Αληθεύει ότι η Κίνα ζήτησε να σώσει την Ελλάδα;
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αληθεύει ότι η Κίνα ζήτησε να σώσει την Ελλάδα;
"Αληθεύουν οι πληροφορίες πως μέσα στο μαύρο της οικονομικό χάλι, η Ελλάδα δέχτηκε προ καιρού πρόταση από την Κίνα, η οποία, εκφράζοντας επιθυμία να βοηθήσει τη χώρα μας, πρότεινε:
α) Να μας ξεπληρώσει όλο το δημόσιο χρέος με αντάλλαγμα την τήρηση στο ακέραιο των ήδη υπογεγραμμένων ανάμεσα στις 2 χώρες για την εκμετάλλευση των Λιμανιών του Πειραιά και του Τυμπακίου - Κρήτης,
β) Να μας δανείσει ό,τι ποσό... αναγκαιεί για τη λειτουργία της χώρας μας με 1% (έναντι 6,7% των Γερμανών και 5% της Ε.Κ.Τ.),
γ) Να μας στείλει όσους τουρίστες έχουμε την υποδομή να φιλοξενήσουμε.
Ανεπίσημα, κυβερνητικοί κύκλοι μας ενημέρωσαν ότι ασκείται πίεση από την Ευρωπαϊκή Τρόικα προκειμένου η Ελλάδα να αποφύγει οποιοδήποτε δανεισμό από χώρες της Άπω Ανατολής. Μα, είναι αυτό δικαιολογία την ώρα που η Ελλάδα βυθίζεται και οι πολίτες της δεν γνωρίζουν τι ξημερώνει;
Και κάτι ακόμη.
Να ήταν, άραγε, τυχαία η γκριμάτσα της υπουργού Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, όταν προ ημερών της θέσαμε το σχετικό ερώτημα; «Να ρωτήσετε καλύτερα τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης», αποκρίθηκε μετά από έντονη πολιορκία στο Περιστύλιο. Ρωτάμε, λοιπόν, τον κ. Πάγκαλο: Αληθεύει ότι η Ρωσία πρότεινε οποιαδήποτε βοήθεια, οικονομική και μη, με την προϋπόθεση να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του περίφημου αγωγού και να της δοθεί, επίσης, η δυνατότητα επισκευής πολεμικών της πλοίων στη Σύρο (όπως ήταν και παλαιότερα με τα «εμπορικά» της πλοία).
Ακόμη και στα υπουργικά γραφεία κυκλοφορεί το σενάριο πως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πρότειναν:
α) Να τους δοθεί το ανενεργό αεροδρόμιο του Ελληνικού, το οποίο αφού εκσυγχρονίσουν πλήρως, να το χρησιμοποιούν για τα lear jet των Εμίρηδων με ενοίκιο.
β) Να τους δοθεί μέρος της παραλίας κάτω από το αεροδρόμιο, για να κατασκευάσουν μαρίνα, όπου να ελλιμενίζονται θαλαμηγοί των Εμίρηδων, ώστε να φεύγουν άμεσα για κρουαζιέρες στο Αιγαίο.
γ) Να τους παραχωρηθεί μέρος στο Φάληρο, όπου να προσδεθεί μεγάλη υπερπολυτελής Θαλαμηγός - Καζίνο (πλωτό καζίνο), με ποσοστά για το ελληνικό κράτος επί των κερδών.
δ) Να τους παραχωρηθεί η Ν/Ε περιοχή του Περάματος (η οποία είναι, ουσιαστικά, ανενεργή) προκειμένου να κατασκευάσουν σύγχρονο ναυπηγείο και να δημιουργηθούν έτσι χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Να περιμένουμε απάντηση ή... θα κάνετε τους Κινέζους κύριοι της Κυβέρνησης;"
http://trelogiannis.blogspot.com/2010/0 ... _4308.html
α) Να μας ξεπληρώσει όλο το δημόσιο χρέος με αντάλλαγμα την τήρηση στο ακέραιο των ήδη υπογεγραμμένων ανάμεσα στις 2 χώρες για την εκμετάλλευση των Λιμανιών του Πειραιά και του Τυμπακίου - Κρήτης,
β) Να μας δανείσει ό,τι ποσό... αναγκαιεί για τη λειτουργία της χώρας μας με 1% (έναντι 6,7% των Γερμανών και 5% της Ε.Κ.Τ.),
γ) Να μας στείλει όσους τουρίστες έχουμε την υποδομή να φιλοξενήσουμε.
Ανεπίσημα, κυβερνητικοί κύκλοι μας ενημέρωσαν ότι ασκείται πίεση από την Ευρωπαϊκή Τρόικα προκειμένου η Ελλάδα να αποφύγει οποιοδήποτε δανεισμό από χώρες της Άπω Ανατολής. Μα, είναι αυτό δικαιολογία την ώρα που η Ελλάδα βυθίζεται και οι πολίτες της δεν γνωρίζουν τι ξημερώνει;
Και κάτι ακόμη.
Να ήταν, άραγε, τυχαία η γκριμάτσα της υπουργού Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, όταν προ ημερών της θέσαμε το σχετικό ερώτημα; «Να ρωτήσετε καλύτερα τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης», αποκρίθηκε μετά από έντονη πολιορκία στο Περιστύλιο. Ρωτάμε, λοιπόν, τον κ. Πάγκαλο: Αληθεύει ότι η Ρωσία πρότεινε οποιαδήποτε βοήθεια, οικονομική και μη, με την προϋπόθεση να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του περίφημου αγωγού και να της δοθεί, επίσης, η δυνατότητα επισκευής πολεμικών της πλοίων στη Σύρο (όπως ήταν και παλαιότερα με τα «εμπορικά» της πλοία).
Ακόμη και στα υπουργικά γραφεία κυκλοφορεί το σενάριο πως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πρότειναν:
α) Να τους δοθεί το ανενεργό αεροδρόμιο του Ελληνικού, το οποίο αφού εκσυγχρονίσουν πλήρως, να το χρησιμοποιούν για τα lear jet των Εμίρηδων με ενοίκιο.
β) Να τους δοθεί μέρος της παραλίας κάτω από το αεροδρόμιο, για να κατασκευάσουν μαρίνα, όπου να ελλιμενίζονται θαλαμηγοί των Εμίρηδων, ώστε να φεύγουν άμεσα για κρουαζιέρες στο Αιγαίο.
γ) Να τους παραχωρηθεί μέρος στο Φάληρο, όπου να προσδεθεί μεγάλη υπερπολυτελής Θαλαμηγός - Καζίνο (πλωτό καζίνο), με ποσοστά για το ελληνικό κράτος επί των κερδών.
δ) Να τους παραχωρηθεί η Ν/Ε περιοχή του Περάματος (η οποία είναι, ουσιαστικά, ανενεργή) προκειμένου να κατασκευάσουν σύγχρονο ναυπηγείο και να δημιουργηθούν έτσι χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Να περιμένουμε απάντηση ή... θα κάνετε τους Κινέζους κύριοι της Κυβέρνησης;"
http://trelogiannis.blogspot.com/2010/0 ... _4308.html
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αληθεύει ότι η Κίνα ζήτησε να σώσει την Ελλάδα;
"Ακούστηκε" ότι οικονομική βοήθεια μας πρότειναν:
1. Ρωσία
2. Κίνα
3. Η.Α.Ε.
Και οι τρεις βοήθειες απορρίφτηκαν. Ως φαίνεται ο George δεν κάνει τα "λάθη" του Kostas (συμφωνίες με Πούτιν).
1. Ρωσία
2. Κίνα
3. Η.Α.Ε.
Και οι τρεις βοήθειες απορρίφτηκαν. Ως φαίνεται ο George δεν κάνει τα "λάθη" του Kostas (συμφωνίες με Πούτιν).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η Ελλάδα δεν θέλει να "σωθεί" από τον οποιονδήποτε, αλλά θέλει να "σώζεται" πάντα, από τους ίδιους "σωτήρες".....
Από αυτούς που πάντα ως τα τώρα την "έσωζαν".....
Και τα αποτελέσματα των εκάστοτε "σωτηριών" της πατρίδας μας στο παρελθόν, είναι πασίγνωστα:
Μικρασιατική καταστροφή, εμφύλιος πόλεμος, σχέδιο Μάρσαλ, δικτατορία, εισβολή στην Κύπρο, Ιμια, και τώρα η χρεωκοπία.....
Αύριο θα δούμε, τι "σωτηρία" θα μας ξημερώσει.....

Από αυτούς που πάντα ως τα τώρα την "έσωζαν".....
Και τα αποτελέσματα των εκάστοτε "σωτηριών" της πατρίδας μας στο παρελθόν, είναι πασίγνωστα:
Μικρασιατική καταστροφή, εμφύλιος πόλεμος, σχέδιο Μάρσαλ, δικτατορία, εισβολή στην Κύπρο, Ιμια, και τώρα η χρεωκοπία.....
Αύριο θα δούμε, τι "σωτηρία" θα μας ξημερώσει.....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μονο ο Θεος μπορει να μας σωσει
κανεις αλλος
δεν παει να χτυπιουντε οι αλλοι
δεν παει να χτυπιουντε οι αλλοι
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

δυστηχως ολα οσα αναφερατε φιλοι μου ειναι αληθεια... οχι μονο αρνηθηκαν οι πολιτικοι μας ολες αυτες τις "λυσεις"
αλλα ολοι εκεινοι που φωναζαν "οχι στο ξεπουλημα της χωρας" πρωτοι εκεινοι ετρεξαν σαν κλαμενα παιδακια στη μαμα εε και στον μπαμπα δντ... τωρα ειναι αργα..
αλλα ολοι εκεινοι που φωναζαν "οχι στο ξεπουλημα της χωρας" πρωτοι εκεινοι ετρεξαν σαν κλαμενα παιδακια στη μαμα εε και στον μπαμπα δντ... τωρα ειναι αργα..
ο καιρός γαρ εγγυς
ε καλα βρε παιδια γιατι οι αλλοι θα μας εσωζαν για την ψυχη της μανας τους;;; τι διαφορα θα ειχε;;;
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μάλλον καμμία δεν θα είχε..ψυχουλα έγραψε:ε καλα βρε παιδια γιατι οι αλλοι θα μας εσωζαν για την ψυχη της μανας τους;;; τι διαφορα θα ειχε;;;
Αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ..
Ενώ την άλλη "συνταγή" την έχουμε δοκιμάσει πολλές φορές "στο πετσί μας" και πάνω κάτω "το ξέρουμε το έργο".....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Υπήρχε μεγάλη διαφορά. Τόσο οικονομική, τουλάχιστον απ' ό,τι γράφηκε, όσο και πολιτική. Αν δεχόμασταν πχ τα λεφτά του Δημήτρη (Μεντβέντεφ) πώς θα γινόμασταν υπόδουλοι της λέσχης;
Αν δεν γινόμασταν υπόδουλοι της λέσχης ο George θα ακολουθούσε την τύχη του Kostas από τώρα.
Αν δεν γινόμασταν υπόδουλοι της λέσχης ο George θα ακολουθούσε την τύχη του Kostas από τώρα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
το θεμα ειναι να μη χρειαζομαστε σωτηρες, απαξ και υποχρεωνεσαι καπου κλαφτα Χαραλαμπε....aposal έγραψε:Υπήρχε μεγάλη διαφορά. Τόσο οικονομική, τουλάχιστον απ' ό,τι γράφηκε, όσο και πολιτική. Αν δεχόμασταν πχ τα λεφτά του Δημήτρη (Μεντβέντεφ) πώς θα γινόμασταν υπόδουλοι της λέσχης;
απο την αλλη το μη χειρον βελτιστον...
παρεπιμπτοντως νομιζω οτι η Ρωσια μοιαζει με αυτο που λεει η Αποκαλυψη, δε θυμαμαι καλα νομιζω ειναι ενας βασιλιας με σημαδι απο θανασιμη πληγη στο μετωπο που ομως θεραπευεται και ξαναπαιρνει τα πανω του. Αλλα παλι οι θεωριες δεν ωφελουν και τιποτα...
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω αν γίνομαι κατανοητός, ή αν αυτά που γράφω οδηγούν σε άλλα μηνύματα.