Τι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι??
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μια και μιλατε για προφητειες τι να πω και εγω η καιμενη που στην ταυτοτητα μου την καινουρια τα τελευταια ψηφεια ειναι 666.γελατε τωρα ε:::::::::::::::::νοίγω αυτό το topic ώστε να προσεγγίσουμε το θέμα έχοντας ως γνώμονα πάντα το λόγο του Θεού, τις προφητείες των Αγίων και φυσικά τις δικές μας γνώμες προσπαθώντας να δούμε (όσο γίνεται) τι έρχεται το αμέσως επόμενο διάστημα.
Αλλα ευτηχως οταν το εξομολογηθηκα ο πνευματικος μου ειπε ,να μην φοβαμαι τιποτα .Δεν πανε να μας σφραγησουν και το μετωπο ,αν εμεις δεν το κανουμε με τη θεληση μας ολα τα αλλα δεν πειραζουν.Εμεις μονο μου ειπε να εχουμε πιστη!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
- Έμπειρος Αποστολέας
filtor έγραψε:Νομίζεις αγαπητέ!!! (Λήγουν το 2010 τα δικά μου...)NIKOSZ έγραψε:τα περσινα μακαρονια ξινισαν...
...ωρα για νεες εφοδους στα σουπερ ! :D
Η διαφορά μας είναι ότι τα τρώω στην ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ από ότι τα τρως εσύ τώρα...
"Η Ελλάδα θα πεινάσει..." είπε ο παππούλης...
Μην πούμε ότι δεν μας προειδοποίησε κανείς...
ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ!! ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΖΥΝΗ!ΑΣΕ! ΕΚΕΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ....
ΤΟ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΠΕΔΙΟΝ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
(Γέροντας Επιφάνιος)
(Γέροντας Επιφάνιος)
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Νίκο επίσης είμαι και εγώ θαυμαστής του Κορακάκη. Νομίζω ότι τα καλύτερα ίσως λαϊκά τραγούδια μετά το 90 τα έχει γράψει αυτός.
Εμένα πέρα απο παρσίματα Βασιλευουσών ένα πράγμα είναι που αρχίζω να με ανησυχεί.
Ο γ. Παΐσιος είχε κάνει λόγο πως η επιβολή του σφραγίσματος θα γίνει με πρόφαση παγκόσμια επιβολή σκληρών οικονομικών μέτρων ακόμα και σε χώρες δυνατές στον τομέα αυτό.
Απο φέτος βλέπω υστερία και παγκόσμια αύξηση τιμών με σημαντικές αντιδράσεις σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη. Μήπως κάτι δεν πάει καλά, μήπως ο καιρός είναι εγγύς;
Εμένα πέρα απο παρσίματα Βασιλευουσών ένα πράγμα είναι που αρχίζω να με ανησυχεί.
Ο γ. Παΐσιος είχε κάνει λόγο πως η επιβολή του σφραγίσματος θα γίνει με πρόφαση παγκόσμια επιβολή σκληρών οικονομικών μέτρων ακόμα και σε χώρες δυνατές στον τομέα αυτό.
Απο φέτος βλέπω υστερία και παγκόσμια αύξηση τιμών με σημαντικές αντιδράσεις σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη. Μήπως κάτι δεν πάει καλά, μήπως ο καιρός είναι εγγύς;
-
- Βασικός Αποστολέας
Κοιτάξτε ποιοι μιλάνε για καλή γειτονία!!!
Θα μας τρελλάνουν.
Επιλέγοντας την ημέρα της επίσημης επίσκεψης του Έλληνα αρχηγού ΓΕΕΘΑ αντί της 23ης Μαΐου όπως κάθε χρόνο, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τον εορτασμό της Γενοκτονίας των Ποντίων στις 19 Μαΐου, με βάση τον νόμο που υιοθέτησε το ελληνικό Κοινοβούλιο στις 24 Φεβρουαρίου 1994. Στην προκλητική ανακοίνωση αναφέρεται ότι τέτοιες ενέργειες δεν ευνοούν τις σχέσεις καλής γειτονίας και απειλούν τα κέρδη του διαλόγου και της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών μετά το 1999, ενώ επισημαίνεται ότι στρέφονται εναντίον της χώρας αλλά και του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.
Τελικά δεν μάθαμε τι συζητήθηκε μεταξύ Γράψα - Μπουγιούκανιτ.
Τα πράγματα φάνηκαν ωστόσο ήρεμα.
Θα μας τρελλάνουν.
Επιλέγοντας την ημέρα της επίσημης επίσκεψης του Έλληνα αρχηγού ΓΕΕΘΑ αντί της 23ης Μαΐου όπως κάθε χρόνο, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τον εορτασμό της Γενοκτονίας των Ποντίων στις 19 Μαΐου, με βάση τον νόμο που υιοθέτησε το ελληνικό Κοινοβούλιο στις 24 Φεβρουαρίου 1994. Στην προκλητική ανακοίνωση αναφέρεται ότι τέτοιες ενέργειες δεν ευνοούν τις σχέσεις καλής γειτονίας και απειλούν τα κέρδη του διαλόγου και της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών μετά το 1999, ενώ επισημαίνεται ότι στρέφονται εναντίον της χώρας αλλά και του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.
Τελικά δεν μάθαμε τι συζητήθηκε μεταξύ Γράψα - Μπουγιούκανιτ.
Τα πράγματα φάνηκαν ωστόσο ήρεμα.
O Θεός ιλάσθητοί μοι τω αμαρτωλώ
Δεν πανε να μας σφραγησουν και το μετωπο ,αν εμεις δεν το κανουμε με τη θεληση μας ολα τα αλλα δεν πειραζουν
- Γέροντα, θα μπορούν να επιβάλλουν με την βία το σφράγισμα;
Μέχρι εκεί η … ευγένεια τους δεν θα φτάση! Θα είναι ευγενείς, γιατί θα είναι Ευρωπαίοι. Θα δείξουν ανωτερότητα. Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους, αλλά δεν θα μπορη να ζήση ο άνθρωπος αν δεν έχει το σφράγισμα. Θα λένε: "Χωρίς το σφράγισμα ταλαιπωρείσθε! Αν το δεχόσασταν, δεν θα δυσκολευόσασταν". Ούτε χρυσά νομίσματα ούτε δολάρια, αν έχη, θα μπορεί να τα χρησιμοποιή. Γι αυτό, αν φροντίση κανείς να ζη από τώρα απλά, λιτά, θα μπορή να καλλιεργήση λίγο σιτάρι, πατάτες. Να βάλει λίγα ελαιόδεντρα, και τότε με κανένα ζώο, καμία κατσίκα, λίγες κότες θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της οικογένειας του. Γιατί και προμήθειες να κάνεις, δεν ωφελεί πολύ, αφού και τρόφιμα δεν κρατούν χαλούν γρήγορα. Φυσικά, το στρίμωγμα θα διαρκέση λίγο, τρία- τριάμισι χρόνια. Θα συντομευτούν οι ημέρες για τους εκλεκτούς. Δεν καταλάβουν πότε θα περάσουν. Ο Θεός δεν θα αφήση αβοήθητο τον άνθρωπο.
Γέροντα αν κάποιος δεχθεί το σφράγισμα από άγνοια;
Από αδιαφορία θα είναι. Τι άγνοια, όταν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα; Και να μην ξέρει κανείς, πρέπει να ενδιαφερθή, να μάθη. Αν πούμε ότι δεν ξέραμε, γι αυτό δεχθήκαμε το σφράγισμα, θα μας πη ο Χριστός: "Υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι;".
-
- Βασικός Αποστολέας
Ο γέροντας Παϊσιος είχε μιλήσει για κάποιο ράπισμα στη Κύπρο από τους Τούρκους. Προφανώς αυτό θα είναι πριν κατεβούν οι Ρώσοι μιας και μετά δεν νομίζω να έχουν το σθένος.
Σε τι νομίζετε ότι αναφερόνταν ο γέροντας?
Διαβάστε και μια ενδιαφέρουσα είδηση για τη Κύπρο (δεν σχετίζεται απαραίτητα με την παραπάνω σκέψη μου).
===============================================
Την πρώτη της στρατιωτική άσκηση με χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει προγραμματίσει να διεξαγάγει η Κύπρος από 2 μέχρι 6 Ιουνίου, προκαλώντας την αντίδραση της Τουρκίας. Η άσκηση με την ονομασία «Αργοναύτης» (αφορά στη διεξαγωγή επιχειρήσεων Ερευνας και Διάσωσης, διαχείρισης κρίσεων και αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών) έχει σχεδιασθεί να πραγματοποιηθεί με κυπριακές και γαλλικές στρατιωτικές δυνάμεις στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αμυντικής Συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο χώρες. Η Αγκυρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Τζουμ Χουριέτ», ετοιμάζεται να προβεί σε διπλωματικές κινήσεις προς το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών και να ζητήσει εξηγήσεις από τον γάλλο πρεσβευτή στην Αγκυρα, ενώ τουρκικές πηγές πηγές δήλωναν ότι δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα αυτό να περάσει απαρατήρητο. Η Τουρκία, ωστόσο, προγραμματίζει την ίδια περίοδο με τη γαλλοκυπριακή άσκηση και τουρκική άσκηση έρευνας και διάσωσης με την ονομασία «Τανέρ Γκιόνελι» στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου και στα χωρικά ύδατα των Κατεχομένων στην Κύπρο με τη συμμετοχή και παρατηρητών από γειτονικές χώρες. Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές από τη Λευκωσία, στην άσκηση αυτή να μετάσχει και το σεισμογραφικό πλοίο. Το ερώτημα είναι πού θα κινηθεί το σκάφος αυτό και τι είδους έρευνες θα πραγματοποιήσει. Πηγές του Λιμενικού Σώματος βεβαίωναν την έξοδο του σεισμογραφικού σκάφους και ανέφεραν ότι το όλο θέμα παρακολουθείται από το Πολεμικό Ναυτικό.
Σε τι νομίζετε ότι αναφερόνταν ο γέροντας?
Διαβάστε και μια ενδιαφέρουσα είδηση για τη Κύπρο (δεν σχετίζεται απαραίτητα με την παραπάνω σκέψη μου).
Την πρώτη της στρατιωτική άσκηση με χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει προγραμματίσει να διεξαγάγει η Κύπρος από 2 μέχρι 6 Ιουνίου, προκαλώντας την αντίδραση της Τουρκίας. Η άσκηση με την ονομασία «Αργοναύτης» (αφορά στη διεξαγωγή επιχειρήσεων Ερευνας και Διάσωσης, διαχείρισης κρίσεων και αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών) έχει σχεδιασθεί να πραγματοποιηθεί με κυπριακές και γαλλικές στρατιωτικές δυνάμεις στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αμυντικής Συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο χώρες. Η Αγκυρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Τζουμ Χουριέτ», ετοιμάζεται να προβεί σε διπλωματικές κινήσεις προς το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών και να ζητήσει εξηγήσεις από τον γάλλο πρεσβευτή στην Αγκυρα, ενώ τουρκικές πηγές πηγές δήλωναν ότι δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα αυτό να περάσει απαρατήρητο. Η Τουρκία, ωστόσο, προγραμματίζει την ίδια περίοδο με τη γαλλοκυπριακή άσκηση και τουρκική άσκηση έρευνας και διάσωσης με την ονομασία «Τανέρ Γκιόνελι» στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου και στα χωρικά ύδατα των Κατεχομένων στην Κύπρο με τη συμμετοχή και παρατηρητών από γειτονικές χώρες. Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές από τη Λευκωσία, στην άσκηση αυτή να μετάσχει και το σεισμογραφικό πλοίο. Το ερώτημα είναι πού θα κινηθεί το σκάφος αυτό και τι είδους έρευνες θα πραγματοποιήσει. Πηγές του Λιμενικού Σώματος βεβαίωναν την έξοδο του σεισμογραφικού σκάφους και ανέφεραν ότι το όλο θέμα παρακολουθείται από το Πολεμικό Ναυτικό.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Απο τη στιγμη που ειπε ο πνευματικος οτι δεν χρειαζετε να φοβαμαι ,δεν φοβαμαι.Μη με βαζετε σε ιδεεςSIGOUROS έγραψε:ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.......Μια και μιλατε για προφητειες τι να πω και εγω η καιμενη που στην ταυτοτητα μου την καινουρια τα τελευταια ψηφεια ειναι 666.γελατε τωρα ε:::::::::::::::::
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.