Εκλογή Νέου Αρχιεπισκόπου
Συντονιστής: Συντονιστές
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Κατ΄αρχήν αδέλφια έχω ιδιαίτερη χαρά γιατί η Μητέρα Εκκλησία απέδειξε για μια ακόμη φορά στους εχθρούς της ότι διαθέτει και την ωριμότητα και την πνευματικότητα να φέρνει σε πέρας την κορυφαία διαδικασία της ανάδειξης Αρχιεπισκόπου Αθηνών χωρίς αναταράξεις, αναδεικνύοντας για το αξίωμα αυτό με μεγάλη πλειοψηφία ένα Άξιο απ΄όλες τις απόψεις Ιεράρχη.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που και η πλευρά του παλιού ημερολογίου αναγνωρίζει ότι ο νέος προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος μπορεί να συσπειρώσει όλους τους Ορθόδοξους στους κόλπους της Μητέρας Εκκλησίας.
Εμπρός αδελφοί του "πάτριου" ημερολογίου, ήρθε και για σας η ώρα να επιστρέψετε στους κόλπους της Πάτριας (όπως λέει ο Χρήστος) Ορθόδοξης Εκκλησίας. Οι δικαιολογίες εξέλιπαν με την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου.
Επίσης λέγεται, απ' αυτούς που τον γνωρίζουν, ότι ο νέος Αρχιεπίσκοπος είναι άνθρωπος της Αγάπης, γι αυτό κάντε όλοι αγάπη και σταματήστε την γκρίνια.
"Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν"
Χαίρομαι ιδιαίτερα που και η πλευρά του παλιού ημερολογίου αναγνωρίζει ότι ο νέος προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος μπορεί να συσπειρώσει όλους τους Ορθόδοξους στους κόλπους της Μητέρας Εκκλησίας.
Εμπρός αδελφοί του "πάτριου" ημερολογίου, ήρθε και για σας η ώρα να επιστρέψετε στους κόλπους της Πάτριας (όπως λέει ο Χρήστος) Ορθόδοξης Εκκλησίας. Οι δικαιολογίες εξέλιπαν με την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου.
Επίσης λέγεται, απ' αυτούς που τον γνωρίζουν, ότι ο νέος Αρχιεπίσκοπος είναι άνθρωπος της Αγάπης, γι αυτό κάντε όλοι αγάπη και σταματήστε την γκρίνια.
"Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν"
Melpomeni ακριβως, σαν νηπιαγωγειο, ο Γιωργακης με κλωτσησε γιαυτο και εγω τον χτυπησα, ναι εσυ ησουν σε ειδα και αλλα
καράLOOOOOOOL
Εγω λεω να μην πολυποσταρουμε να γλυτωνουμε και καμια αμαρτια
λεγω δε υμιν οτι παν ρημα αργον ο λαλησουσιν οι ανθρωποι αποδωσουσιν περι αυτου λογον εν ημερα κρισεως (Ματθ. 12-36)
Μαλωματα ακουω,
ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ???? >:) >:) >:) >:)

καράLOOOOOOOL
Εγω λεω να μην πολυποσταρουμε να γλυτωνουμε και καμια αμαρτια
λεγω δε υμιν οτι παν ρημα αργον ο λαλησουσιν οι ανθρωποι αποδωσουσιν περι αυτου λογον εν ημερα κρισεως (Ματθ. 12-36)
Μαλωματα ακουω,
ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ???? >:) >:) >:) >:)
Το θέμα αγαπητέ Konstantinopoulitis δεν είναι ποιός εντο- αθάκιας είναι υπερ-ορθόδοξος, ούτεκαι ποιός υποψήφιος έχει τα περισσότερα διπλώματα ή μιλάει τις περισσότερες γλώσσες ή είναι νέος και «διαλλακτικός» για να εφαρμόζει αιρετικές ντιρεκτίβες των φαναριώτικων σαλονιών, αλλά ποιός υποψήφιος είναι θεόπτης , προφήτης, μέτοχος του ακτίστου Φωτός, αληθινός διάδοχος των Αποστόλων και θρόνων και τρόπων, γνήσιος εκφραστής του πνεύματος της Ορθοδοξίας.konstantinoupolitis έγραψε:Όσον αφορά την τοποθέτησή υπέρ του Ιγνατίου και για την οποία ο Thomas15n αλλά και ο justin βιάστηκαν να με επικρίνουν,
Αν είναι να γίνει Αρχιεπίσκοπος ένας τέτοιος, τό πλήρωμα θα στηριχθεί με τις προσευχές του.
Αν είναι πάλι να προκύψει κανένας γαστριμαργών μπριτζολάτος μάνατζερ, με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης, που να λιγδώνει το γυαλί της τι-βί και να πετάει γαρύφαλα στον επιτάφιο και μηνύσεις σε ορθοδόξους πιστούς που ελέγχουν τους παπικούς επι αιρέσει, τότε τζάμπα ο κόπος . Άλλο ένα παχιό μοσχάρι για σκανδαλισμό.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Διακρίνω ότι πολύ εύκολα κατακρίνουμε τους αδελφούς μας και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Θεού!
Ο nasos μετέφερε ένα πολύ ωραίο μήνυμα, το οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρει : "...Όταν βλέπεις στους άλλους ελαττώματα και ιδίως στον Γέροντά του, να ξέρεις ότι έπεσε η πνευματική σου ζωή..."
Ο nasos μετέφερε ένα πολύ ωραίο μήνυμα, το οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρει : "...Όταν βλέπεις στους άλλους ελαττώματα και ιδίως στον Γέροντά του, να ξέρεις ότι έπεσε η πνευματική σου ζωή..."
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Το μυαλο σου και μια λιρα Μελπομενη που θα δωσειςMelpomeni έγραψε:Θα παρακαλουσα θερμα τον Διαχειριστη να σβυσει το παραπανω μηνυμα.Δεν εκφραζει τον Νικο που ξερουμε και που εκτιμουμε.
και οδηγιες να σβηστει το μηνυμα μου !
Δε πας καλα κοριτσι μου !
Σ'εχει τυφλωσει η φιλη σου και δεν ξερεις τι λες !
Αυτο που εγραψα με εκφραζει απολυτα !
Οπως και καθε μηνυμα που εχω γραψει ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !
Τα κειμενα ηταν ωραια ;
Και θες να μας φιμωσεις ;
ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ !
Και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ την εκτιμηση σου !
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφέ μου, από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο forum αποτελείς ένα από τα πρότυπά μελών, που θα ήθελα κάποια στιγμή να φτάσω! Το ξέρω ότι δεν τα καταφέρνω, αλλά θα προσπαθήσω περισσότερο στο μέλλον! Κι όσο υπάρχεις, ζωντανό παράδειγμα, τόσο θα προσπαθώ ολοένα και περισσότερο!NIKOSZ έγραψε: Και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ την εκτιμηση σου !
Μη "φύγεις" σε παρακαλώ! Σκέψου και όλους εμάς που το έχουμε ανάγκη!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
guitarrr guitarrr guitarrr guitarrrrrrrrr jump to my .......
http://www.youtube.com/watch?v=4bJ2AiQoRdc&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=4bJ2AiQoRdc&NR=1
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό