...απλή γυναικεία ορθόδοξη και "παλιομοδίτικη" περιέργεια !!!ROMFAIA έγραψε:Ναι ρε συ Νικόλα, αλλά τι στο καλό ηταν τόσο κακό που εγραψε ωστε να του το σβήσεις...?
Θεώρησέ το απλή γυναικεία περιέργεια....
Χρ.
Συντονιστής: Συντονιστές

Ποιο απ΄όλαROMFAIA έγραψε:Ναι ρε συ Νικόλα, αλλά τι στο καλό ηταν τόσο κακό που εγραψε ωστε να του το σβήσεις...?
Θεώρησέ το απλή γυναικεία περιέργεια....

Όμως μια κι ήρθαν έτσι τα πράγματα και δέχτηκα αυτό το ρόλο θα τον φέρω σε πέρας.
Ευχαριστώ πολύ το εκλαμβάνω ως διώξιμο, γιατί δεν αιτιολογείς απολύτως τίποτε απλά υπεκφεύγεις. Τέτοιο φόρουμ ούτε εγώ δεν το θέλω, απλώς είχα την ελπίδα ότι είσαστε καλύτεροι από το άλλο, αλλά έκανα λάθος ΚΟΧ και εδώ όπως και εκεί, καλώς χαιρετώ. Δεν θα σας ξαναπασχολήσω ώστε να έχετε τουλάχιστον από εμένα το κεφάλι σας ήσυχο.nkope έγραψε:Όποιον φίλο δεν ικανοποιούν οι κανόνες που βάλαμε στη λειτουργία του forum, δεν έχει παρά να βρει άλλο χώρο, όπου θ΄αναπαύεται καλύτερα. Εμείς οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε μ΄αυτούς.

eortologio_gr έγραψε: ....................
Με την σκέψη αυτή προτείνω μεγαλύτερη ανεχκτικότητα των ιθυνόντων του παρόντος φόρουμ ώστε οι όποιες οξείες γωνίες στην έκφραση των σκέψεων και συναισθημάτων των μελών του να πάρουν τον χρόνο τους και να ομαλοποιηθούν απο μόνες τους.
...................
Η γνωμη μου είναι οτι υπάρχει χώρος για όλους χωρίς αποκλεισμούς. Η υγιής φωνή βοηθά όλους μας να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να προσεγγισουμε τον συνάνθρωπό μας που αποτελεί ένα ακόμα υγιές κύτταρο της ορθοδοξίας.
Προσωπικά μ'αρέσει να διαβάζω ζωντανές φωνές πέραν απο τα κλισέ της αγαπολογίας. Αυτές οι ζωντανές φωνές είναι αυτές που χρειάζεται η Ορθοδοξία σήμερα και για πάντα.
Μεινε αδελφε μου και προσπαθησε να σεβαστεις τους κανονες,τον κοπο των αλλων αδελφων και τα πιστευω τους.sakis έγραψε:
eortologio_gr έγραψε: μείνε αδελφέ μου και βοήθησέ μας να βελτιωθούμε