και το FYROM το είπαμε ..... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αυτά είναι τα πρότυπά μας!
Αυτοί που γελάνε διαπομπεύοντες δημόσια τους συμπολίτες τους!
Αυτοί που θεωρούν ότι η δημόσια διαπόμπευση είναι σάτιρα, άρα τέχνη, άρα ιδανικό!
Αυτοί που πηγαίνουν στη Μύκονο με ξένα κότερα, συνοδεία κοριτσιών, αγοριών και ναρκωτικών, αλλά τους οποίους η αστυνομία ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ αφήνει να φύγουν, πριν κάνει το ντου! Και όταν τους ρωτάνε οι δημοσιογράφοι τι γύρευαν στο κότερο, απαντάνε :¨"Δεν τον ήξερα τον ιδιοκτήτη, απλά επειδή πήγαινε στη Μύκονο ρώτησα αν μπορεί να πάρει στο κότερο κι εμένα"!!!!
Κι όμως αυτοί λατρεύονται από το κοινό! Το οποίο πλέον επιδιώκει μόνον άρτον και θεάματα! Αλανθαστο σημάδι παρακμής και εκφυλισμού!
Ο Θεός να μας φυλάει και να μας βοηθάει στην μετάνοια!
Αυτοί που γελάνε διαπομπεύοντες δημόσια τους συμπολίτες τους!
Αυτοί που θεωρούν ότι η δημόσια διαπόμπευση είναι σάτιρα, άρα τέχνη, άρα ιδανικό!
Αυτοί που πηγαίνουν στη Μύκονο με ξένα κότερα, συνοδεία κοριτσιών, αγοριών και ναρκωτικών, αλλά τους οποίους η αστυνομία ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ αφήνει να φύγουν, πριν κάνει το ντου! Και όταν τους ρωτάνε οι δημοσιογράφοι τι γύρευαν στο κότερο, απαντάνε :¨"Δεν τον ήξερα τον ιδιοκτήτη, απλά επειδή πήγαινε στη Μύκονο ρώτησα αν μπορεί να πάρει στο κότερο κι εμένα"!!!!
Κι όμως αυτοί λατρεύονται από το κοινό! Το οποίο πλέον επιδιώκει μόνον άρτον και θεάματα! Αλανθαστο σημάδι παρακμής και εκφυλισμού!
Ο Θεός να μας φυλάει και να μας βοηθάει στην μετάνοια!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
spirosn
- Έμπειρος Αποστολέας

Τώρα άκουγα στο MEGA πως οι Αλβανοί των Σκοπίων θέλουν να έχουν λόγο στην απόφαση για το όνομα της χώρας.
Ο αρχηγός των εκεί Αλβανών,οι οποίοι είναι πολυάριθμοι,ζήτησε γραπτώς από τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων να συμετέχουν το ίδιο όλες οι εθνότητες του κράτους στις αποφάσεις και στο δημοψήφισμα με το δίλλημα
ΝΑΤΟ η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σαν όνομα.
Ο αρχηγός των εκεί Αλβανών,οι οποίοι είναι πολυάριθμοι,ζήτησε γραπτώς από τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων να συμετέχουν το ίδιο όλες οι εθνότητες του κράτους στις αποφάσεις και στο δημοψήφισμα με το δίλλημα
ΝΑΤΟ η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σαν όνομα.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

(άσχετο με την ενότητα) : Ώστε, αδελφέ μου Σπύρο, υπηρέτησες και συ στο Μηχανικό!spirosn έγραψε:Ημουν στο ίδιο τάγμα στον έβρο,712ΤΜΧ,όταν ο λάκης ήρθε να το παίξει
Εγώ ήμουν λίγο πιο δυτικά, στον 25 ΛΜΧ στο Πετροχώρι Ξάνθης! Από τον Οκτώβρη του 1987, έως τον Οκτώβρη του 1988 (δόκιμος γαρ).
Και επειδή ήμουν σπουδαγμένος, με πήρανε στο 4ο Ε.Γ. της 25ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, στην Ξάνθη, στην οποία υπάγεται όλο το Πετροχώρι, όπου είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ως Ανχη (ΤΘ) και Διευθυντή του 4ου ΕΓ τότε, τον νυν Αρχηγό ΓΕΣ Δημήτριο Γράψα!
Για τον οποίο υπάρχουν φήμες, ότι σ' αυτόν είπε ο Γέροντας ότι θα είναι αρχηγός των στρατευμάτων όταν θα πάρουμε την Πόλη!
Φήμες!
Αυτό πάντως που μπορώ να παραδεχθώ ότι αν και ήμουν προκατειλημμένος εναντίον των στρατιωτικών και ειδικά αυτών στα ΤΘ, άλλαξα πλήρως την άποψή μου όταν τον γνώρισα (μόνο γι' αυτόν)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Το ένα καλύτερο από το άλλο. Προσωπική άποψη: όλα δίνουν βάση στους Σκοπιανούς στο μέλλον να διεκδικήσουν τη Μακεδονία...
Το ένα καλύτερο από το άλλο. Προσωπική άποψη: όλα δίνουν βάση στους Σκοπιανούς στο μέλλον να διεκδικήσουν τη Μακεδονία...
-
gkdgr
- Συστηματικός Αποστολέας

ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ "ΜΟΥΡΛΟΣ" ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΑ LEOPARD ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ , ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ..
ΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ ΙΣΡΑΗΛ....
ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ... ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ F16 ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ...
ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ... ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ F16 ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ...
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Έχεις δίκιο αδελφέ μου, αλλά μην ξεχνάς ότι τόσα χρόνια όλα είναι κατευθυνόμενα από αλλού!gkdgr έγραψε:ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ "ΜΟΥΡΛΟΣ" ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΑ LEOPARD ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ , ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ..
Οι κυβερνήσεις μας είναι πιόνια ξένου Διευθυντηρίου! Αυτού που αποφασίζει τις τύχες του πλανήτη. Και γι' αυτό μας βάλανε στην ΕΟΚ, για να ελέγχουν την παιδεία μας, τον αφανισμό των ιδανικών μας! Είναι δυνατόν αυτές οι Κυβερνήσεις να κάνουν όλα αυτά που περιγράφεις;
Η λύση τώρα πια είναι μία : Αγώνας (πνευματικός) και προσευχή να μας στείλει ο Θεός άλλους, πανάξιους, που θα υλοποιήσουν το σχέδιό Του!
Μόνο σ' Αυτόν ελπίζουμε!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ένα λεπτό ρε Σπύρο!spirosn έγραψε:Και εγώ Δόκιμος ήμουν 186 σειρά.Την ίδια εποχή ήμασταν επάνω.
Εγώ ελάχιστο χρόνο έκατσα στο τάγμα.Εφαγα αρκετό καιρό,περίπου 11
μήνες,στο Ε.Φ.Κήπων και στο Ε.Φ.Πετάλου.Φοβερές αναμνήσεις.
Αν εσύ ήσουν 186 σειρά, θα πρέπει να συναντηθήκαμε στο Λουτράκι, γιατί εγώ ήμουν 187!
Σπύρο λέγανε και τον αρχηγό σας, αν δεν κάνω λάθος (μηχανικός, όπως κι εγώ), ξέρεις, αυτόν που έμενε στο δικό του καμαράκι, δίπλα από του Λογαγού!
Εγώ ήμουν στην 3η διμοιρία, που είχε επί κεφαλής έναν επίσης Πολιτικό Μηχανικό (Λοχία ΥΕΑ Β) Τράκκα Ευάγγελο, νομίζω τον λέγανε!