Η αλήθεια πίσω από την ακριβή βιτρίνα (βίντεο)
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Η αλήθεια πίσω από την ακριβή βιτρίνα (βίντεο)
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Re: Η αλήθεια πίσω από την ακριβή βιτρίνα (βίντεο)
κάποιο πρόβλημα υπάρχει και δεν εμφανίζεται το βιντεο
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όντως, δεν υπάρχει το βίντεο.Valsavar έγραψε:κάποιο πρόβλημα υπάρχει και δεν εμφανίζεται το βιντεο
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

panagiotisspy έγραψε:Όντως, δεν υπάρχει το βίντεο.Valsavar έγραψε:κάποιο πρόβλημα υπάρχει και δεν εμφανίζεται το βιντεο
Άκυρο.
Τώρα παίζει κανονικά.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γιατί δεν γράφετε με λίγες λεξούλες ποιο είναι το πρόβλημα; Οι παραπομπές, εμένα τουλάχιστον, δεν με βοηθούν καθόλου.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το πρόβλημα είναι
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κατ' αρχήν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το βίντεο "παίζει" μιά χαρά.aposal έγραψε:Γιατί δεν γράφετε με λίγες λεξούλες ποιο είναι το πρόβλημα; Οι παραπομπές, εμένα τουλάχιστον, δεν με βοηθούν καθόλου.
Αναφέρεται στην κατασκευή ακριβών παπουτσιών στην Ινδία.
Και προβάλλει την αντίθεση της πανάκριβης illustration βιτρίνας, με τις φριχτές κι' απάνθρωπες συνθήκες εργασίας για την κατασκευή των παπουτσιών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όταν λέω με λίγες λέξεις δεν εννοώ ΤΟΣΟ λίγες!vasilisalt έγραψε:Το πρόβλημα είναι
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.