Σελίδα 1 από 1

Εμφάνιση του Αγ.Γεωργίου Ιωαννίνων σε άπιστη-Φλεβάρης 2004

Δημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 27, 2010 8:25 am
από efthumhs
Διηγείται μια κοπέλα :

" Δεν πιστευα ουτε στο Θεο ουτε στους αγιους. Μεχρι που ενα βραδυ, τον φεβρουαριο του 2004 ειδα ενα ονειρο. Βρισκομουν σε ενα ποταμι χωρις νερο με χορτα και καλαμια. Πηγαινα μπροστα και εδειχνα το δρομο σε ενα μπουλουκι απο κοσμο γιατι αν πηγαιναν πανω απ΄ το ποταμι θα τους επιαναν οι τουρκοι.
Καποια στιγμη γυρισα το κεφαλι προς τα πισω. Ειδα εναν νεο, ωραιο, φουστανελλα, πανω σε ενα αλογο ασπρο με γκρι.
Ενας απο το μπουλουκι μου ειπε : " τον βλεπεις ; αυτος ειναι ο αι γιωργης !! "
" τι λες " του απαντησα,
" αυτος φοραει φουστανελλα, δεν μπορει να ειναι ο αι γιωργης "
" αυτος ειναι ο αι γιωργης " μου ξαναλεει.
Το πρωι ξυπνησα με το ονειρο στο μυαλο μου. Αρχισα να ρωταω αν υπηρχε αι γιωργης φουστανελλας. Τελικα τον αυτγουστο του 2004 τον βρηκα. Ειμαι δικηγορος στον παλαμα-καρδιτσας για την τιμη που μου εκανε, εφτιαξα την εικονα του και την εβαλα στο χωλ. Για να τον βλεπουν και να τον μαθουν ολοι. Ειχα εναν αδελφο που τον ελεγαν γιωργο. Ηταν αστυνομικος και σκοτωθηκε στις 20/11/2000 στο μαλιακο πεταλο. Ηταν 33 χρονων. Και ηταν ιδιοι. Τρεις μερες πριν να σαραντησει ηρθε στον υπνο μου και μου ειπε να γραψω οτι εφταιγε ο δρομος. Το κανα. Ο αδελφος μου ηταν ο τελευταιος που σκοτωθηκε εκει. Τωρα ξερω οτι ο αι γιωργης ο φουστανελλας και ο αδελφος μου ειναι μαζι. Ευλογημενοι αυτοι που διαλεχτηκαν για να υπηρετησουν το θεο και τους ανθρωπους."

Πηγή: http://fosxristou.pblogs.gr/2010/01/568715.html

Re: Εμφάνιση του Αγ.Γεωργίου Ιωαννίνων σε άπιστη-Φλεβάρης 20

Δημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 27, 2010 8:52 am
από efthumhs
Και μια άλλη αισθητή παρουσία του Αγίου σε έναν δύσπιστο όπως το αναφέρει ο ίδιος

"...Επειδή νοιώθω υποχρεωμένος στον Άγιο θα σας πω την δική μου "επαφή" με τον Άγιο. Κάποια στιγμή, πριν από περίπου 8 χρόνια (εννοεί το 2002), ευρισκόμενος στο γραφείο, κοίταξα το ημερολόγιο και είδα ότι ήταν του Αγίου Γεωργίου του νεομάρτυρος. Μέσα μου πέρασε αστραπιαία μια σκέψη αμφισβήτησης.
"Καλά, όσους σκότωσαν οι Τούρκοι τους κάναμε αγίους. Μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα";Λίγο καιρό αργότερα, βρέθηκα στο Άγιο Όρος, στην Μικρά Αγία Άννα στη συνοδεία των Γερασιμαίων. Για όσους δεν το ξέρουν, ο μακαρίτης ο π. Γεράσιμος ο Υμνογράφος, είχε παραβρεθεί στην ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου και επειδή συνέγραψε την ακολουθία του Αγίου, του έδωσαν τιμητικά ένα μέρος του λειψάνου του Αγίου.
Βρέθηκα λοιπόν κι εγώ, να προσκυνώ το λείψανο του Αγίου. Για την ιστορία πρέπει να σας πω, πως όσες φορές άκουγα για μυροβλυσίες, άρρητες ευωδίες και διάφορα άλλα δεν τα πίστευα, διότι εγώ ΠΟΤΕ δεν είχα τέτοια εμπειρία.
Πηγαίνοντας λοιπόν να προσκυνήσω, μου λέει ο π. Θεοδόσιος, καλή του ώρα:
- Κάνε τρεις μετάνοιες και μετά προσκύνα τον Άγιο. Και τρεις αφού τελειώσεις.
- Γιατί; Ρωτάω εγώ.
- Ο Άγιος σε εμάς εδώ ευωδιάζει ως δώρο στον Γέροντα που του έγραψε την ακολουθία. Μάλιστα του εμφανίστηκε πολλές φορές.
- Χμμμμμμμ, σκέφτηκα από μέσα μου.
Κάνω τις μετάνοιες, σκύβω να προσκυνήσω και τότε........ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΕΥΩΔΙΑ!!!!!!!Τι ήταν αυτό....
Συγγνώμη Άγιε μου Γεώργιε και Άγιοι Νεομάρτυρες που σας αμφισβήτησα...Τις πρεσβείες σας να έχουμε."

Πηγή: http://thriskeftika.blogspot.com/2010/0 ... _4143.html