Έρχεται η «Κάρτα του Πολίτη»

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Έρχεται η «Κάρτα του Πολίτη»

Δημοσίευση από heart »

Ομιλία για την «κάρτα του πολίτη» από τον π. Σαράντη Σαράντου στο πνευματικο κεντρο στο βαθυ αυλιδος
σημερα 21/11/2010 και ωρα 18:00
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

stathisgrh έγραψε:
ANTREAS έγραψε:τα αρχιλαμογια βαζουν παγιδα στον κοσμο και λενε για λογους υγειας θα ειναι καλη η καρτα...δηλ στο οτι θα πηγαινει ο ανθρωπος στο νοσοκομειο και με το τσιπακι η την καρτα θα γνωριζουν ακριβως το ιστορικο του,τι φαρμακα παιρνει,σε ποια ειναι αλλεργικος και ολα τα σχετικα..ετσι φοβιζουν τον καθε ανθρωπο που σκεφτεται καλο θα ειναι τελικα αφου εχει να κανει σχεση μην την υγεια του..
Nαι Αντρεα αυτο ειναι ενα επιχειρημα, ενα αλλο ειναι η τρομοκρατια ενα αλλο ειναι για αυτους που χανονται (απαγωγες παιδιων) πολυ ευαισθητο σημειο ειδικα για τον γυναικιο πλυθησμο και αλλα πολλα που ολα οδηγουν στην απωλεια, αυτο να εχουν στο νου τους ολοι.

δεν ντρεπονται καθολου...ποσο πονηροι μπορει να ειναι...προσοχη παιδια πολυ..
Άβαταρ μέλους
stako
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από stako »

Μην πλανάστε αδέλφια μου, αυτό είναι ( «Κάρτα του Πολίτη») το σφράγισμα του αντίχριστου και είναι πολύ σοβαρό. Εδώ και κάτι χρόνια σφραγιστήκαν όλα τα προϊόντα με το μπαρκοουτ και τώρα ήρθε η σειρά του ανθρώπου, χωρίς αυτό δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ούτε να πουλήσουμε ούτε και να αγοράσουμε , όπως ακριβώς μας λέει ο Ιωάννης. Βγαίνει για άλλη μια φορά η αλήθεια του ευαγγελίου πέρα για πέρα σωστή, και αληθινή.
........
Η Έξυπνη κάρτα είναι ο πρόδρομος του εμφυτεύσημου μικροτσίπ
Με έκπληξη ο κόσμος είδε το περιοδικό Standardization News, τον Φεβρουάριο του 1990 να δηλώνει ότι η Ευρωπαϊκή κοινότητα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα χάραγμα αναγνώρισης ταυτότητας. Στην σελίδα 30 το δημοσίευμα αναφέρει:...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
http://www.pentapostagma.gr/2010/10/blog-post_2637.html
........
Έχουν ξεκινήσει ήδη η διαμαρτυρίες και η συγκεντρώσεις
Ἀρνοῦμαι νὰ παραλάβω τὴν "Κάρτα τοῦ Πολίτη"!
http://www.orthros.org/Greek/Eidiseis/E_Arnoumai2.php
..........
Ο απόστρατος πλέον Αναστάσιος Θεοδωρίδης, που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ορθόδοξου Αγωνιζόμενου Συλλόγου «Αγιος Βασίλειος», που έχει πρωτοστατήσει στον «πόλεμο» κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων με barcode, ταυτίζοντάς το με τον αριθμό 666 του Αντίχριστου.
http://koukfamily.blogspot.com/2010/10/ethnos.html
...........
αρκεί να γράψετε κάρτα πολίτου στο Google και θα δείτε τι γίνεται.
http://elora.gr/portal/eleftheri-ora-on ... -ora-daily
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Σύμφωνα με την αποκάλυψη πριν το χάραγμα του αντίχριστου θα έρθουν οι δύο προφήτες ΗΛΙΑΣ και ΕΝΩΧ να ενημερώσουν όλον το κόσμο
Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα
Δεν ξέρω αν είναι το σφράγισμα σε αυτό το επίπεδο,αλλά σίγουρα είναι πολύ κακό για την ιδιωτική μας ζωή κ δεν ξέρω μελλοντικά πως θα εξελιχθεί
Περιμένω την τοποθέτηση της Εκκλησίας όταν κρίνει ότι πρέπει να ενημερώσει
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

Δεν ειναι σιγουρο γιατι στην Αποκαλυψη τα γεγονοτα δε συμβαινουν με τη χρονολογικη σειρα που παραθετονται. Δηλαδη οι προφητες μπορει να ερθουν μετα το χαραγμα για να μετανοησουν οι ανθρωποι κτλ. ασχετα αν φαινεται στην Αποκαλυψη οτι ερχονται πριν. Ειναι σα να διαβαζεις χωρία ξεχωριστα το ενα απο το αλλο και χωρις χρονολογικη συνεχεια. Τουλαχιστον ειχα διαβασει οτι ετσι το θεωρουν και οι Πατερες καποιος που ξερει καλυτερα μπορει να το διευκρινησει.
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ψυχουλα έγραψε:Δεν ειναι σιγουρο γιατι στην Αποκαλυψη τα γεγονοτα δε συμβαινουν με τη χρονολογικη σειρα που παραθετονται. Δηλαδη οι προφητες μπορει να ερθουν μετα το χαραγμα για να μετανοησουν οι ανθρωποι κτλ. ασχετα αν φαινεται στην Αποκαλυψη οτι ερχονται πριν. Ειναι σα να διαβαζεις χωρία ξεχωριστα το ενα απο το αλλο και χωρις χρονολογικη συνεχεια. Τουλαχιστον ειχα διαβασει οτι ετσι το θεωρουν και οι Πατερες καποιος που ξερει καλυτερα μπορει να το διευκρινησει.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό ,δηλαδή πρώτα το χάραγμα και μετά οι προφήτες για να μετανοήσουν όσοι σφραγίστηκαν ; δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο ,ίσως αυτό είναι μια καλή ερώτηση στην ενότητα του Πατρός Αντωνίο
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Λίγη πίστη στον Τριαδικό Θεό χρειάζεται , λίγη πίστη .....
και αν πιστεύουμε , τότε θα μπορούμε να πούμε στο βουνό "φύγε και πήγενε εκεί " και αυτό θα φύγει και θα πάει εκεί,
Τι νομίζετε , οτι θα το λύσετε εσείς το πρόβλημα.

Ε.... λοιπόν μήπως το ξεχάσατε , χωρίς Αυτόν δεν μπορείτε να κάνετε τ ί π ο τ α ,
έχετε γεμίσει ένα σωρό σελίδες με ανησυχία.

Η πίστη σώζει.

Δόξα τω Θεώ Πάντων ένεκεν.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι οι δύο προφήτες θα έρθουν, αφού ο Αντίχριστος κάνει την εμφάνισή του, για να προειδοποιήσουν τον κόσμο να μην πιστέψει τα ψέμματά του.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Εγώ αυτό που ξέρω ότι με αυτά και μ΄άλλα έχω ένα σπίτι άνω κάτω και πάω να κάνω και καμμιά δουλειά :lol:
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

lovethink έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω ότι με αυτά και μ΄άλλα έχω ένα σπίτι άνω κάτω και πάω να κάνω και καμμιά δουλειά :lol:

:24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :6 :6 :6 :6 :6 :6
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”