Eλάτε να ενδυναμώσετε τον Ελληνισμό !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Eλάτε να ενδυναμώσετε τον Ελληνισμό !
http://www.youtube.com/watch?v=c3bpWiio ... r_embedded#
Απαιτουμε Δημοψήφισμα για την χορηγηση Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες!
ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕΣΩ SMS ΣΤΟΝ ΤΗΛ. ΑΡΙΘΜΟ 6979240406 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ SMS ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ "ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ.
H ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΔΩ:
http://www.macedoniahellenicland.eu/ima ... grafwn.pdf
Απαιτουμε Δημοψήφισμα για την χορηγηση Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες!
ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕΣΩ SMS ΣΤΟΝ ΤΗΛ. ΑΡΙΘΜΟ 6979240406 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ SMS ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ "ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ.
H ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΔΩ:
http://www.macedoniahellenicland.eu/ima ... grafwn.pdf
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Eλάτε να ενδυναμώσετε τον Ελληνισμό !
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
http://www.youtube.com/watch?v=TKurFNY5 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=PadzucbzoGc&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=PadzucbzoGc&NR=1
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Δόμνα, μόλις χτες ο Νίκος αναγκάστηκε να διαγράψει ένα παρόμοιο θέμα εξ αιτίας του καυγά που προκάλεσε. Προβλέπω νέα έκρηξη
.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ε τότε να διαγραφτεί το θέμα , να ναι ευλογημένο !
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εξάλλου , εγώ δεν το έβαλα το θέμα για να ανάψουν φωτιές !!! Συγγνώμη και πάλι . Αυτό το βίντεο το έλαβα με e-mail το όποιο μου έστειλε ένας μέλος της ορθόδοξης αδελφότητας της Στουτγγάρδης στην οποία είμαι και εγώ μέλος .
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πάντως έχει ενδιαφέρον να ζητούν να γίνει δημοψήφισμα στην Ελλάδα οι Έλληνες της Γερμανίας! (φαντάζομαι με γερμανική ιθαγένεια).
Κανονικά βρε παιδιά δεν θα έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα για το θέμα της ιθαγένειας.
Άλλο υπηκοότητα και άλλο η ιθαγένεια.
Εγώ νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό θέμα για την Ελλάδα και πρέπει να πούνε την γνώμη τους όλοι οι Έλληνες.
Δεν νομίζω ότι είναι κακό το δημοψήφισμα ,γιατί τότε για ποιον λόγο γίνεται ένα δημοψήφισμα.
Ή τουλάχιστον οι όροι για χορήγηση της ιθαγένειας να είναι πολύ αυστηροί.
Εμένα η θεία μου είναι αλβανικής καταγωγής και ο θείος μου έλληνας και έχουν δυο παιδιά κοντά στα δώδεκα χρόνια και ακόμα δεν έχει πάρει ούτε την υπηκοότητα και δεν έχει διαβατήριο ελληνικό.
Τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνονται έλληνες.Ας τους φωτίσει ο Θεός να κάνουν αυτό που είναι το πιο σωστό και το πιο δίκαιο για όλους μας και για τους έλληνες αλλά και για αυτούς που θέλουν να γίνουν έλληνες.Απλά φοβάμαι ότι θα γεμίσουμε μουσουλμάνους και μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα πιθανόν στην Θράκη και στην Ήπειρο.Αλλά από την άλλη μπορεί και κάποιοι μουσουλμάνοι να εκχριστιανιστούν και να βγει και κάτι καλό από αυτό.
Άλλο υπηκοότητα και άλλο η ιθαγένεια.
Εγώ νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό θέμα για την Ελλάδα και πρέπει να πούνε την γνώμη τους όλοι οι Έλληνες.
Δεν νομίζω ότι είναι κακό το δημοψήφισμα ,γιατί τότε για ποιον λόγο γίνεται ένα δημοψήφισμα.
Ή τουλάχιστον οι όροι για χορήγηση της ιθαγένειας να είναι πολύ αυστηροί.
Εμένα η θεία μου είναι αλβανικής καταγωγής και ο θείος μου έλληνας και έχουν δυο παιδιά κοντά στα δώδεκα χρόνια και ακόμα δεν έχει πάρει ούτε την υπηκοότητα και δεν έχει διαβατήριο ελληνικό.
Τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνονται έλληνες.Ας τους φωτίσει ο Θεός να κάνουν αυτό που είναι το πιο σωστό και το πιο δίκαιο για όλους μας και για τους έλληνες αλλά και για αυτούς που θέλουν να γίνουν έλληνες.Απλά φοβάμαι ότι θα γεμίσουμε μουσουλμάνους και μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα πιθανόν στην Θράκη και στην Ήπειρο.Αλλά από την άλλη μπορεί και κάποιοι μουσουλμάνοι να εκχριστιανιστούν και να βγει και κάτι καλό από αυτό.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ
Δομνα με συγχωρείς...αλλά το συγκεκριμένο site είναι αμφιβόλου προελεύσεως ....μιλαει για καθαρότητα της ελληνικής φυλής και άλλα τέτοια φασιστικά.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω την άποψή μου, ότι για το πρόβλημα μεγάλου αριθμού μεταναστών, το οποίο αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, ευθύνεται κυρίως η ίδια.
Με την μη ύπαρξη μεταναστευτικής πολιτικής.
Με την μη φύλαξη των συνόρων μας, χερσαίων και θαλασσίων.
Με την μη εξασφάλιση των απαραίτητων συνδρομών των διεθνών οργανισμών, για το συγκεκριμένο θέμα.
Με την μη συνεννόηση με τις γειτονικές χώρες, για εισαγωγή αυστηρού πλαισίου στις διασυνοριακές μετακινήσεις.
Με την ανυπαρξία σαφούς και αυστηρής νομοθεσίας, προς επίλυση του ζητήματος.
Αφού λοιπόν, καλώς ή κακώς, "πλημμυρίσαμε" από μετανάστες, πρέπει με κάποιο τρόπο, να ρυθμιστεί το καθεστώς παραμονής τους ή μη. Δεν είναι δυνατόν να τους απελάσουμε όλους.
Αλλά ας το δούμε και λιγάκι αλλιώς το θέμα.
Ολοι μας μετανάστες είμαστε, σε κάποια φάση της ζωής μας.
Κι' εγώ μετανάστης βρέθηκα σε αυτό το φόρουμ, ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν τους ήξερα.
Αλλά με την αγάπη σας και την αδελφικότητά σας, αυτός ο διαδικτυακός χώρος, έγινε η "πατρίδα" μου. "Πολιτογραφήθηκα" φορουμίστας.
Ευχαριστώ αδέρφια.
Οι Ελληνες δεν είμαστε μισαλλόδοξοι άλλωστε. Κάλλιο να ανοίγουμε την αγκαλιά μας, παρά να κλείνουμε την πόρτα της αγάπης και της βοήθειας.
Σαν τον μετανάστη
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Zulfi Livaneli
Σαν τον μετανάστη στη δική σου γη
μέρα νύχτα λύνεις δένεις την πληγή
κι όλα γύρω ξένα κι όλα πετρωμένα
και δεν ξημερώνει να 'ρθει χαραυγή
Στράγγισε η ζωή σου που αιμορραγεί
κάθε ώρα τρόμος πόνος και κραυγή
και σ' ακούν οι ξένοι κι ο αδερφός σωπαίνει
αχ δεν είναι άλλη πιο βαθιά πληγή
Σύρμα κι άλλο σύρμα και χοντρό γυαλί
μάτωσε ο ήλιος την ανατολή
κλαις κι αναστενάζεις αχ ξενιτιά φωνάζεις
μα η ελπίδα μαύρο κι άπιαστο πουλί
http://www.youtube.com/watch?v=NebUmxIAguU
Με την μη ύπαρξη μεταναστευτικής πολιτικής.
Με την μη φύλαξη των συνόρων μας, χερσαίων και θαλασσίων.
Με την μη εξασφάλιση των απαραίτητων συνδρομών των διεθνών οργανισμών, για το συγκεκριμένο θέμα.
Με την μη συνεννόηση με τις γειτονικές χώρες, για εισαγωγή αυστηρού πλαισίου στις διασυνοριακές μετακινήσεις.
Με την ανυπαρξία σαφούς και αυστηρής νομοθεσίας, προς επίλυση του ζητήματος.
Αφού λοιπόν, καλώς ή κακώς, "πλημμυρίσαμε" από μετανάστες, πρέπει με κάποιο τρόπο, να ρυθμιστεί το καθεστώς παραμονής τους ή μη. Δεν είναι δυνατόν να τους απελάσουμε όλους.
Αλλά ας το δούμε και λιγάκι αλλιώς το θέμα.
Ολοι μας μετανάστες είμαστε, σε κάποια φάση της ζωής μας.
Κι' εγώ μετανάστης βρέθηκα σε αυτό το φόρουμ, ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν τους ήξερα.
Αλλά με την αγάπη σας και την αδελφικότητά σας, αυτός ο διαδικτυακός χώρος, έγινε η "πατρίδα" μου. "Πολιτογραφήθηκα" φορουμίστας.
Οι Ελληνες δεν είμαστε μισαλλόδοξοι άλλωστε. Κάλλιο να ανοίγουμε την αγκαλιά μας, παρά να κλείνουμε την πόρτα της αγάπης και της βοήθειας.
Σαν τον μετανάστη
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Zulfi Livaneli
Σαν τον μετανάστη στη δική σου γη
μέρα νύχτα λύνεις δένεις την πληγή
κι όλα γύρω ξένα κι όλα πετρωμένα
και δεν ξημερώνει να 'ρθει χαραυγή
Στράγγισε η ζωή σου που αιμορραγεί
κάθε ώρα τρόμος πόνος και κραυγή
και σ' ακούν οι ξένοι κι ο αδερφός σωπαίνει
αχ δεν είναι άλλη πιο βαθιά πληγή
Σύρμα κι άλλο σύρμα και χοντρό γυαλί
μάτωσε ο ήλιος την ανατολή
κλαις κι αναστενάζεις αχ ξενιτιά φωνάζεις
μα η ελπίδα μαύρο κι άπιαστο πουλί
http://www.youtube.com/watch?v=NebUmxIAguU
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.