πλατφορμα με βαση την θρησκεια μας ειναι η αποδειξη-.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

silverknight έγραψε: οσο για την σχεση μου με τους υπολογιστες ειμαι διαχειριστης ασφαλειας δικτυων με ειδικοτιτα στο hacking και ειμαι συμβουλος σε θεματα διαδυκτιακου εγκληματος
Ox hacking? Apapa pistevo na min pesi to site :lol: :lol:
silverknight
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

γιαυτο εχεις τα logs. ενα script να σου παιρνει 3 διαφορετικα backup τουλαχιστον (εβδομαδιαιο, ημερησιο, ωριαιο) ενω παντα χρησιμο ειναι ενα μηνιαιο ωστε να βλεπεις της κινησεις της σελιδας.

καλη σου μερα. :P
frouteboras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από frouteboras »

Δε γινεται στη Σιμωνοπετρα ψηφιοποιηση των βιβλιων;Εχουν υπολογιστες για αυτο, τη δουλεια κανουν μοναχοι και θα βγει στο ιντερνετ.Θα τραβηξει πολυ κοσμο.Επισης ειχα διαβασει για εναν πατερα Αγιορειτη που ηταν ραδιο- ερασιτεχνης ( ετσι καπως δε λεγονται αυτοι που ασχολουνται με ασυρματους ερασιτεχνικα και μιλανε με ανθρωπους απο ολο τον κοσμο ; ) Μεσω του ασυρματου μιλησε και γνωρισε καποιον η καποια γυναικα αν θυμαμαι σωστα απο την Ιταλια.Αυτη βαφτιστηκε και εγινε ορθοδοξη.Επισης θα βοηθησει πολυ και τους γιατρους στο Αγιο Ορος το γρηγορο ιντερνετ για την τηλειατρικη αν εχουν.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΥΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ;ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ;
Run フォクすけ, Run

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

silverknight, με προγραμματιστη μιλας που ασχολειται απο το μακρινο '86 με τα "μηχανακια" αυτα.

Amiga dos, σου λεει τιποτα; Αmstrad basic;

Στα αλλα που γραφεις, παρακατω εχεις δικιο, αλλα δεν μπορεις να αλλαξεις την γνωμη της πλειοψηφιας αδελφε, ιδιως οταν βασιλευει η πληρης αγνοια, τοσο σε θεματα τεχνολογιας, οσο και ακομα χειροτερα σε θεματα πνευματικα.

Πιστευω θα συμφωνεις μαζι μου σε αυτα.

Οσο για το προσωπικο διαλογο που σου ειπα, μην εχεις προβλημα με αυτο, ετσι λειτουργει εδω το συστημα, οποιος διαφωνει με καποιον, αρχιζει μια ανταλλαγη αποψεων, χωρις να ειναι κακο απαραιτητα αυτο, και ωφελουνται και οι υπολοιποι, ιδιως οταν ανταλλασονται γνωσεις.

Αρκει να μην ειναι προκατηλειμμενος ο απεναντι και να μην ειναι πνευμα αντιλογιας μονο και μονο για την αντιλογια, διχως επισχειρηματα, αλλα η διαλεκτικη ειναι ευλογια.

Π.χ. εγω θα χαρω να ακουσω η να διαβασω καποιον/α που εχει αλλο επαγγελμα, οπως πολλοι εδω μεσα, και να μαθω νεα πραγματα. Εκαστος στο ειδος του.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
silverknight
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

εχω ενα commodore 64 που θελω να του βαλω ενα bash με links (terminal web browser) και να προσπαθησω να σερφαρω με αυτο.. ειχα διαβασει οτι υπαρχει ειδικο τμημα του διαδυκτιου για τετοιου ειδους 'μηχανακια'. :razz:

προγραμματιστης ε; ωραιο επαγγελμα αλλα μαλλον δυσκολο να επικοινωνεις με τους υποψηφιους πελατες οταν αυτοι δεν ξερουν τι θελουν και νομιζουν οτι αυτο που θελουν ειναι τοσο δυσκολο για τους αλλους να το αντιληφθουν σαν συλληψη παρα μονο το δικο τους μεγαλειωδες μυαλο μπορεσε να το κανει :razz:

σε μενα τα πραγματα ειναι απλα. τους πεταω ολους εξω γραφω μια εκθεση στο τελος και ενα presentation αν χρειαστει και παπαλα..

πρεπει να πεσω με τα μουτρα στο διαβασμα καποια στιγμη για να γινω computer hacking forensics investigator αλλα το ασχημο ειναι για ακομη μια φορα 50% ειναι νομοι.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Nα εχεις επισης υπ'οψιν σου, οτι εδω δεν ειμαστε με την επαγγελματικη μας ιδιοτητα αλλα με αυτο που μας ενωνει κατα πνευμα. Την πιστη μας και τον αγωνα μας του καθενος.

Οποτε συγκρατησου λιγο με τα τεχνολογικα γιατι.. θα με παρασυρεις και εμενα.

Με γιατρους εχω να κανω αδελφε, που ειναι πολυ χειροτεροι απο πελατες.

Οτι και να φτιαξεις, λαθος και δύσχρηστο το βρισκουν. Θελουν να γινονται ολα με ενα κουμπι!

Mε commodore 64 καποτε, εγραφα και επαιζα μουσικη. Μαγικά και αξέχαστα χρόνια τότε.. μετα ηρθε η Amiga, 500, 2000, 3000, κλπ κλπ, και μετα ξεπεσαμε στην μάνα Microsoft.
silverknight
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

εχεις δικιο παρασυρθηκα ζητω συγνωμη απο τους αγαπητους φιλους και εσενα. :P
frouteboras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από frouteboras »

Koyk έγραψε:Χαίρετε.
Συγχωρέστε με που χωρίς να το θέλω ήρθε έτσι η κουβέντα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά δεν μαρέσει να αυτοσυστήνομαι...(να βγω και να πω είμαι αυτός κανω αυτό ειμαι ετσι και είμαι αλλιώς).Και στην πραγματικότητα δεν ήθελα να πω οτι είμαι μοναχός για να μήν επιρεάζεται κάποιος που συζητά μαζί μου ειτε αρνητικά ή θετικά. Μάρεσε αυτό που είπε κάποιος οτι δεν τον ενδιαφέρει αν είμαι μοναχός αν διαφωνει θα το εκφράσει...
Και δεν είμαι αναχωρητής ..κοινοβιάτης είμαι.

Συγχωρέστε με και πάλι.
To οτι ειστε κοινοβιατης πατερα τα κανει χειροτερα.
Καλοι οι αναχωρητες αλλα πολλοι αγιοι και αγιες μεσα στα κοινοβια γινανε.Eκει ειναι η κρυφη αρετη, στην υπακοη και την ταπεινωση.Ο Αγιος Σιλουανος ο Αθωνιτης ηταν κοινοβιατης και πολλοι συγχρονοι του δεν ηξεραν την αρετη του, αλλοι αγιοι και αγιες εκεινη η μοναχη στο γεροντικο η το λαυσαικο μαλλον σε μοναστηρι της Αιγυπτου δεν ηταν που εκανε την τρελη και της φερονταν ασχημα οι αλλες.Δε θυμαμαι την ιστορια ακριβως αλλα ηρθε ενας σπουδαιος αββας, αποκαλυψε την αρετη της, θαυμασαν οι αλλες αδελφες και ντραπηκαν για οσα της κανανε και αυτη μετα εφυγε κρυφα απο το μοναστηρι για να μη τη δοξαζουν.Για να πω και τη δικη μου αληθεια ειμαι χριστιανος στα λογια μονο κανω πολλα κακα και στην αναγκη πιο πολυ θυμαμαι την προσευχη και το Θεο.Με αναπαυει πολυ ομως να διαβαζω βιους αγιων, θαυματα κλπ μου διωχνει την απελπισια.

Ευχομαι καθε δευτερολεπτο που δαπανατε εδω να ειναι ευλογημενο απο το Θεο και καθε λογος σας να δινει καρπους για τους πιστους εδω στη σελιδα και για εσας.

Συγγνωμη απο τον κυριο silver γιατι προχτες ημουν ειρωνικος και δεν ειναι δουλεια μου να κρινω τους αλλους και συγγνωμη κι απο εσενα κυριε ομηρε που εβγαλα στη φορα το μυνημα που μου εστειλες.Δε θελω να κανω εχθρες εδω ουτε να κανω τον εξυπνο.Συγγνωμη αν με κατι εθιξα καποιον.
Run フォクすけ, Run

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Το Αγιο Όρος”