Ειλικρινα συγνωμη !Melpomeni έγραψε:Νικο ,γιατι εβαλες τη φωτογραφια μου στο φορουμ χωρις να με ρωτησεις ;;;;;;;;;
Βαζω αλλη !

Συντονιστής: Συντονιστές
lovethink έγραψε:Βρε Oceanδηλαδή ΗΜΑΡΤΟΝ , κάθεσαι και δίνεις αναφορά ?
Οτι γουστάρεις είσαι και σε ότι γουστάρεις πιστεύεις και πρόβλημα του καθενός να νομίζει ότι θέλει
Μην απαντάς
Τι το κάναμε εδώ ?
Δικαστήριο ?

Αγαπητή strumfi είναι ακριβώς όπως τα λεςstrumfi έγραψε:Έχεις δίκιο tomR. Φαντάζομαι πως όλα τα προβλήματα λύνονται μόνο με καλή διάθεση, με αλληλοσεβασμό και αλληλοκατανόηση και όταν και όπου και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Όσο για τον lovethink, κατανοώ μάλλον γιατί αντιδρά. Γιατί οργίζεται με οποιοδήποτε είδος φανατισμού κι εκεί είμαστε ομοιοπαθείς. :)
strumfi έγραψε:Φίλε oceangr,
αντέδρασα κι εγώ με τις δημοσιεύσεις του proskiniti, παρ' ό,τι δεν το συνηθίζω. Το πρόβλημά μου ήταν στο εξής σημείο. Ξύπνησα Σάββατο πρωί και είδα στην πρώτη σελίδα ανεπτυγμένη μία συστηματική δογματική διδασκαλία και μου την έδωσε. Υποπτεύθηκα οργανωμένη προσπάθεια προσηλυτισμού και τα πήρα.
Όμως, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις απόψεις κανενός συνομιλητή, όσο παράξενες κι αν είναι. Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να τις εκφράζει -και να υφίσταται τις απαντήσεις βεβαίως, αλλά όμως ευθέως δηλώνοντας ποιος είναι και τι επιζητά.
Η υπογραφή "καιόμενος ων ελάτε να σας φωτίσω..." (κάπως έτσι) μου γέννησε δύο σκέψεις: Τη μία δεν θα την αναφέρω, η δεύτερη όμως παραπέμπει σε υποψήφιο αιρεσιάρχη. Γι' αυτό και αντέδρασα έντονα. Είναι επικίνδυνο να έχεις ένα ορθόδοξο φόρουμ και να έχεις στην πρώτη σου σελίδα απόψεις περί μετεμψυχώσεως ή μετενσαρκώσεως από έναν φωτισμένο. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβεις κι εσύ και ο προσκυνητής. Ίσως, σκέφτομαι, μετά από λίγο καιρό να ήταν καλό να σκεφτεί ο διαχειριστής μια δεύτερη ευκαιρία, για να μας πείσει ο προσκυνητής πως η διάθεσή του ήταν μόνο να παρουσιάσει και να θέσει σε διάλογο τις απόψεις του και όχι κάποια άλλη. Αλλά αυτή είναι μια δύσκολη απόφαση και δεν πρέπει να πιέζουμε, γιατί τις ευθύνες θα τις υποστεί η διαχείριση και όχι εμείς.
oceangr2 έγραψε:
Φίλε μου, έχεις δίκιο!
Όμως μόνο έτσι θα έπεφταν οι μάσκες. Και οι μασκαράδες που δεν αναγνωρίζουν ούτε το σύμβολο της πίστεως, ούτε την υπογραφή μου, διότι τίποτα άλλο μεμπτό δεν θα έβρισκαν να μου προσάψουν.
Είμαι πεπεισμένος δε οτι δεν γνωρίζουν ούτε τι λέει η πίστη μας ούτε το πιστεύω μας.
Αν τους έλεγες να διαλέξουν μεταξύ του πνευματικού τους και του συμβόλου της πίστεως, μάντεψε τι θα διάλεγαν!![]()
Αυτοί που επέμειναν να με σπιλώσουν μετά το πιστεύω, ούτοι είναι και οι Ιούδες της Ορθοδοξίας μας, οι λύκοι με γούνα προβάτου!
Αυτές τις μάσκες εννοούσα!
Πιστεύω οτι τώρα καταλαβαίνεις το γιατί!
Να είσαι καλά και ο Κύριος να σε ευλογεί και να σε σκέπει!