Απόκριση νεκρού βρέφους σε ικεσία της μάνας-αληθινό γεγονός!

Συζητήστε με τα μέλη μας για τύχον θαύματα που είδατε, αισθανθήκατε ή σας τα εξιστόρησαν φίλοι και γνωστοί σας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
efthumhs
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1547
Εγγραφή: Δευ Δεκ 18, 2006 6:00 am
Τοποθεσία: Στερεά Ελλάδα

Απόκριση νεκρού βρέφους σε ικεσία της μάνας-αληθινό γεγονός!

Δημοσίευση από efthumhs »

Ακόμα μια συγκλονιστική διήγηση του πατρός Στεφάνου Αναγνωστόπουλου απο το http://agia-varvara.blogspot.com/2002/0 ... st_21.html το οποίο μας διδάσκει την ταπείνωση, την αγάπη και το Φως του Χριστού μέσω ενός θαύματος που έγινε απο νεκρό (!!!) βρέφος

"...Μια κυρία, περίπου 30 ετών, χάνει το παιδί της (είναι διήγησις απ’ το Γέροντά μου, Εφραίμ στην Αριζόνα), χάνει το παιδάκι της, μόλις και μετά βίας μπόρεσε να το αποκτήσει και 6 μηνών το χάνει. Ένα αγγελούδι, 6 μηνών αγγελούδι…τι θα είναι 6 μηνών!
Πριν το σηκώσουν απ’ το σπίτι την επομένη ημέρα για να το πάνε στην Εκκλησία και απ’ την Εκκλησία κατόπιν στο νεκροταφείο, εκεί όπου ήταν ξαπλωμένο, γονατίζει αυτή η πονεμένη μητέρα και λέει στο παιδάκι της «παιδάκι μου τώρα, εσύ είσαι αγγελούδι, έγινες άγγελος και πήγες στη Βασιλεία των Ουρανών, στολίζεις με την ψυχούλα σου το θρόνο του Θεού! Σε παρακαλώ! Να προσεύχεσαι για μένα, τη μάνα σου τη δόλια και τον πατέρα σου και για όλον τον κόσμο. Να μας διδάξει ο Θεός και να μας μάθει ο Θεός την ταπείνωση, τη σωτηρία. Το φως Του να δεχτούμε. Αυτό να Τον παρακαλάς.»
Και το παιδί απάντησε! Νεκρό ήτανε! Και από τα μάτια του έτρεξαν δεξιά και αριστερά δύο δάκρυα. Άκουσε! Άκουσε! Απ’ τον ουρανό, άκουσε! Κι απάντησε! Κι είπε «Ναι, μάνα…ναι μητέρα. Αυτό θα σου στέλνω δια της προσευχής μου…την ταπείνωση, την αγάπη, το φως (Υ.Γ efthumhs: και να σκεφτεί κανείς πως ήταν βρέφος 6 μηνών και δεν ήξερε ακόμα να μιλά...)"

Υ.Γ: Η ομιλία αυτή έγινε στις 21 Απριλίου 2002
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θαύματα”