Ο nkope είναι ο τροχονόμος της περιοχής;

Ερωτήσεις για προβλήματα και προτάσεις σχετικές με την σελίδα του www.agiooros.net.

Συντονιστής: Συντονιστές

Κλειδωμένο
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

ROMFAIA έγραψε:Ναι ρε συ Νικόλα, αλλά τι στο καλό ηταν τόσο κακό που εγραψε ωστε να του το σβήσεις...?

Θεώρησέ το απλή γυναικεία περιέργεια....
...απλή γυναικεία ορθόδοξη και "παλιομοδίτικη" περιέργεια !!! :oops:

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

Από καταβολής κόσμου.....
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

ROMFAIA έγραψε:Ναι ρε συ Νικόλα, αλλά τι στο καλό ηταν τόσο κακό που εγραψε ωστε να του το σβήσεις...?

Θεώρησέ το απλή γυναικεία περιέργεια....
Ποιο απ΄όλα :lol: :lol: .

Ο Θωμάς έχει την τάση να επιτίθεται στην Εκκλησία και τους κληρικούς γενικόλογα και χωρίς αποδείξεις. Αυτό έχουμε πει ότι δεν βοηθάει γιατί σκανδαλίζει αποπροσανατολίζει και δημιουργεί καυγάδες.
margaritis
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από margaritis »

==============================================

O nkope έγραψε :
Όμως μια κι ήρθαν έτσι τα πράγματα και δέχτηκα αυτό το ρόλο θα τον φέρω σε πέρας.

Εθελοτυφλούν όσοι δεν βλέπουν και δεν αναγνωρίζουν, ότι ο ιστοχώρος

athos.edo.gr με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλεις αδελφέ

nkope, έχει γίνει ιστοχώρος αξιώσεων.

Ουδεμία σύγκρισης του παλαιού athos.edo.gr, με τον καινούργιο.

Προσωπικά είναι ο μόνος λόγος που με έκανε να ενωθώ στο φόρουμ

τώρα, αν και σας παρακολουθούσα σχεδόν ένα χρόνο.

Νομίζω και για την όποια διαγραφή κειμένων, θα πρέπει να κάνουμε

λίγο υπομονή. Αφού ηρεμήσουν τα πράγματα, νομίζω ότι θα τακτοποιηθεί

και αυτό το ζήτημα από το φίλο nkope, έτσι ώστε ο athos.edo.gr,να φθάσει

την τελειώτητα.

Σε ευχαριστούμε φίλε nkope.

-
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

nkope έγραψε:Όποιον φίλο δεν ικανοποιούν οι κανόνες που βάλαμε στη λειτουργία του forum, δεν έχει παρά να βρει άλλο χώρο, όπου θ΄αναπαύεται καλύτερα. Εμείς οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε μ΄αυτούς.
Ευχαριστώ πολύ το εκλαμβάνω ως διώξιμο, γιατί δεν αιτιολογείς απολύτως τίποτε απλά υπεκφεύγεις. Τέτοιο φόρουμ ούτε εγώ δεν το θέλω, απλώς είχα την ελπίδα ότι είσαστε καλύτεροι από το άλλο, αλλά έκανα λάθος ΚΟΧ και εδώ όπως και εκεί, καλώς χαιρετώ. Δεν θα σας ξαναπασχολήσω ώστε να έχετε τουλάχιστον από εμένα το κεφάλι σας ήσυχο.
Όσο δε αν έχω τάση και τα υπόλοιπα δικό μου θέμα, μην νομίζεις όμως ότι θα ησυχάσεις θα βγούν άλλοι και θα ξαναντιμετωπίσεις τα ίδια. Οι καταστάσεις δεν κοροϊδεύουν ούτε κοροϊδεύονται. Δεν θέλω απάντησι γιατί δεν πρόκειται να ξαναμπώ στην ιστοσελίδα σας, δεν υπάρχει λόγος.
Εμένα μου αρέσει η ελευθερία και η αλήθεια και αυτά ζητώ πρώτα από όλα και τον Θεό τον προσεγγίζω με ειλικρίνεια ούτε αυτόν κοροϊδεύω ούτε τον εαυτό μου "Θεός ου μυκτηρίζεται", αλλά και η συνείδησι του καθενός ακόμη και αν την κοιμίζει προσωρινά.
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Στο καλό αδελφέ, εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Η προσωπική ύβρις, ο χλευασμός και η υποτίμηση δεν έχουν θέση σε ένα φορουμ που σέβεται τα μέλη του. Επίσης δεν έχει θέση η άκριτη κριτική εναντίων των θεσμών και των εκφραστών τους.

Απο κει και πέρα εφ'όσον οι επισκέπτες του φορουμ αυτού ειναι μεγαλύτεροι απο 18 ετών και έχουν το εκ του νόμου δικαίωμα να ψηφίζουν αλλά και να υπηρετούν στο στρατό έχοντας την ευθύνη του όπλου που μεταφέρουν, έχουν την δυνατότητα να εκφράζονται κόσμια για θέματα που τους απασχολούν μέσα στα πλαίσια της χριστιανικής ανοχής και αγάπης.

Με την σκέψη αυτή προτείνω μεγαλύτερη ανεχκτικότητα των ιθυνόντων του παρόντος φόρουμ ώστε οι όποιες οξείες γωνίες στην έκφραση των σκέψεων και συναισθημάτων των μελών του να πάρουν τον χρόνο τους και να ομαλοποιηθούν απο μόνες τους.

Οπως τα ζωντανά και υγιή κύταρα αποβάλλουν απο τον οργανισμό τα άρρωστα και επιθετικά κύταρα έτσι και το παρον φόρουμ θα πρεπει να αφεθεί να εξελιχθεί με υγιή προσέγγιση σε όλα τα θέματα.

Η γνωμη μου είναι οτι υπάρχει χώρος για όλους χωρίς αποκλεισμούς. Η υγιής φωνή βοηθά όλους μας να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να προσεγγισουμε τον συνάνθρωπό μας που αποτελεί ένα ακόμα υγιές κύτταρο της ορθοδοξίας.

Προσωπικά μ'αρέσει να διαβάζω ζωντανές φωνές πέραν απο τα κλισέ της αγαπολογίας. Αυτές οι ζωντανές φωνές είναι αυτές που χρειάζεται η Ορθοδοξία σήμερα και για πάντα.

Χρ.

ΥΓ. Η έκφραση "Στο καλό αδελφέ, εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις." μου θυμίζει το κλισέ γνωστού φόρουμ "το κουβαδάκι σου ανα χείρας και αλλού για παιχνίδι". Εγώ (αναγνωρίζοντας οτι ίσως να κάνω λάθος - άλλωστε ουδείς αλάνθαστος ειμί μόνο ο Θεός) θα έλεγα "μείνε αδελφέ μου και βοήθησέ μας να βελτιωθούμε"
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Xpnstos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Xpnstos »

eortologio_gr έγραψε: ....................
Με την σκέψη αυτή προτείνω μεγαλύτερη ανεχκτικότητα των ιθυνόντων του παρόντος φόρουμ ώστε οι όποιες οξείες γωνίες στην έκφραση των σκέψεων και συναισθημάτων των μελών του να πάρουν τον χρόνο τους και να ομαλοποιηθούν απο μόνες τους.
...................
Η γνωμη μου είναι οτι υπάρχει χώρος για όλους χωρίς αποκλεισμούς. Η υγιής φωνή βοηθά όλους μας να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να προσεγγισουμε τον συνάνθρωπό μας που αποτελεί ένα ακόμα υγιές κύτταρο της ορθοδοξίας.

Προσωπικά μ'αρέσει να διαβάζω ζωντανές φωνές πέραν απο τα κλισέ της αγαπολογίας. Αυτές οι ζωντανές φωνές είναι αυτές που χρειάζεται η Ορθοδοξία σήμερα και για πάντα.

σωστός!
sakis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από sakis »

Εικόνα
eortologio_gr έγραψε: μείνε αδελφέ μου και βοήθησέ μας να βελτιωθούμε
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

sakis έγραψε:Εικόνα
eortologio_gr έγραψε: μείνε αδελφέ μου και βοήθησέ μας να βελτιωθούμε
Μεινε αδελφε μου και προσπαθησε να σεβαστεις τους κανονες,τον κοπο των αλλων αδελφων και τα πιστευω τους.
Υπαρχουν πολλοι τροποι ελευθερης εκφρασης. Αυτοι που αποφευγουν ανωφελες οξυτητες,ειναι οι καλυτεροι.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εισηγήσεις για το Φόρουμ”