Κελλί Καυσοκαλύβια
Συντονιστής: Συντονιστές
- kausokalivia
- Συστηματικός Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Κελλί Καυσοκαλύβια
Σε αυτό το κελλί ασκήτεψε ένας Άγιος γέροντας για μαντέψτε ποιος…
Τις φωτογραφίες τις τράβηξα εγώ και πιστεύω ότι κανείς από το φόρουμ δεν επισκέφθηκε αυτό το καλίβη το οποίο τώρα είναι ερυπομένο και έτσι αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σας
Τις φωτογραφίες τις τράβηξα εγώ και πιστεύω ότι κανείς από το φόρουμ δεν επισκέφθηκε αυτό το καλίβη το οποίο τώρα είναι ερυπομένο και έτσι αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- kausokalivia
- Επικοινωνία:
Re: ΚΕΛΛΙ ΚΑΥΣΟΚΑΛΙΒΙΑ
Το εσωτερικό του κελιού
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- grigoria-ka
- Κορυφαίος Αποστολέας
τι μεγαλη ευλογια για εσας τους αντρες που μπορειτε να πατε στο αγιο ορος! πρεπει ολοι να πατε κ κριμα για οσους δεν εχετε παει ακομα
Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
- kausokalivia
- Επικοινωνία:
....
- kausokalivia
- Επικοινωνία:
grigoria-ka Δεν βρήκες ποιος ασκέτευσε σαυτό το κελλι
Ο μόνος που μου έρχεται στο νου είναι ο γέροντας Πορφύριος, όσο για την σκήτη , την επισκέφθηκα φέτος το σεπτέμβρη , έχει τόση ησυχία μα τόση..έυχομαι να δώσει ο Θεός να ξαναπάω στο μέλλον
- kausokalivia
- Επικοινωνία:
Το κελλί αυτό έχει κάποια σχέση με τον γέροντα Πορφύριο. Το όνομα του γέροντα που κατοικούσε σαυτό το κελλί αναφέρεται στο βιβλίο του γέροντα Πορφύριου βίος και λόγοι εκείνο με το πορτοκαλί χρώμα. Άντε σας έδωσα και κλειδίSavas έγραψε:Ο μόνος που μου έρχεται στο νου είναι ο γέροντας Πορφύριος, όσο για την σκήτη , την επισκέφθηκα φέτος το σεπτέμβρη , έχει τόση ησυχία μα τόση..έυχομαι να δώσει ο Θεός να ξαναπάω στο μέλλον
- grigoria-ka
- Κορυφαίος Αποστολέας
αν δε κανω λαθος μηπως ειναι του γεροντα αρσενιου?kausokalivia έγραψε:Το κελλί αυτό έχει κάποια σχέση με τον γέροντα Πορφύριο. Το όνομα του γέροντα που κατοικούσε σαυτό το κελλί αναφέρεται στο βιβλίο του γέροντα Πορφύριου βίος και λόγοι εκείνο με το πορτοκαλί χρώμα. Άντε σας έδωσα και κλειδίSavas έγραψε:Ο μόνος που μου έρχεται στο νου είναι ο γέροντας Πορφύριος, όσο για την σκήτη , την επισκέφθηκα φέτος το σεπτέμβρη , έχει τόση ησυχία μα τόση..έυχομαι να δώσει ο Θεός να ξαναπάω στο μέλλον
Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Κελλί Καυσοκαλύβια
Αγαπητε kausokalivia οταν με το καλο παω εκει θα παρω της φωτος μαζι μου
θα τις δειξω στον Χωριανο μου που σου ειχα πει αν θυμασαι ....και θα μου πει,
καλος ε
καλος ε
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- kausokalivia
- Επικοινωνία:
Re: Κελλί Καυσοκαλύβια
Δημήτρη για να μην μπαίνεις σε κόπο θα σου πω εγώ από τώρα ποιού ήταν το καλύβι. Εδώ έμενε ο γέρο Δημάς. Δεν ξέρω αν θυμάστε εκεί που έλεγε ότι ο γέροντας πορφύριος πήγε μια μέρα στο κυριακό πιο γρήγορα από όλους όταν ήταν μικρός και κάθησε σε μια γωνιά και μετά ήρθε και ο γέρο Δημάς και μπήκε στο κυριακό, κοίταξε δεξιά και αριστερά αλλά δεν πρόσεξε τον μικρό πορφύριο και πλάκωσε τις μετάνοιες και άρχισε και έβγαινε φως το οποίο μεταδόθηκε στον γέροντα πορφύριο::: Ε αυτό το καλύβι ήτανε του γέρο Δημά και είναι το πιο ψηλό στην σκήτη αν θυμάμαι κολάDimitris39 έγραψε:Αγαπητε kausokalivia οταν με το καλο παω εκει θα παρω της φωτος μαζι μου
καλος ε