max1 έγραψε:Επειδή τελευταία δεν αναφέρετε τίποτα περί του θέματος, η συνάντηση ισχύει, έτσι; Δεν πιστεύω να έχει αλλάξει τίποτα;
Ισχύει κανονικότατα... :D
Συντονιστής: Συντονιστές
μπερδευτηκα εγω τωρα..max1 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Αγγελε. Κυριακή πρωί θα είμαι εκεί. Καλή μας αντάμωση.g_aggelos έγραψε:max1 έγραψε:Επειδή τελευταία δεν αναφέρετε τίποτα περί του θέματος, η συνάντηση ισχύει, έτσι; Δεν πιστεύω να έχει αλλάξει τίποτα;
Ισχύει κανονικότατα... :D
g_aggelos έγραψε:Η Συνάντησή μας μετά από παράκληση της φίλης μας Ελένης μεταφέρεται την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο "ΟΛΥΜΠΙΚΟ" που βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.).
Επιλέχθηκε αυτή η ημέρα (Κυριακή) για να μπορεί και ο Διαχειρηστής μας να έρθει από Εύβοια.
Και επιλέχθηκε αυτός ο χώρος γιατί είναι πολύ μεγάλος και άνετος και επίσης έχει τεράστιο Πάρκινγκ για όσους έρθουν με αυτοκίνητο και επίσης είναι εύκολο να έρθει κάποιος με την συγκοινωνία μιας και ο ηλεκτρικός κάνει στάση μπροστά (Φάληρο), και το τραμ κάνει τέρμα έξω από το Σ.Ε.Φ.
Όποιος χρειάζεται πληροφορίες για τον τόπο ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Ξέρεις κανένα από εμάς, που δε μπορούμε να παρευρεθούμε, να μην τους ζηλεύει...?plou73 έγραψε:Αχ!Ρε παιδιά πολύ σας ζηλεύω,μακάρι να μπορούσα να έρθω και εγώ,πιείτε και ένα καφεδάκι για μένα