''ΜΠΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ''...
http://dieyxontonagion.blogspot.com/201 ... .html#more
Μπα, εμείς δεν έχουμε εικόνες και τέτοια παλιομοδίτικα...
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Μπα, εμείς δεν έχουμε εικόνες και τέτοια παλιομοδίτικα...
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Re: ''ΜΠΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΑ
ειχα "ζηλεψει" ενα ζευγαρι που ειχε ενα δωματιακι πολυ μικρο μεσα στο διαμερισμα του το οποιο το ειχαν γεμισει εικονες και προσεύχονταν εκεί πολλές φορές την ημέρα.
τα εικονοστασια που ειναι τοσο ψηλα και μακρια πανω σε μια γωνια του τοιχου κοντα στο ταβανι δε μου αρεσουν. εχω βαλει πανω στη σιφινιερα μου και στον τοιχο πανω της στην κρεββατοκαμαρα τις εικονες και ο μικρος (ειναι 2) παει συνεχεια τεντωνεται να τις πιασει και τις φιλα (τις εχει μουλιασει!) και τις αγκαλιαζει και μετα μας τις βαζει στη μουρη να τις φιλησουμε κι εμεις και το βραδυ τις παιρνει αγκαλια και κοιμαται, μαλιστα εχει αδυναμια στον Αγιο Στυλιανο που εχει αγκαλια ενα νινι! ετσι, μου αρεσει που τις εχω σε ενα προσιτο μερος για το παιδι. τα επιπλα μου ειναι σε αρκετα μοντερνα γραμμη αλλα ποτε δεν ενιωσα οτι δεν ταιριαζουν οι εικονες, αλλωστε πωλουνται διαφορα στυλ εικονων εμενα πχ μου αρεσουν αυτες που ειναι ζωγραφισμενες σε ακατεργαστα κομματια κορμου
τα εικονοστασια που ειναι τοσο ψηλα και μακρια πανω σε μια γωνια του τοιχου κοντα στο ταβανι δε μου αρεσουν. εχω βαλει πανω στη σιφινιερα μου και στον τοιχο πανω της στην κρεββατοκαμαρα τις εικονες και ο μικρος (ειναι 2) παει συνεχεια τεντωνεται να τις πιασει και τις φιλα (τις εχει μουλιασει!) και τις αγκαλιαζει και μετα μας τις βαζει στη μουρη να τις φιλησουμε κι εμεις και το βραδυ τις παιρνει αγκαλια και κοιμαται, μαλιστα εχει αδυναμια στον Αγιο Στυλιανο που εχει αγκαλια ενα νινι! ετσι, μου αρεσει που τις εχω σε ενα προσιτο μερος για το παιδι. τα επιπλα μου ειναι σε αρκετα μοντερνα γραμμη αλλα ποτε δεν ενιωσα οτι δεν ταιριαζουν οι εικονες, αλλωστε πωλουνται διαφορα στυλ εικονων εμενα πχ μου αρεσουν αυτες που ειναι ζωγραφισμενες σε ακατεργαστα κομματια κορμου
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
-
andreastsa
- Κορυφαίος Αποστολέας

θα βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο από τη ζήλεια για αυτό που έκανε το ζευγάρι(με την καλή έννοια), εννοώ να βρεις τον άνθρωπό σου με όλη τη σημασία της λέξης, ξέρετε πως είναι οι σχέσεις, μερικές φορές είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα.. Καλή Σαρακοστήψυχουλα έγραψε:ειχα "ζηλεψει" ενα ζευγαρι που ειχε ενα δωματιακι πολυ μικρο μεσα στο διαμερισμα του το οποιο το ειχαν γεμισει εικονες και προσεύχονταν εκεί πολλές φορές την ημέρα.
αχ ποσο σε καταλαβαινω!!!! δε βαραω μονο το κεφαλι μου αλλα τρωω και τα τσουλουφια μου, χα χα!!! Καλημέρα!andreastsa έγραψε:θα βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο από τη ζήλεια για αυτό που έκανε το ζευγάρι(με την καλή έννοια), εννοώ να βρεις τον άνθρωπό σου με όλη τη σημασία της λέξης, ξέρετε πως είναι οι σχέσεις, μερικές φορές είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα.. Καλή Σαρακοστήψυχουλα έγραψε:ειχα "ζηλεψει" ενα ζευγαρι που ειχε ενα δωματιακι πολυ μικρο μεσα στο διαμερισμα του το οποιο το ειχαν γεμισει εικονες και προσεύχονταν εκεί πολλές φορές την ημέρα.
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».