Ο nkope είναι ο τροχονόμος της περιοχής;
Συντονιστής: Συντονιστές
-
thalassografia
- Τακτικό Μέλος

Υπάρχουν επίσης και οι ΜΠΟΧ.....Όσο για την ερωτηση και την σοβαρότητά της θα το θεσω διαφορετικά....Πόση ειναι η διαφορά μεταξύ σοβαρότητας και σοβαροφανειας...?
Γάτος ο Κλεάνθης, φανταζομαι θα μπορεσει ευκολα να απαντησει...[/quote]
μπορει ομως σημερα να φορα πεταλα και να μην θελει να ακουστουν ο Κλεανθης οποτε θα αργησει να απαντησει..
Γάτος ο Κλεάνθης, φανταζομαι θα μπορεσει ευκολα να απαντησει...[/quote]
μπορει ομως σημερα να φορα πεταλα και να μην θελει να ακουστουν ο Κλεανθης οποτε θα αργησει να απαντησει..
-
kleanthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

thalassografia έγραψε:Υπάρχουν επίσης και οι ΜΠΟΧ.....Όσο για την ερωτηση και την σοβαρότητά της θα το θεσω διαφορετικά....Πόση ειναι η διαφορά μεταξύ σοβαρότητας και σοβαροφανειας...?
Γάτος ο Κλεάνθης, φανταζομαι θα μπορεσει ευκολα να απαντησει...
μπορει ομως σημερα να φορα πεταλα και να μην θελει να ακουστουν ο Κλεανθης οποτε θα αργησει να απαντησει..[/quote]
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥΓΡΑΨΕ ΚΛΗΣΗ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...........
andriyian έγραψε: Οσο για τον nkope κάνει πολύ φιλότιμες προσπάθειες σαν τροχονόμος και θα πρότεινα να κανουμε εισηγηση στο φόρουμ για παρασημοφόρηση. Αμαν βρε Νίκο, ανάσα δεν παιρνουμε!
Οσες προσπαθειες και αν κανουν οι Συντονιστες, αν εμεις τα μελη δεν υψωσουμε λίγο τον δεικτη ωριμοτητας μας,θα περναμε το χρονο με λογομαχιες ,αντιπαραθεσεις και πνευματικη καθοδο.
Ολοι μας θελουμε τον τροχονομο οταν καποιος "αναιδης" εχει παρκαρει στη θεση που διεκδικουμε εμεις.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
nkope
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Thomas15n έγραψε:Θα μου απαντήσεις γραπτώς να μείνει, αλλίως δεν έχεις το θάρρος ούτε τα κότσια να μιλάς. Δεν μου λες ποιός σε διόρισε κρίτη των απόψεων των άλλων; έχεις το δικαίωμα ελέω Θεού; Αυτό το φόρουμ το κρατάτε να υπάρχει διάλογος ή για να περνάτε ετσιθελικά τις απόψεις σας και να κόβετε όποιον σας αρέσει; Πόσα πόστ μου έχεις σβήσει σήμερα; γιατί δεν τα αφήνεις; έτσι βλέπεις το δικαίωμα του λόγου ακόμη κι'αν δεν συμφωνείς; είσαι ανώτερος του Θεού που το σέβεται εσύ και όσοι σκέφτονται σαν εσένα;nkope έγραψε:Θωμά μετά φταίει το ΕΑΤ - ΕΣΑ. Ο Φιλώτας κάνει στη Ζωή μια ερώτηση κι εσύ προκύπτεις απρόσκλητος κι ατεκμηρίωτος να πεις ότι επειδή συμμετέχουν Ορθόδοξοι και παπικοί άρα συμμετέχουν κι ουνίτες.
Αν δεν έχεις κάποια απόδειξη γι αυτό που λες, ο Φιλώτας έχει δίκιο ότι δεν προκύπτει, απ΄το πρόγραμμα. Μη συνεχίσεις γιατί μετά θα σου φταίει ο ...τροχονόμος.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εξυπνο, επακριβές και (κατα την γνωμη μου) πάνω απ'όλα αμιγώς Ορθόδοξο...Thomas15n έγραψε:...Πόσα πόστ μου έχεις σβήσει σήμερα; γιατί δεν τα αφήνεις; έτσι βλέπεις το δικαίωμα του λόγου ακόμη κι'αν δεν συμφωνείς; είσαι ανώτερος του Θεού που το σέβεται εσύ και όσοι σκέφτονται σαν εσένα;
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
nkope
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Φίλε Θωμά, έχω απαντήσει επανειλημμένα ότι ο ρόλος του συντονιστή σ΄αυτό το forum για μένα αποτελεί διακόνημα κι όχι καρέκλα. Δεν τον θέλω αυτό το ρόλο γιατί μου τρώει πολύ χρόνο απ΄αυτό που δεν έχω και γιατί με φέρνει σε αντιπαράθεση μ΄αδελφούς, που δεν το θέλω. Προτιμώ να είμαι απλό μέλος.
Όμως μια κι ήρθαν έτσι τα πράγματα και δέχτηκα αυτό το ρόλο θα τον φέρω σε πέρας.
To forum εξ αιτίας του μεγάλου αριθμού μελών δεν μπορεί να λειτουργεί χωρίς κανόνες, γιατί σύντομα θα επικρατήσει χάος και αυτό θα βλάψει όλα τα μέλη κι όχι μόνο αυτούς που θα συμβάλλουν στη δημιουργία του. Οι κανόνες τέθηκαν από τη συντονιστική ομάδα και έχετε ενημερωθεί για αυτούς πολλές φορές. Κάποιοι μπήκαν και σαν θέμα για συζήτηση.
Όποιον φίλο δεν ικανοποιούν οι κανόνες που βάλαμε στη λειτουργία του forum, δεν έχει παρά να βρει άλλο χώρο, όπου θ΄αναπαύεται καλύτερα. Εμείς οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε μ΄αυτούς.
Όμως μια κι ήρθαν έτσι τα πράγματα και δέχτηκα αυτό το ρόλο θα τον φέρω σε πέρας.
To forum εξ αιτίας του μεγάλου αριθμού μελών δεν μπορεί να λειτουργεί χωρίς κανόνες, γιατί σύντομα θα επικρατήσει χάος και αυτό θα βλάψει όλα τα μέλη κι όχι μόνο αυτούς που θα συμβάλλουν στη δημιουργία του. Οι κανόνες τέθηκαν από τη συντονιστική ομάδα και έχετε ενημερωθεί για αυτούς πολλές φορές. Κάποιοι μπήκαν και σαν θέμα για συζήτηση.
Όποιον φίλο δεν ικανοποιούν οι κανόνες που βάλαμε στη λειτουργία του forum, δεν έχει παρά να βρει άλλο χώρο, όπου θ΄αναπαύεται καλύτερα. Εμείς οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε μ΄αυτούς.