Ορθοδοξία και τεχνολογία

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

Απάντηση
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Εύη, δεν σε κρίνουμε, σε πειράζουμε. Κι αυτό γιατί τά 'βαλες με την τεχνολογία, λες και φταίει αυτή κι όχι το στραβό μας το κεφάλι.

Ο ήλιος φταίει, που παθαίνουμε εγκαύματα, ή εμείς γιατί δεν προσέχουμε. Τι να πούμε ότι δεν αγαπάμε τον ήλιο, γιατί προκαλεί εγκαύματα;

Οτιδήποτε χρησιμοποιούμε λάθος μπορεί να μας τραυματίσει σωματικά ή ψυχικά ή και τα δύο. Απλά πρέπει να γίνουμε λίγο πιο προσεκτικοί κι όχι ν΄αφορίζουμε τα πράγματα, αυτά δε φταίνε σε τίποτε.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

lovethink έγραψε:Για αρχή μπορώ να σου βρω ψυχολόγο 8O
Γιατί; 8O
Δηλ εσύ πας σε ψυχολόγο για το τάδε πράγμα που δεν σου αρέσει; 8O
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Evi_J έγραψε:
lovethink έγραψε:Για αρχή μπορώ να σου βρω ψυχολόγο 8O
Γιατί; 8O
Δηλ εσύ πας σε ψυχολόγο για το τάδε πράγμα που δεν σου αρέσει; 8O
Oταν βλέπω παντού γύρω μου σατανάδες και θεωρώ πως η τηλεόραση το ψυγείο η κουζίνα η ντουλάπα το κομπιούτερ το ραδιόφωνο το cd το dvd το playstation το mp3 player ο φούρνος μικροκυμάτων το μίξερ είναι του διαβόλου ε ........ εεεεεεεεε ............... εεεεεεεεεεεεεε .....

Εννοια σου και με λάμπα πετρελαίου να είσαι στο σπίτι πάλι μπορεί να έχεις πάρε δώσε με το σατανά
Δεν κατοχύρωσε τα ηλεκτρικά είδη :roll:
Καλή Σαρακοστή
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

Νομίζω πως θα πρέπει συζητάμε επί των σκέψεών μας και να μην προσωποποιούμε την συζήτηση.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

filtor έγραψε:Νομίζω πως θα πρέπει συζητάμε επί των σκέψεών μας και να μην προσωποποιούμε την συζήτηση.
Αυτό θα έπρεπε να ισχύει παντού αν και οι μεγαλύτερες προσβολές έχουν ειπωθεί πλαγίως
Πχ μου λες εσύ "δεν μου αρέσει το κόκκινο"
και απαντώ εγώ " σε όσους δεν αρέσει το κόκκινο κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και είναι τυφλοί "
Αυτό δεν είναι μεν προσωποποίηση αλλά είναι χειρότερο
Αρα όταν κάτι το λέμε με ευχάριστη διάθεση χιούμορ και παρεϊστικη τότε όλα είναι ok
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

nkope έγραψε:Εύη, δεν σε κρίνουμε, σε πειράζουμε. Κι αυτό γιατί τά 'βαλες με την τεχνολογία, λες και φταίει αυτή κι όχι το στραβό μας το κεφάλι.
Πριν είπα: "δύο είναι οι λόγοι που λαμβάνω μέρος στην συζήτηση". Και εξήγησα τους δύο λόγους. Ο δεύτερος εξηγεί ότι δεν τα βάζω με την τεχνολογία αλλά με αυτούς που αποδέχονται μόνο ότι τους βολεύει. Όσο για τον πρώτο είναι η δική μου -κοσμική και μεταπτωτική αλλά τι να κάνουμε... αυτή είναι- γνώμη. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Το είπες ποιο πάνω. "Το στραβό μας το κεφάλι". Και ευτυχώς ή δυστυχώς ο άνθρωπος δν αλλάζει γνώμη τόσο εύκολα.
Απλά πρέπει να γίνουμε λίγο πιο προσεκτικοί κι όχι ν΄αφορίζουμε τα πράγματα, αυτά δε φταίνε σε τίποτε.
Μα δεν λέγεται αφορισμός βρε παιδιά επειδή δεν συμπαθεί κάποιος κάτι. Τότε δηλ τι λέξη θα χρησιμοποιήσουμε για το αντίθετο; Αν δηλ πάει έτσι το πράγμα τότε και εγώ θα μπρούσα να σε πω "φανατικό" μόνο και μόνο επειδή υποστήριξες την γνώμη σου ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΦΟΡΕΣ!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

lovethink έγραψε:Oταν βλέπω παντού γύρω μου σατανάδες και θεωρώ πως η τηλεόραση το ψυγείο η κουζίνα η ντουλάπα το κομπιούτερ το ραδιόφωνο το cd το dvd το playstation το mp3 player ο φούρνος μικροκυμάτων το μίξερ είναι του διαβόλου ε ........ εεεεεεεεε ............... εεεεεεεεεεεεεε .....
1) Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι σατανάδες που βλέπω εγώ στην τεχνολογία είναι θρησκευτικοί; (Είναι ΚΑΙ θρησκευτικοί)
2) Μπορείς να αρνηθείς ότι η τηλεόραση, το κομπιούτερ, το ραδιόφωνο (κατά 99%... ευτυχώς υπάρχει και η πειραϊκή εκκλησία) το playstation και εν μέρη τα cd/dvd δεν είναι;
3) Για τα υπόλοιπα δεν διαφωνώ. Αλλά επειδή με ξέρω ( ή νομίζεις ότι εγώ δεν ξέρω την τρέλα μου με όλα τα καλούδια που κυκλοφορούν; ) γι' αυτό βάζω μαχαίρι στα μισά για να μπορέσω να αντισταθώ στα άλλα μισά.
Εννοια σου και με λάμπα πετρελαίου να είσαι στο σπίτι πάλι μπορεί να έχεις πάρε δώσε με το σατανά
Δεν κατοχύρωσε τα ηλεκτρικά είδη :roll:
ΚΑΛΟ!!!! :lol: :lol: :lol: :P :P
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Evi_J έγραψε:2) Μπορείς να αρνηθείς ότι η τηλεόραση, το κομπιούτερ, το ραδιόφωνο (κατά 99%... ευτυχώς υπάρχει και η πειραϊκή εκκλησία) το playstation και εν μέρη τα cd/dvd δεν είναι;
Ναι ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ αρνούμαι ότι είναι σατανικό το ραδιόφωνο και το cd player
Αυτό έλειπε
Ρε παιδιά !!!!! Εχουν δίκιο που μας λένε σκοταδιστές
Είναι απίστευτα αυτά που σας κάνουν πλύση εγκεφάλου να λέτε
Ημαρτον !!!!!!
Καλή Σαρακοστή
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

lovethink έγραψε:Ρε παιδιά !!!!! Εχουν δίκιο που μας λένε σκοταδιστές
...Είναι από την έλλειψη ηλεκτρικού... :lol:
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

lovethink έγραψε:Ναι ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ αρνούμαι ότι είναι σατανικό το ραδιόφωνο και το cd player
Εκφράσεις τύπου "τι τον νοιάζει τον Θεό αν εγώ μαλ.....ομαι ή όχι" τις βρίσκεις δηλ θεάρεστες... (Ο Ψαριανός το είπε στον... best νομίζω ζωντανά στον αέρα... εγώ το διάβασα καταλάθος στην εφημερίδα όταν κοίταζα κάτι άσχετο)

Δεν είπες πριν "cd player" είπες "cd/dvd" και "mp3 player". Άλλο ένας player που απλά παίζει τους όποιους δίσκους άλλο οι ίδιοι οι δίσκοι το τι περιέχουν μέσα. Εγώ για τους δίσκους μίλαγα.
Ρε παιδιά !!!!! Εχουν δίκιο που μας λένε σκοταδιστές
Λάθος κατάλαβες. Δεν τίθεται θέμα πως μας λένε (ποιοι; 8O ) αλλά το τι είμαστε και το αν θέλουμε να αλλάξουμε.

Σόρρυ που καθυστέρησα να απαντήσω. Αναγκάστηκα να πάω μέσα για λίγο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”