Τι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι??

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

Γεια σας, βλέπω συζητάτε για προφητείες και ήθελα να πω το εξής:
οι προφητείες προβλέπουν για τις έσχατες ημέρες την παγκόσμια δικτατορία υπό τον αντίχριστο, έτσι δεν είναι; Ναι αλλά αυτή τη στιγμή η υπερδύναμη των ΗΠΑ περνάει κρίση και έχουν εμφανιστεί και άλλες υπερδυνάμεις στην παγκόσμια σκακιέρα όπως η Κίνα και η Ρωσσία.
Οπότε πώς κολλάει αυτό με το σενάριο ενός παγκόσμιου δικτάτορα; Βέβαια υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο, να γίνει πυρηνικός πόλεμος μεταξύ των υπερδυνάμεων και να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο.

By the way, υπάρχει ο ''θρύλος'' , ότι στον τάφο του αγίου Νεκταρίου ακούγονται κάποιες φορές βήματα ή ήχος μπαστουνιού κλπ. Ήμουν Αίγινα τις προάλλες, πήγα στο μοναστήρι ,πολλοί προσκυνητές έβαζαν τα αυτια τους στον τάφο, το έκανα και εγώ. Για να είμαι ειλικρινής άκουσα έναν περίεργο ήχο 2 φορές σαν ήχο από μπαστούνι, τι να πω. Who knows?
stavrosko
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από stavrosko »

Φίλε vasilis_m21 νομίζω ότι ο αντίχριστος δεν έρχεται τόσο άμεσα, αλλά αυτό είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση.

Για τον Άγιο Νεκτάριο το έχω ακούσει και εγώ.....και να πω την αλήθεια έσκυψα να ακούσω και εγώ :razz:

αλλά δεν άκουσα τίποτα.....αυτό μας έλειπε....δεν θεωρώ τον εαυτό μου άξιο για κάτι τέτοιο.
O Θεός ιλάσθητοί μοι τω αμαρτωλώ
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

Δεν νομίζω ότι το ακούνε οσοι είναι ''άξιοι'', τις περισσότερες φορές είναι απλοί άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι άκουσαν κάτι. Ποιος ξέρει.
agiografies
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από agiografies »

ΕΧΤΕΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΥ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΦΛΕΒΑΡΗ, ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΟΠΛΟ (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ).

ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ.
theodore
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από theodore »

Ψυχραιμία.Έχουμε εισέλθει σε μια περίοδο "ρευστότητας".Άλλοι θα κερδίσουν και άλλοι θα χάσουν.Συμπίπτουν πολλά γεγονότα μαζί που ίσως είναι η αφετηρία για σημαντικές αλλαγές.Θέλω να ελπίζω ότι θα είναι για το καλό όλων μας.Οπωσδήποτε όμως, ότι και αν γίνει, πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Έχω την άποψη πως αν πράγματι θέλουμε να βοηθήσουμε την πατρίδα μας να περάσει πιο ανώδυνα την οποιαδήποτε κρίση έρθει, ΟΠΟΤΕ και να έρθει, πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε - πνευματικά - τον εαυτό μας. Αυτό απο μόνο του (αν επιτευχθεί) θεωρώ ότι είναι αρκετό και είναι το καλύτερο που μπορούμε, με τις δικές μας δυνάμεις, να κάνουμε. Ο Θεός, πιστεύω, θα ευαρεστηθεί στην προσπάθειά μας και θα φροντίσει για όλους μας.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
stavrosko
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Και μόνο ο Θεός μπορεί να κάνει για την Ελλάδα μας τίποτα γιατί οι πολιτικοί μας ......ας μην το σχολιάσουμε....

Είπαμε ότι ο εθνικισμός σαφώς και δεν είναι καλός αλλά εμείς περάσαμε στο άλλο άκρο.....τον αντιπατριωτισμό.

Διαβάστε και δείτε τι χαζομάρα μας δέρνει...μετά πως να μη δώσουμε θάρρος στους Τούρκους!!!!

http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisi ... 528/18.jpg
stavrosko
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Ακόμα 2 δημοσιεύσεις στις οποίες φαίνεται κατά τη γνώμη μου ότι ο Ερντογάν είναι υπ' ατμόν και ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εξαγωγής της κρίσης στο Αιγαίο.

http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisi ... 528/39.jpg

http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisi ... 528/32.jpg

Νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι ότι η Τουρκία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο.
SIGOUROS
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από SIGOUROS »

ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΠΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΕΦΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ............ΤΙΤΛΟΣ....ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.............

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... id=1014412
stavrosko
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Και μαντέψτε...... ραγδαίες εξελίξεις στο Κυπριακό εντός Ιουλίου γιατί αναλαμβάνει την προεδρία της Ε.Ε. η Γαλλία και ο Σαρκοζί επιθυμεί να συμβάλλει για λύση ΑΜΕΣΑ.

http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisi ... 528/30.jpg

http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisi ... 528/31.jpg

Επίσης σήμερα όλες οι εφημερίδες γράφουν για τη πίεση που ασκείται στη Τουρκία από την Ε.Ε. σε όλα τα θέματα όπως Κυπριακό, Χάλκη, Οικουμενικό Πατριαρχίο και άλλα.

Από τη μια τα εσωτερικά προβλήματα, από την άλλη η εξωτερική πίεση...νομίζω ότι θα γίνουνε........Τούρκοι 8) 8)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”